Aamulehti Natiiviartikkeli ja natiivivideo

Aamulehden natiiviartikkeli ja natiivivideo

Ole osa uutisvirtaa! Tuo oma sisältösi Aamulehden verkkoon natiiviartikkelilla tai -videolla. Tarjoile vinkkejä arkeen, sykähdyttäviä elämyksiä tai muuta asiakkaillesi lisäarvoa tuottavaa tietoa.

Sisältömarkkinoinnin vastaava tuottaja Olli Ikäheimo kertoo videolla, minkälaisia ratkaisuja Sanoman aluemediat tarjoavat natiivimainontaan.

Natiiviartikkeli

Tarjoile asiakkaillesi hyödyllisiä vinkkejä, sykähdyttäviä elämyksiä tai muuta asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa tietoa sanoin, kuvin ja videoin omassa artikkelissasi. Artikkelin sisällön voit tuottaa itse tai voit myös halutettasi hyödyntää sisällöntuottajamme ammattitaitoa.

Tunnetussa uutismediassa saat artikkelillesi valmiin yleisön: Natiiviartikkeli julkaistaan osana uutisvirtaa vaihtuvilla nostopaikoilla Kaupallinen yhteistyö -merkinnän kera. Natiiviartikkelit näkyvät sekä Aamulehti.fissä että Aamulehden mobiilisovelluksessa. Saat pitävää dataa artikkelin yleisöstä ja voit jatkaa kampanjaa esimerkiksi kohdentamalla mainontaa artikkelin lukijoille.

Hinnasto

AL_mainostajanartikkeli_verkko-600x600.jpg

Aineisto-ohje

Tekstit Word-muodossa, mukaan myös mahdolliset tekstilinkit (linkkausosoitteen kera) ja kuvatekstit. Tekstiin voi merkitä myös kuvien sijoituspaikat. Kuvat jpg:einä, vaakamuotoisina min. 1000 px leveinä, maks. 8 Mb/kuva. Muista kertoa, mikä on pääkuva, joka nousee jutun ohjausnostoon. Pääkuva on aina myös jutun ensimmäinen kuva.

Mahdollisesta artikkeliin upotettavasta videosta esim. Youtube- tai Vimeo-linkki.

Natiivivideo

Houkuttele, innosta ja opasta asiakkaita videolla arvostetussa ja kiinnostavassa verkkoympäristössä.

Asiakkaan video julkaistaan Aamulehti.fissä sekä Aamulehden sovelluksessa muiden sisältöjen joukossa. Katsojia ohjataan videon pariin uutisvirrassa automaattisesti vaihtuvilta nostopaikoilta.

Tarjoamme koko palvelun ideoinnin, tuotannon, kampanjanaikaisen optimoinnin ja raportoinnin. Saat pitävää dataa videon yleisöstä ja voit jatkaa kampanjaa esimerkiksi kohdentamalla mainontaa videon katsoneille.

Tutustu videotuotantoon

Hinnasto

aamulehti_digi_artikkelikuva_1280x1280-600x600.png

Aikataulu

Videot on toimitettava esimerkiksi latauslinkillä julkaisemista edeltävänä arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Pystymme käsittelemään kaikkia digitaalisessa muodossa olevia videoaineistoja.
Latauslinkit toimitetaan sähköpostitse osoitteisiin:

  • olli.ikaheimo@sanoma.com
  • tapio.yliaho@sanoma.com
  • joona.vainio@sanoma.com