Aamulehti – Pirkanmaan ääni jo 140 vuotta

AL140-parallax-mobiili.png


Aamulehti on yksi Suomen vanhimmista tiedotusvälineistä – ollut täällä ennen kaikkea ja kaikkia. Se ei tarkoita, että se olisi pudonnut ajan virrasta. Aamulehti tietää, mistä on puhuttu ja mistä puhutaan, mistä on tultu ja minne ollaan menossa. Tämän se tietää siksi, että se on täältä, Tampereelta, Pirkanmaalta.

ALsininen.png

Kumppanuutta. Ennen kaikkea.

AL-Saarioinen.png

Case Saarioinen

Me Saarioisilla uskomme, että kun jollekin omistautuu, niin voi tulla siinä parhaaksi. 1950-luvulla Saarioinen osallistui Suomen jälleenrakennustalkoisiin luomalla valmisruoan töistä kotiin palaaville perheille. Yli 60 vuotta myöhemmin päätehtävämme on edelleen sama: me teemme päivän ruoan, jotta sinä voit seurata sydäntäsi ja keskittyä omaan kutsumukseesi. Kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin.

Saarioinen ja Aamulehti ovat oman alansa klassikoita, jotka elävät ajassa. Haluamme näkyä mediassa, joka pysäyttää ja saa ajattelemaan isommin.

Onnittelut 140-vuotiaalle Aamulehdelle."

– Tia Yrjölä, johtaja, kuluttajakokemus, Saarioinen
 
Aamulehden ja Saarioisten yhteistyö on tuloksellista kaikilla mittareilla 
AL-Gigantti.png

Case Gigantti

Aamulehti on yli kahden vuosikymmenen ajan ollut mukana rakentamassa menestystämme Pirkanmaalla. Tampere oli ensimmäisiä kaupunkeja, johon avasimme myymälämme, ja Pirkanmaa on edelleen yksi tärkeimpiä markkina-alueitamme Suomessa. Aamulehti digitaalisen journalismin kunnianhimoisena edelläkävijänä vastaa alueellisiin markkinoinnin tarpeisiimme erinomaisesti.

Onnea 140-vuotiaalle Aamulehdelle!”

– Sami Särkelä, Head of Brand and Digital, Gigantti

Katso myös

Aamulehden juhlalehti artikkelikuva

Aamulehden 140-vuotisjuhlanumero juhlistaa koko Pirkanmaata

Lue lisää