Aina tulee sanomista -podcast ja video markkinoinnista

Podcast parallax mobiili.jpg


Aina tulee sanomista -podcast ja video markkinoinnista

Monessa liemessä keitetty pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Stinde Mäkinen haastattelee podcast-sarjassa markkinoijia, joilla on paljon sanomista. Aina tulee sanomista -podcast-sarjassa Stinde paneutuu vieraittensa kanssa kiinnostaviin markkinoinnin ilmiöihin, tekoihin ja kampanjoihin.

Katso haastatteluvideot alta tai kuuntele podcast Suplasta!

Jakso 1

Jakso 1: Stinde Mäkisen vieraana
Lääkärikeskus Aavan Pauli Waroma

Pauli Waroma ajautui markkinoinnin pariin intohimosta ja vahingosta. Mikä on ensimmäinen mainos, jota Pauli on ollut tekemässä? Mitä ihmiset eivät hänen mukaansa aamulla herätessään koskaan mieti? Entä mikä on Paulin suurin, vielä toteuttamatta oleva haave markkinoinnin saralla? Katso Stinden ja Paulin keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 2

Jakso 2: Stinde Mäkisen vieraana
TBWA\Helsingin Marco Mäkinen

Kun faija ajoi rallia, nuoren Marco Mäkisen tehtävänä oli liimailla tarroja auton kylkeen. Mikä oivallus Marcolle tästä syntyi? Mitä kautta Marco päätyi korsolaisen mainostoimiston pihaan 32 vuotta sitten? Entä mitä disruptio tarkoittaa TBWA:lla ja mitkä kaikki asiat ovat pielessä asiakaskokemuksen kehittämisessä? Katso Stinden ja Marcon keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 3

Jakso 3: Stinde Mäkisen vieraana
BHG Finlandin Päivi Nieminen

Päivi Nieminen aloitti Netraudassa 17 vuotta sitten, kun verkkokauppa oli vielä pelkkä Powerpoint tietokoneella. Netrautaa rakennettiin suurella sydämellä ja intohimolla, ja nyt se on osa kodinrakentamisen verkkokauppoihin keskittynyttä BHG Finlandia. Mistä kaikesta nykypäivän markkinoijan tulee ymmärtää? Millaisia kokemuksia Päivillä on ohjelmayhteistyöstä Aamulypsyn kanssa? Katso Stinden ja Päivin keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 4

Jakso 4: Stinde Mäkisen vieraana
hasan & partnersin Jaakko Utter

Miten loukkaantuminen futismatsissa vaikutti Jaakon uravalintaan? Miksi on tärkeää, että jokainen ymmärtää oman työnsä merkityksen? Ohjaako lyhyen aikavälin myyntitavoite liikaa päätöksentekoa yrityksissä? Millaiset yritykset tulevat voittamaan? Ja voiko kv-brändi koskaan ymmärtää, miltä tuntuu hävitä Ruotsille jatkoajalla? Katso Stinden ja Jaakon keskustelu videolta kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 5

Jakso 5: Stinde Mäkisen vieraana
Siili Solutionsin Antti Kiukas

Estetiikka ja verbaliikka ovat puhutelleet Anttia aina. Liiketoiminnan konsultoinnin parissa hän ymmärsi, että markkinoinnilla saa ihmeitä aikaan. Mihin suomalaisen markkinoijan tulisi fokusoitua? Miten vastuullisuus näkyy Siili Solutionsissa? Ja miten irtokarkkipussi liittyy markkinointiin? Katso Stinden ja Antin keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 6

Jakso 6: Stinde Mäkisen vieraana
Dagmarin Katariina Uljas-Ahl

Kata tuli markkinointialalle silloin, kun Hesari oli vielä brodari. Dagmarissa häntä ovat pitäneet ihmiset ja tekemisen meininki. Miksi on tärkeää katsoa numeroiden taakse? Miten kumppanuus muuttuu? Mikä on aihealue, josta markkinoinnissa on toistaiseksi raapaistu vain pintaa? Katso Stinden ja Katan keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 7

Jakso 7: Stinde Mäkisen vieraana Laura Hartikainen

Millaisia tuntemuksia Laurassa heräsi, kun hän oli tekemässä Anttilan joulun postimyyntiluetteloa keskellä kesän 30 asteen helteitä? Nyt, parikymmentä vuotta myöhemmin, Laura kehittää Nordealla digitaalista asiakaspolkua. Miten henkilökohtaiset kohtaamiset tuodaan digitaalisiin kanaviin? Miksi markkinoijien kannattaisi opetella puhumaan muun johdon kieltä? Katso Stinden ja Lauran keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 8

Jakso 8: Stinde Mäkisen vieraana Hanna Länsivuori

Maailma menetti Hannassa juristin, mutta sai monipuolisen markkinoinnin ammattilaisen. Fennian digitaalisen liiketoiminnan johtajan työnkuvassa on tärkeää asiakaskokemuksen kehittäminen. Miten Fennia varmistaa sujuvuuden, ymmärrettävyyden ja empatian jokaisessa asiakaskohtaamisessa? Miten markkinoijat selviävät mittaamisen KPI-viidakossa? Katso Stinden ja Hannan keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Jakso 9

Jakso 9: Stinde Mäkisen vieraana Sami Törmä

Ruuan verkkokauppa Oda on Tori.fi:n ohella jo toinen norjalaistaustainen brändi, jota Sami on saanut olla tuomassa Suomen markkinoille. Odan liiketoiminnassa markkinointi on aivan keskeisessä roolissa. Ei tarvitse keskustella siitä, miten markkinointi löytää tiensä kulmahuoneeseen, kun mitään kulmahuonetta ei ole. Katso Stinden ja Samin keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Juhani Pajunen artikkelikuva

Podcastien käyttö markkinoinnissa – mitä hyötyä niistä saa ja mitkä ovat sudenkuopat?

Lue lisää
podcast_webinaari_1200x627px.jpg

Miten tehdä hittipodcast? Katso webinaaritallenne!

Lue lisää

Oma podcast haaveissa? Autamme sinua podcast-tuotannossa!

Ota yhteyttä

Katso myös

Sanoman radio alkuvuosi artikkelikuva

Sanoman radiolla loistava startti vuoteen 2022

Sanoman radiokanavat tavoittavat viikoittain yli puolet Suomen 25–54-vuotiaista ja saavat myös noin puolet kaikista kohderyhmän kaupallisen radion kuunteluun käytetyistä minuuteista.
Audio & radio
Tutkittua
Sanoman radiolla loistava startti vuoteen 2022
Aina tulee sanomista podcast some

Taas tulee sanomista podcastin ja videon muodossa

Uusissa jaksoissa myyntijohtaja Stinde Mäkisen vieraina ovat Nordean Laura Hartikainen, Fennian Hanna Länsivuori ja Odan Sami Törmä.
Näkemyksiä markkinoinnista
Taas tulee sanomista podcastin ja videon muodossa
Valopilkku artikkelikuva

Ei mutua vaan dataa

Sanoman brand tracking -tutkimukset tarjoavat Valopilkulle vastauksia siihen, mikä on aidosti toimivaa.
Aikakausmedia
Audio & radio
Case
Näkemyksiä markkinoinnista
Tutkittua
TV & video
Uutismedia
Ei mutua vaan dataa
Tiina Hosiokoski artikkelikuva

Vastuullisuudessa teot ratkaisevat – eivät tavoitteet

Organisaatiot viestivät vahvasti erilaisista vastuullisuustavoitteistaan. Tavoitteet ovat tärkeitä, mutta ennen kaikkea tarvitsemme tekoja, jotka johtavat tavoitteisiin. Brändin rakentamisen ja viestinnän näkökulmasta pelkillä tavoitteilla on enää vaikea erottua. Ja erottautumistahan me haluamme, kirjoittaa SEKin Tiina Hosiokoski.
Näkemyksiä markkinoinnista
Vastuullisuus
Vieraskynä
Vastuullisuudessa teot ratkaisevat – eivät tavoitteet