K-Citymarket Pirkkala case herokuva.jpg

Case K-Citymarket Pirkkala

Natiivikampanja kasvatti palkitun juomaosaston myyntiä

Natiiviartikkeliin ohjattiin IS.fi:n etusivulta sekö IS.fi:n Ruokala-osiosta. Kampanja toimi erittäin hyvin, ja tavoitteet ylitettiin kirkkaasti.

Kampanjan tavoite

Case_6

Kampanjan tavoitteena on nostaa K-Citymarket Pirkkala mielikuvissa edelläkävijäksi, kasvattaa asiakkaiden määrää ja sitä kautta myyntiä sekä luoda kaupassa käynnin kokemusta yllättäväksi ja innostavaksi.

Toteutus

IS.fi:ssä toteutettiin natiivikampanja valtakunnallisesti ja alueellisesti. Artikkelissa nostettiin esiin kaupan vahvuuksia, henkilökuntaa ja palveluita.

Lue artikkeli täältä: 

Tältä näyttää Suomen paras juomaosasto - palkittuun kauppaan ajetaan satojen kilometrien päästä

Tulokset

Casekooste K-Citymarket Pirkkala

Natiiviartikkeli toteutettiin K-Citymarket Pirkkalan palkitusta juomaosastosta ja sen tarjonnasta. Koko tuotanto toteutettiin Sanoman luovan tiimin ja tuottajan kanssa asiakkaalle valmiiksi.

Natiiviartikkeliin ohjattiin IS.fi:n etusivulta sekö IS.fi:n Ruokala-osiosta. Kampanja toimi erittäin hyvin, ja tavoitteet ylitettiin kirkkaasti.

Artikkeli sai 65 284 kävijää ja 83 798 sivulatausta.

Panimojuomien myynti kampanjan aikana ja sen jälkeen kasvoi +37 %, vaikka vertailuviikonloppu oli palkkapäivä, jolloin juomaosaston myynti on normaalia viikonloppua vilkkaampaa.

Artikkelissa oli pieni maininta Pirkkalassa olevista venäläisistä limonadeista. Kysyntä oli niin suurta, että niitä varten piti juomaosastolle tehdä opasteet. Niitä myytiin enemmän kuin koskaan aiemmin, ja välillä ne jopa loppuivat.
 

+15 %

Myynnin kasvu

+28 %

Asiakasmäärän kasvu

+37 %

Panimotuotteiden myynnin kasvu

Case asiakkaan kommentti

”Olen erityisen innoissani kampanjasta ja alkaneesta yhteistyöstä Sanoman kanssa. Yhteistyötä on hyvä jatkaa tästä eteenpäin.”

Sami Sivonen, kauppias, K-Citymarket Pirkkala

Katso myös: 

Natiivikampanja sai aikaan myyntipiikin