Kauneimmat joululaulut case hero

Case Kauneimmat joululaulut

Kaikkien aikojen ennätys lahjoituksissa ja kävijämäärissä

Monikanavainen Kauneimmat joululaulut -kampanjan saavutti kaikkien aikojen ennätyksen sekä lahjoituksissa että kävijämäärässä.

Kampanjan tavoite

Case

Kampanjan tavoitteena oli saada lisää kävijöitä Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin ja lahjoittajia kehitysmaiden lasten hyväksi.

Toteutus

Monikanavaiseen kampanjaan kuului ohjelmayhteistyö Radio Suomipopilla, katkopromo Radio Aallossa ja Helmiradiossa, digimainontaa Sanoman verkostossa sekä spottimainontaa Vain elämää -ohjelman mainoskatkoilla. Sekä promootiospotin että kampanjaan tuotetut katkopromootiospotit spiikkasi Kauneimpien joululaulujen virallinen suojelija Katri Helena

Radio Suomipopin Milla Mattila ohjasi kuuntelijoita kampanjasivulle äänestämään kauneinta joululaulua sekä osallistumaan Viking Line -risteilyn arvontaan. Lisäksi taajuudella tunnelmoitiin Katri Helenan haastattelupätkien merkeissä. Sami Kuronen oli haastatellut Katri Helenaa aiemmin 30-vuotisjuhlalähetyksessään muun muassa Kauneimpien joululaulujen tiimoilta.

Kampanjaan tuotettiin myös hyväntuulinen ja joulunviettoon laskeutuva somevideo soivalta pysäkiltä Stockmannin edestä.

Sami Kuronen ja Katri Helena

Tulokset

Case Kauneimmat joululaulut kollaasi

Kampanjaa varten tuotetut elementit tukivat hienosti Kauneimpia joululauluja, laulamista ja lahjoittamista.

Kauneimmat joululaulut saavutti kaikkien aikojen ennätyksen sekä lahjoituksissa että kävijämäärässä. Mediakampanjalla tavoiteltu kohderyhmä oli selkeästi nuorempi kuin aikaisempina vuosina.

Case asiakkaan kommentti

”Olemme todella tyytyväisiä kampanjan tulokseen niin mediayhteistyön osalta kuin kampanjan toteutuneena tuottonakin. Sanoma toimi meille täyden palvelun talona. Yhteiset ideoinnit tuottivat parhaan mahdollisen lopputuloksen niin viestin kuin toteutuksenkin osalta.”

Palvelupäällikkö Ruut Lemmetyinen, Suomen Lähetysseura

Katso myös: 

Monikanavainen kampanja toi Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksille kaikkien aikojen ennätyksen