Case Vagisan hero

Case Vagisan

Natiivikampanja toi huipputulokset

Vagisan-brändin natiiviartikkeli IS.fi:ssä tavoitti lähes kaksi kertaa enemmän silmäpareja kuin vastaava kampanja keskimäärin.

Kampanjan tavoite

Case_6

Kampanjan päätavoitteena oli kasvattaa tietoisuutta Vagisan-brändistä tarjoamalla kiinnostavaa sisältöä kohderyhmille. Kampanjan tavoitteena oli myös tavoittaa uusia kuluttajia, kasvattaa ostokiinnostusta sekä kehittää Vagisan-brändin mielikuvaa.

Toteutus

Natiiviartikkeli Kutinaa, kirvelyä, kipua alapäässä? Älä turhaan kärsi ikävästä vaivasta  IS.fi/menaiset-osiossa. Artikkelinosto kahtena päivänä IS.fi:n etusivulla ja 14 päivän ajan IS/menaiset-osiossa. Kohdennus 35−54-vuotiaille naisille ja seuraavalla viikolla 55−74-vuotiaille naisille. Retargetointi osta nyt -viestillä.

Tulokset

Case Vagisan kollaasi

Artikkeli tavoitti yli huikeat 74 000 kävijää ja yli 92 000 sivunäyttöä, mikä on lähes  tuplasti sen verran kuin vastaavissa kampanjoissa keskimäärin.  

Kampanjan viewability oli erinomainen nuoremmassa kohderyhmässä (35–54-vuotiaat) 86,26 % (Sanoman keskiarvo 73%). Myös vanhemmassa kohderyhmässä (55–74-vuotiaat) viewability oli erittäin hyvä 83,74% (Sanoman keskiarvo 73%).

Mainonnan vaikuttavuustutkimuksen mukaan artikkeli tavoitti lukijat erinomaisesti. Yli kahdeksan kymmenestä vastaajasta luki sisällön ainakin osittain.

Sisältöä pidettiin tietoa antavana ja selkeänä. Se jätti positiivisen muistijäljen brändistä ja lisäsi enemmistön kiinnostusta Vagisania kohtaan.

Seitsemän kymmenestä vastaajasta ilmoitti, että he ostavat todennäköisesti Vagisanin tuotteita ja kuusi kymmenestä aikoi vierailla mainostajan sivuilla nähtyään mainosartikkelin.

Mainonnan brand lift:

+ 31 %

Mainonnan muistaminen

+ 56 %

Tunnettuus

+ 82 %

Harkinta

+ 253 %

Ostoaikomus

Case asiakkaan kommentti

”Kampanja onnistui erinomaisesti. Yhteistyö Sanoman kanssa oli erittäin helppoa ja sujuvaa. Sanoman vahvuus on korkea kohderyhmien tavoittavuus sekä laaja verkosto.”

Kati Kekkonen, brand manager, Sirowa Finland Ltd Oy

Katso myös: 

Vagisanin natiiviartikkeli kiinnosti laajasti kaikenikäisiä naisia