Case Xplora hero

Case Xplora

Natiivikampanja tavoitti kohderyhmän tehokkaasti

Näyttävä erikoisartikkeli lasten kellopuhelimista tavoitti monikymmenkertaisesti lukijoita keskimääräisiin lukuihin verrattuna.
 

Kampanjan tavoite

Kellopuhelinvalmistaja Xploran tavoitteena oli saada näkyvyyttä ja tavoittaa Top of Mind pienten lasten vanhempien keskuudessa.

Ratkaisu

Kohderyhmä, pienten lasten vanhemmat, haluttiin tavoittaa iskevästi ja positiivisen viestin kautta. Sanoman luovan tuotannon toteuttama Xploran natiiviartikkeli HS.fi:ssä tarjosi kiinnostavalla tavalla tietoa siitä, mitä liiallinen älypuhelimen käyttö voi aiheuttaa pienelle lapselle, sekä toi esiin, että lapsille hankittavalle älypuhelimelle on olemassa vastuullinen ja turvallinen vaihtoehto, ranteeseen kiinnitettävä kellopuhelin. Artikkeli nostettiin HS.fi:n etusivulle kahden päivän ajaksi (HS.fi 16.–17.1.) Artikkelista oli ohjaus Xploran omille sivuille.

Tulokset

73 000
sivulatausta
49 000
sivukävijää

Artikkeli keräsi yli 73 000 sivulatausta ja 49 000 kävijää. Tavoittavuus on todella korkea sivuston natiiviartikkeleiden keskimääräisiin vertailulukuihin nähden. Myös lukuajat olivat vertailuaikojen valossa todella pitkät, eli artikkelisivulla vierailleet ovat viihtyneet sisällön parissa erittäin hyvin.
 

Erikoisartikkeli oli kaikin puolin hienosti toteutettu projekti. Oli mukava todeta, että tuottajat ja visualistit tekivät parhaansa, että tarinasta tulisi mahdollisimman hyvä.”

– Timo Vaskio, CEO, Xplora Mobile Oy