markkinoinnin tehoshotti hero.jpg


Markkinoinnin tehoshotti -webinaarisarja tarjoaa täsmävinkit koukuttavaan markkinointiin. Vain 15 minuutin pituisilla pikaluennoilla markkinoinnin kiinnostavat osaset pilkotaan Olli Ikäheimon blenderiin ja ajetaan sileäksi kaupallisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tavoite on kuningas

Olli Ikäheimo ja sisältömarkkinoinnin tuottaja Tanja Hovi avaavat webinaarissa väittämää, jonka pitäisi olla kaiken markkinoinnin lähtökohtana.

3 vinkkiä vetovoimaan

Olli Ikäheimo ja sisältömarkkinoinnin tuottaja Milla Majander keskustelevat webinaarissa siitä, miten löytää omasta bisneksestä asiakasta kiinnostava kärki. Luvassa on kolme vinkkiä vetovoimaan!

Kevään 2020 4 casea

Olli Ikäheimo ja Satakunnan Kansan myyntipäällikkö Janne Norri keskustelevat kevään markkinointitilanteesta, ja nostavat esiin esimerkkejä siitä, miten tapa markkinoida on onnistuneesti vaihdettu olosuhteisiin sopivaksi.

Suunnitelmallisuudesta reagointiin

Olli Ikäheimo ja Elina Bono Sanoman B2B-markkinoinnista keskustelevat webinaarissa siitä, mitä poikkeuksellisen markkinointikevään aikana opittiin ja miten oppia voi hyödyntää kesän markkinointia kasatessa.

Katso myös

get tomorrow siivet liftup

Get tomorrow 2019

Get tomorrow'n anti sai aikaan varsinaisen sometulituksen ja sai runsaasti kiitosta.

Get tomorrow 2019