Koska tulevaisuutta ei voi ennustaa, Sanoma Sopimus joustaa.

Mainonta tutkitusti kasvattaa liiketoimintaa. Mutta koska asiakkaiden tilanteet muuttuvat ja tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa, on olemassa Sanoma Sopimus. Se on ketterin, kattavin ja joustavin tapa varmistaa, että mediaeurot ovat pitkin vuotta siellä missä ne tuottavat eniten.

Sanoma Sopimus - Kaupungin joustavin ja ketterin mediasopimus mainostajille

Joustoa, silloin kun sitä tarvitaan. Sopimusmallimme takaa sen, että voit siirtää panoksia vuoden aikana mediaryhmästä toiseen. Sanoma Sopimuksen kanssa voit reagoida muuttuvaan markkinaan nopeastikin.

Kohdenna – älä kutista. Sanoma tavoittaa kaikki suomalaiset. Kauttamme tavoitat nopeasti suuren yleisön tai kohdennat viestisi juuri sinulle sopivalle kohderyhmälle.

Tehokkaimmat keinot puhutella. Sanomalla on vankka ymmärrys suomalaisten mediankäytöstä. Kehitämme jatkuvasti uusia luovia dataan perustuvia mainosratkaisuja. Onhan meillä vuosien kokemus luoda ja levittää kaupallisesti menestyviä ilmiöitä.

Helpota arkea, inspiroidu yhteistyöstä. Sanomalta saat käyttöösi ýhdellä briiffillä Suomen suurimman mediatalon osaamisen. Meillä on innostunut tiimi asiantuntijoita suunnittelusta toteutukseen. Tiivis yhteistyömme media- ja mainostoimistojen kanssa tarkoittaa tehokkuutta ja vaikuttavampia ratkaisuja.

Vaikuta turvallisessa ympäristössä. Sanoma julkaisee suomalaisten suosikkimedioita. Kotimaisen laatusisällön luotettavuus heijastuu tutkitusti positiivisesti mainostettavaan brändiin.

 

Solmi kaupungin joustavin mediasopimus.

Me pystymme kenties parhaiten Suomessa kuljettamaan ihmisen läpi koko ostoprosessin – välillä olemme kiinni ostohetkessä, toisinaan lataamme brändiin vahvoja tunteita. Aina tarjoamme täysosumia, välineestä riippumatta. Päätä itse, tavoitatko koko Suomen vai juuri ne valitut, Suomen kiinnostavimmissa medioissa.

Ota yhteyttä ja varmista, että panoksesi ovat aina siellä, missä ne tuottavat eniten.