Erottaudu näyttävästi ja nopeasti vertikaalivideolla!

vertikaalivideo
Mobiililaitteiden käytöstä jopa 90 % tapahtuu pystyasennossa, joten vertikaalivideo sopii luontevasti mobiilimainontaan. Käyttäjäystävällisen vertikaalivideon avulla hyödynnetään liikkuvaa kuvaa mobiilin koko näytöllä – huomiota herättävästi.

 

Mikä on vertikaalivideo? 

Vertikaalivideo on artikkelien yhteydessä pyörivä vertikaalin suuntainen videomainos, joka käynnistyy autoplayllä ilman ääniä ja pysähtyy loppuframeen. Videon suosituspituus on 5–10 sekuntia ja maksimipituus on 30 sekuntia. Videon kuvasuhde voi olla esimerkiksi 9:16, mutta mainospaikan oikea koko on 620 x 891 px, joka määrittää maksimikuvasuhteen.

Vertikaalivideo esitetään Ilta-Sanomien, Taloussanomien ja Sanoma Lifestylen sivustoilla ja se on ostettavissa joko Sanoman verkostoon (RON), sivustoittain tai Ilta-Sanomien eri osioihin.  Mainosnäyttö lasketaan vasta kun mainos näytöllä (Lazy load). Vertikaalivideon suoraoston hinnat ovat alkaen CPM 29 € (Sanoma RON).
 

vertikaalivideo
Vertikaalivideon tuotannossa on hyvä huomioida: 
  • Viestin terävin kärki on hyvä tuoda heti videon alkuun, 3 ensimmäistä sekuntia ovat tärkeimpiä.
  • Viestin tulee välittyä myös ilman ääniä. 
  • Kuvasuhde. Autamme mielellämme materiaalin muokkaamisessa.  
  • Aineistona toimii hyvin myös ulkomainontaan tehdyt materiaalit.

Hinnat >