Syksyn TV-ohjelmisto on täynnä kotimaisia supertähtiä ja kiinnostavia uutuuksia!

TV-syksy 2018
Nelonen Median TV-kanavilla nähdään syksyllä näyttävä paraati kotimaisia suosikkiohjelmia. Tutuista suosikeista ohjelmistossa nähdään mm. Napakymppi, Vain elämää, Idols, Haluatko miljonääriksi? ja Kaikki vastaan 1 sekä viihdyttävät huippu-uutuudet Gaala ja Et sä tiedä kuka mä oon?

Syksyllä Nelonen Median TV-kanavilla nähdään isojen viiihdeohjelmien lisäksi myös paljon kiinnostavia kotimaisia sekä kansainvälisiä huippusarjoja ja elokuvia.

  • Kansainvälisillä megabrändeillä (mm. Haluatko miljonääriksi?) saadaan isot massat kiinni helpommin ja nopeammin, ja ne ovat siksi myös luotettavia ja turvallisia myös erilaisia yhteistyökumppanuuksia toteutettaessa.
  • Suomen isoimmat ilmiöt (mm. Idols, Vain elämää) tarkoittavat mainostajalle parempaa näkyvyyttä, sitoutuneempia kontakteja sekä usein myös ainutlaatuisia ratkaisumahdollisuuksia sitoa oma brändi ilmiöön mukaan.
  • Yhteisöllisyys näkyy mm. Kaikki vastaan 1 ohjelmassa, jossa  myös yleisön osallistaminen kilpailun avulla on vahvassa roolissa.
  • Käsinkirjoitettu draama takaa mainostajalle laadukkaan mediaympäristön ja laatukatsojat.
  • Suomen kirkkaimmat  tähdet tarjoavat monia mahdollisuuksia esim. vaikuttajamarkkinointiin osana kampanjoita.

Syksyn TV-ohjelmiston suosikit ja uutuudet 

The Wall Suomi

Maailmalla nopeimmin leviävä formaatti The Wall Suomi on nopeatempoinen game show, jossa kussakin jaksossa rahapalkinnosta kilpailee yksi toisensa entuudestaan tunteva parivaljakko mm. vävy ja anoppi, ystävät, työkaverit tai sisarukset. Tieto auttaa, mutta tuuri ja näyttävällä seinällä pomppivat vihreät ja punaiset pallot saattavat muuttaa tilanteen ja palkintopotin  silmänräpäyksessä. Niinpä jännitys säilyy ja pitää katsojat otteessaan viimeisille minuuteille saakka. The Wall Suomen juontajana nähdään Heikki Paasonen.

Gaala  

Gaala  on koko perheen huikea viihdeshow, jossa kunnia annetaan sille, jolle se kuuluu. Gaalassa otetaan viikoittain syväsukellus suomalaisuuden ytimeen ja jaetaan Kultainen Suomi -pystejä aivan kaikenlaisille saavutuksille, ja aivan poskettomille tyypeille. Komiikan mestari Aku Hirviniemi luotsaa näyttävää Gaala-show'ta yhdessä legendaaristen Kummeli-koomikoiden Heikki SilvennoisenHeikki Helan ja Timo Kahilaisen kanssa. Poskettoman hauska Gaala parodioi eri alojen pömpöösejä palkintojenjakojuhlia, mutta kuten missä tahansa gaalassa, myös meidän Gaalassamme nähdään punaisen maton säihkeen ja tähtipölyn lisäksi liuta kotimaisia supertähtiä esiintymässä ja jakamassa palkintoja.  
 

Idols

Viime syksynä näyttävän paluun tehnyt legendaarinen laulukilpailu Idols  nähdään jälleen syksyllä Nelosella. Tuomariston puheenjohtajan kengät täyttää rap-artisti ja kotimaisen hiphopin pioneeri Elastinen, jonka rinnalla tuomaristoon liittyvät maan tunnetuimpiin artisteihin kuuluvat pitkän linjan muusikot Maija Vilkkumaa ja Jannika B, joista Jannikalla on itsellään myös Idols-taustaa vuoden 2007 kilpailusta. Näyttävän paluun ohjelmaan tekee myös jo Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula. Idolsin juontavat viime kaudellakin upeasti homman kotiin hoitaneet Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde.


Vain elämää, uusi kausi  

Syksyn pimenevissä illoissa päästään jälleen nauttimaan seitsemän tähtiartistin kesäisestä musiikkileiristä Hirvensalmen Satulinnassa. Tv-ilmiöksi noussut Vain elämää  tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja leppoisia hetkiä Hirvensalmen upeissa maisemissa. 9. Vain elämää -kauden artistit julkistetaan myöhemmin.


Et sä tiedä kuka mä oon? 

Et sä tiedä kuka mä oon? -uutuussarja  on täysin uudenlaisen gameshow, joka purkaa rakastetut kotimaiset tähdet ja heidän elämänsä numeroiksi. Sarjan jokaisessa jaksossa kahdeksan kilpailijaa tarttuu haasteeseen ja selvittää julkisuudesta tunnetun tähtivieraan elämän merkittävät luvut. Ohjelman tähtivieraina nähdään syksyn aikana Elastinen, Katri Helena, Aki Palsanmäki, Matti Nykänen ja monia muita. Kilpailijat pelaavat aikaa ja toisiaan vastaan, ja parhaiten viikon tähtivieraan elämän tunteva voi voittaa jopa 10 000 euroa. Juontajana Heikki Paasonen.


Kaikki vastaan 1

Järjettömimpiin kysymyksiin testataan jälleen oikeat vastaukset, kun Kaikki vastaan 1 palaa Neloselle. Etenkin nuorten ja perheiden suosikiksi nousseessa ohjelmassa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä, ja lopulta potin korjaa joko studiopelaaja tai joku onnekas kotipelaaja. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Nyt alkavalla kolmannella kaudella temppumestariksi palaa ensimmäisellä kaudella Janne Katajan aisaparina nähty somepersoona ja artisti Sara Forsberg.


Hyvät ja huonot uutiset

Kestosuosikki Hyvät ja huonot uutiset  saa syksyllä riveihinsä uutta verta, kun Kari Ketosen paikalle ohjelman puheenjohtajan keskipaikalle istuu suosikkikoomikko ja näyttelijä Riku Nieminen. Hyvien ja huonojen uutisten vakiojäseniin kuuluvat Niemisen lisäksi edelleen HHU-konkari ja muusikko Mikko Kuustonen, näyttelijä Niina Lahtinen, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen, stand-up-koomikko ja käsikirjoittaja André Wickström sekä kirjailija Juha Vuorinen.


Arman ja viimeinen ristiretki

Arman ja viimeinen ristiretki  palaa Neloselle kahdeksalla uudella jaksolla ensi syksynä. Ohjelman kolmannella kaudella Arman etsii elämän tarkoitusta eri kulttuureista ja yhteisöistä, jotka ovat omistaneet elämänsä yhdelle päämäärälle. Joillekin päämäärä on raha ja menestys, toiset tavoittelevat kauneutta ja täydellisyyttä – toisille elämä on yhtä selviytymiskamppailua. 
 

Haluatko miljonääriksi?

Supersuosittu Haluatko miljonääriksi?  jatkuu syksyllä uusin jaksoin Jaajo Linnonmaan luotsaamana.


Neljät häät Suomi

Hääohjelmien kestosuosikki Neljät Häät  saa odotetun suomalaisen versionsa. Ohjelma nähdään Liv-kanavalla. Sarjan jokaisessa jaksossa neljä toisilleen entuudestaan tuntematonta morsiota pääsevät vieraaksi toistensa häihin ja kokemuksensa perusteella pisteyttämään juhlapaikkaa, hääpukua, ruokaa ja yleistä tunnelmaa.


Toisenlaiset teiniäidit

Toisenlaisten äitien uudella kaudella ohjelma uudistuu ja saa uudeksi nimekseen Toisenlaiset teiniäidit. Ohjelmassa seurataan kymmenen nuoren äidin elämää keskellä suuria elämänmuutoksia. Raskausaika ja lapsen syntymä ovat kenelle tahansa maailmaa mullistavia tapahtumia, mutta miten käy tuleville äideille, jotka ovat itsekin vasta aikuisuuden ensi askelmilla. Aiemmilta kausilta tutut Sami Kuronen ja psykologi Leea Mattila ovat itsekin uuden haasteen edessä toimiessaan nuorten äitien tukihenkilöinä ja ohjeistavat parhaansa mukaan päähenkilöitä uudessa, jännittävässä ja välillä pelottavassakin elämänvaiheessa.
 

Napakymppi

Napakymppi jatkaa amorin työtä myös syksyllä. Uudella kaudella merkittävä muutos on ainakin se, että Napakymppi siirtyy sunnuntai-illasta jälleen viime syksyltä tuttuun torstai-iltaan. Napiksen puikoissa nähdään tuttuun tapaan katsojat täydellisesti hurmannut Janne Kataja, pianon takana istuu Lenni-Kalle Taipale ja kotoaan Riihimäeltä menoa kommentoi Jannen läheinen ystävä Niina Lahtinen.


Suomen Huutokauppakeisari

Suomen Huutokauppakeisarin  9. kausi starttaa Akin ja Helin reissulla Ruotsin sydämeen.  Muita kauden huippuhetkiä ovat kymmenet persoonalliset ja itsensä likoon laittavat myyjät ympäri Suomea. Myyjien joukossa ovat mm. legendaariset Neumann ja Frederik sekä lihaskimppu Vertti Harjuniemi, Klamydia-yhtyeen Vesku Jokinen sekä huippusuosittu tubettaja Jaakko Parkkali.
 

Stand up!

Stand Up! -komiikkashow  palaa Neloselle, kolmannella tuotantokaudella. Tuttuun tapaan luvassa on järeä kattaus sensuroimatonta huipputason pystykomiikkaa – taltioituna Helsingin legendaarisessa Peacock-teatterissa. Iltojen isäntänä jatkaa rakastettu kotimaisen stand up -komiikan kummisetä Mika Eirtovaara, yli 2000 keikan ja 20 vuoden stand up -kokemuksella. Kolmannella Stand Up! -tuotantokaudella nähdään jälleen yli 40 koomikkoa; Eirtovaaran lisäksi lavalle nousevat mm. Ismo Leikola, André Wickström, Ilari Johansson, Niko Kivelä, Anitta Ahonen, Jacke Björklund, Riku Suokas ja Teemu Vesterinen.


Grillit huurussa 

Sami Hedbergin rasvankäryinen seikkailu Suomen suvessa saa jatkoa Grillit huurussa -ohjelman  kolmannella tuotantokaudella, jossa nautiskellaan jälleen paikallisia grilliherkkuja ympäri Suomen ja samalla tutustutaan jokaiselle paikkakunnalle ominaiseen paikalliskulttuuriin.


Syke

Katsojien kauan odottama ja suuren fanijoukon rakastama kotimainen sairaaladraama Syke tekee vihdoin paluun! Sarja starttaa syksyllä Ruudussa. Luvassa on kotimaista huippudraamaa, joka on tähditetty Suomen eturivin näyttelijöillä. 
 

Sanoma Total TV >