The Voice of Finland tavoitti heti lähes miljoonayleisön!

Voice of Finland 2019
The Voice of Finlandin avausjakso sai räjähtävän startin ja tavoitti heti lähes miljoonayleisön! Ohjelma aiheutti valtavaa kuhinaa myös somessa.

The Voice of Finlandin kahdeksas kausi starttasi perjantaina 4.1. komein luvuin! Ohjelma tavoitti heti kättelyssä lähes miljoonayleisön (985 000 katsojaa), keskikatsojamäärän ollessa näyttävät 702 000. (Finnpanel, tv-mittaritutkimus 4+) The Voice of Finland olikin heittämällä viikonlopun katsotuin viihdeohjelma!

TVOF kiinnosti ahkerasti myös somessa, jossa Joli Malkin esitys tavoitti ennätysmäärän seuraajia. Esitystä on jaettu pelkän Facebookin kautta huimat lähes 1 500 kertaa ja tykkäyksiä on sadellut lähes 13 000 kappaletta. 

The Voice of Finland tarjoaa mainostajille erilaisia ratkaisuja Suomen suosituimman laulukilpailun valjastamiseen kaupallisiin tavoitteisiin. Ratkaisut räätälöidään tapauskohtaisesti. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaina kello 20.