Big Brother Suomi alkaa syksyllä Jimillä ja Ruudussa!

BigBrotherHuone
Maailman tunnetuimpiin televisioformaatteihin kuuluva ja Suomessakin jättisuosiota nauttinut Big Brother tekee näyttävän paluun! Juhlavuottaan viettävä kaikkien realityohjelmien äiti – ja isoveli – nähdään ensi syksynä Jimillä ja Ruudussa.

Fanien toiveisiin on viimein vastattu! Maailman tunnetuin realityohjelma Big Brother saapuu syksyllä Suomeen viiden vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä formaatti elää todellista renessanssia ja kultakauttaan, sillä se on maailmalla tällä hetkellä suositumpi kuin koskaan.

Mainostajille Big Brother tarjoaa erilaisia ratkaisuja syksyn kovimman tv-ilmiön valjastamiseksi kaupallisiin tavoitteisiin.

Ohjelmayhteistyötä, sponsoroituja päivä- ja viikkotehtäviä, promoja, tv-näkyvyyttä, digiä ja somea! Ratkaisut räätälöidään tapauskohtaisesti. Big Brother tarjoaa puheenaiheita sadoilletuhansille potentiaalisille asiakkaille kerralla.

Hollantilaiseen alkuperäisformaattiin perustuvalla Big Brotherilla on maailmalla käynnissä tällä hetkellä 23 eri tuotantoa, mikä on eniten yhtäaikaisia tuotantoja koko ohjelman pitkässä historiassa. Suomen ohella uusi tuleminen on käynnissä useassa muussakin taukoa pitäneessä maassa. Big Brother viettää tänä vuonna myös juhlavuottaan, sillä syksyllä tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta maailman ensimmäisen Big Brother -kauden alkamisesta.
 

Big Brother on ollut Suomessa tauolla viisi vuotta, jona aikana esimerkiksi sosiaalinen media on muuttunut huimasti. Tämä tuo mukanaan tietenkin runsaasti uusia mahdollisuuksia, ja ohjelma onkin monikanavaisempi kuin koskaan. Ohjelma saa esimerkiksi oman mobiilisovelluksen, jonka avulla katsojat pääsevät entistä lähemmäs talon asukkaiden elämää.

                         Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen sanoo.

Lähdemme kuitenkin siitä, että aidot ihmiset ja mielenkiintoiset sekä keskenään erilaiset persoonat ovat ohjelman kiinnostavuuden ydin. Big Brother on ainutlaatuinen "sosiaalinen koe", jossa ei pärjää feikkaamalla. Toivommekin, että mukaan hakisi ihan kaikenlaisia ja kaikenikäisiä ihmisiä ympäri Suomen, Noronen jatkaa.


Big Brother Suomessa joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää 10 viikkoa suljetuissa oloissa saman katon alla, mutta vain yksi voi voittaa. Asukkaiden jokaista liikettä seurataan vuorokauden ympäri lukuisista taloon asennetuista kameroista, eikä heillä ole mitään kontaktia ulkomaailmaan. Asukkaat suorittavat talossa erilaisia tehtäviä ja noudattavat Big Brotherin heille antamia ohjeita. Joka viikko asukkaat nimeävät toisistaan tietämättä joukostaan kilpailijoita häätöuhan alle, ja viikon päätteeksi suorassa lähetyksessä talosta häädetään katsojien äänestämä putoaja. Kuka onnistuu pysymään mukana loppuun asti, kun Isoveli hämmentää jatkuvasti soppaa juonenkäänteillään?

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivin ratkaisu!

  • Big Brother Suomi alkaa Jimillä ja Ruudussa syksyllä.
  • Big Brother Suomen asukashaku, muut yksityiskohdat sekä juontaja julkistetaan myöhemmin kevään aikana.
  • Ohjelman Nelonen Medialle tuottaa Endemol Shine Finland.