Glorian ruoka & viini juhlii! Hyvän ruuan puolella jo 20 vuotta

Sanna Maskulin
Glorian ruoka & viini tavoittaa ylivoimaisesti parhaiten vaikuttajakuluttajat eli foodrunnerit. Glorian ruoka & viinin ja Soppa365.fin päätoimittaja Sanna Maskulinin kertoo, mitkä neljä megatrendiä liikuttavat ruokaharrastajia juuri nyt.  

Suomen arvostetuin ja kaunein ruokalehti ja hyvän ruuan iloinen äänenkannattaja täyttää huhtikuussa 20 vuotta. Glorian ruoka & viini yhdistää ruuan ja viinin, kertoo parhaat ruokamatka- ja ravintolavinkit ja kiinnostavat ruokapuheenaiheet meiltä ja maailmalta. Lehden lukijat ovat ostovoimaisia, uteliaita ja kokeilunhaluisia ruokaharrastajia ja lifestylen suurkuluttajia. Glorian ruoka & viini tavoittaa ylivoimaisesti parhaiten vaikuttajakuluttajat eli foodrunnerit. Lue täältä Glorian ruoka & viinin ja Soppa365.fin päätoimittaja Sanna Maskulinin näkemyksiä siitä, mitkä neljä megatrendiä liikuttavat ruokaharrastajia juuri nyt.  

Glorian ruoka & viinin 4. huhtikuuta ilmestyvä 20-vuotisjuhlanumero keskittyy kevään juhliin. 9. toukokuuta ilmestyvässä numerossa vietetään grillikauden avajaisia.

Glorian ruoka & viinin ilmestymisaikataulu ja aineistopäivät >