Big Brother Suomi palasi ryminällä – starttijakso tavoitti lähes miljoonan

Big Brother alkoi
Odotettu Big Brother Suomi starttasi eilen näyttävästi, kun 14 uutta asukasta asteli BB-taloon. Suoraa lähetystä REDIn kauppakeskuksesta seurasi televisiosta ja Ruudusta lähes miljoonayleisö.

Big Brother Suomi vastasi sunnuntaina suomalaisten viiden vuoden odotukseen, kun kaikkien realityohjelmien äiti, ja isoveli, teki paluun. Ensimmäinen suora lähetys tavoitti yhteensä Nelosella ja Jimillä 927 000 katsojaa. Keskikatsojamäärä oli Nelosella 514 000 ja Jimillä 94 000.

BB otti räjähtävän lähdön myös Ruudussa, jossa myös Ruudun kirjautuminen kaatui hetkellisesti suuren kuormituksen vuoksi. 24/7 -feedit avattiin ongelman ajaksi ilmaisena kaikille käyttäjille, ja tilanne saatiin normalisoitua yön aikana. Big Brother Suomi on Ruudun historian eniten kiinnostusta herättänyt maksullinen sisältö.

Keskustelu kävi kierroksilla myös sosiaalisessa mediassa. mm. Twitterissä julkaistiin tunnisteella #bbsuomi eilisillan kello 20–00 välillä viestejä yli 3000 kertaa. 

"Big Brother on valtava 10 viikon monimediainen kokonaisuus, joka tarjoaa puheenaiheita ja kiinnostavaa sisältöä ympäri vuorokauden yhtäjaksoisesti. Hienoa, että BB sai lentävän lähdön kickoff-lähetyksen myötä ja ihmiset löysivät tiensä Ruutuun.
Ohjelman tavoitteet ovat monikanavaisuuden myötä yksittäisiä lähetyksiä laajemmat, ja Ruudulla on kokonaisuudessa perinteisten tv-kanavien lisäksi tärkeä rooli. Tästä on hyvä aloittaa unohtumaton BB-syksy!", Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen iloitsee.

Big Brother -talon tapahtumat ovat katsottavissa 24/7-palvelussa Ruudussa vuorokauden ympäri. Kooste päivän tapahtumista nähdään ma-la Jimillä klo 21:30. Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen vuoropäivin juontamassa livekoostelähetyksessä nähdään tällä viikolla vieraina mm. Sauli Koskinen, Jone Nikula, Antto Terras, Kim Herold, Jekku Berglund, BB-psykologi Laura Stenroos sekä Vuoden 2007 BB:stä tuttu Einari Rautio.

  • Big Brother Suomi suorat koostelähetykset päivän tapahtumista ma-la Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamina Jimillä klo 21:30.
     
  • Viikon huipentaa Elina Kottosen juontama suora Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin Nelosella klo 21.