Moi Mobiili teki kaikkien aikojen parhaan myynnin

Ulla Koivula Moi Mobiili
Hesarin monikanavainen etusivu auttoi Moi Mobiilia saamaan aikaan merkittäviä tuloksia.

Moi lanseerattiiin keväällä 2016. Siitä asti yhtiö on markkinoinut vahvasti kuuden euron simmiään. Kesäkuussa 2019 tuotteistusta muutettiin niin, että Moille tuli kolme erilaista tuotetta, joista yksi oli vanha tuttu kuuden euron simmi ja kaksi uutta rajatonta liittymää.

”Vähän lahkeissa tutisi, kun muutimme kolmen vuoden jälkeen mainonnan viestin kuuden euroon simmistä rajattomaan turboon. Mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin. Saimme nostettua ARPUa merkittäväksi sekä teimme kaikkien aikojen parhaan myynnin kesällä ja Q3:lla”, Moi Mobiilin markkinointi- ja myyntijohtaja Ulla Koivula kertoo.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, miten monikanavainen Hesarin etusivu tukee tunnettuuden kasvua ja jopa suoraan mitattavaa myyntiä, kun mainos ohjaa kuluttajaa aktiivisesti verkkoon.”

Kuva: Moi Mobiilin markkinointi- ja myyntijohtaja Ulla Koivula

Tutustu caseen tarkemmin täällä