Nelonen Median kevät 2020 tarjoaa upean kattauksen huippuohjelmia

Nelosen-kevään-ohjelmisto.jpg
Nelonen Median kanavilla nähdään ensi keväänä upea kattaus kotimaisia huippuohjelmia. Kiinnostavina uutuuksina nousevat muun muassa näyttävä All Together Now Suomi, jossa taidokkaat laulajat kilpailevat saadakseen satapäisen tuomariston innostumaan.

Odotettu Lapsi tuntemattoman kanssa nähdään viimein televisiossa ja MM 95: Takaisin Leijonaksi tuo takavuosien leijonalegendat takaisin jäälle, eikä heidän tavoitteenaan ole sen vähempää, kuin kaataa vanha rakas vihollinen Ruotsi.

Muita kiinnostavia uutuuksia ovat mm. suomalaisten makuuhuoneisiin kurkistava Sex Tape Suomi sekä Farmi Suomi, jossa julkisuudesta tunnetut kilpailijat kisaavat maatilan herruudesta.

Ohjelmistossa nähdään tietenkin runsaasti myös vanhoja suosikkeja. Suomen suurin ja mahtavin laulukilpailu The Voice of Finland starttaa yhdeksännelle kaudelleen, ja supersuosittu Temptation Island Suomi palaa polttavine iltanuotioineen.

Markkinoija, uudella kevään ohjelmistolla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti. Ole osa uusia maailmoja, näkökulmia, yhteisiä kokemuksia ja suuria tunteita. 

TVOF on suurempi kuin koskaan – tulossa viiden tähden kausi

TVOF2020

Huippusuosittu The Voice of Finland on nyt suurempi kuin koskaan. Uudella 9. kaudella valmentajia on enemmän, laulajia on enemmän ja jaksot ovat pidempiä.

Tämän kauden The Voice of Finland on täynnä suuria muutoksia. Laulaja Juha Tapio ja Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki aloittavat uusina tähtivalmentajina yhdessä Anna Puun, Redraman ja Toni Wirtasen kanssa. Uudella kaudella on luvassa myös jotain aivan ennennäkemätöntä, sillä yksi tähtivalmentajien tuoleista on tuplatuoli. Sipe Santapukki jakaa punaisen tähtivalmentajatuolin sekä vastuun päätöksistä yhdessä Toni Wirtasen kanssa. Uudella kaudella valmentajia on mukana siis kaikkiaan viisi, mutta tiimejä on aikaisempien kausien mukaisesti neljä.

The Voice of Finlandin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

Suomen suosituin laulukilpailu The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin 31. tammikuuta alkaen kello 20.

All Together Now Suomi tuo lavalle upeat viihdyttäjät ja satapäisen tuomariston   juontajana Jaana Pelkonen

All Together Now

All Together Now Suomi on uusi ja näyttävä musiikkiviihdeohjelma, jonka keskiössä nähdään kaikkien aikojen isoin tuomaristo. Tuomaristossa on 100 jäsentä, jotka päättävät ohjelmaan osallistuvien laulajien kohtalosta. Tähän tuomaristoon, eli "Sataseen" kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia; laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia ja iskelmätähtiä, ja he edustavat musiikkigenrejä laidasta laitaan.
 
Ohjelmaan osallistuvat kilpailijat astuvat vuorotellen Satasen eteen laulamaan, ja heillä on vain 90 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulijat omalla esityksellään. Tällä kerralla tuomaristo ei äänestä vain nappia painamalla, vaan nousemalla seisomaan ja lähtemällä lauluun mukaan. Mitä useamman Satasen jäsenen laulaja saa nousemaan ylös, sitä enemmän hän saa pisteitä ja pysyy todennäköisemmin kisassa mukana.
Kuka kilpailijoista vetää niin vakuuttavan hienon esityksen, että saa sekä räppärin että iskelmätähden mukaan esitykseensä? Entä kuka vetää oman bravuurinsa niin unohtumattomasti, että saa kaikki 100 laulamaan mukana?

Ohjelma perustuu brittiläiseen All Together Now -formaattiin, jota on myyty jo 14 maahan. All Together Now on viime vuoden nopeiten levinnyt formaatti. All Together Now Suomen juontaa Jaana Pelkonen.

All Together Now Suomessa lavalla nähdään niin sooloartisteja, duoja kuin ryhmiäkin, ja osallistujat voivat olla musiikin harrastajia tai ammattilaisia kaikista musiikkigenreistä. Voittajalle on luvassa 20 000 euron rahapalkinto.

All Together Now Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

Odotettu Lapsi tuntemattoman kanssa nähdään vihdoin tv:ssä – herkkä ja intiimi sarja tuo esille lapsettomuuden kipeyden

Lapsi tuntemattoman kanssa

Odotettu ja jo ennakkoon paljon keskustelua herättänyt Lapsi tuntemattoman kanssa nähdään keväällä Nelosella ja Ruudussa. Luvassa on ajatuksia herättävä ja koskettava dokumentaarinen realitysarja, jossa päähenkilöt päästävät katsojat seuraamaan intiimiä ja monelle kipeääkin matkaa vanhemmaksi perinteisestä poikkeavalla tavalla.

Mitä sinä tekisit, jos elämäsi suurin unelma olisi saada lapsi ja biologinen kellosi tikittäisi viimeisillään, mutta viereltäsi puuttuisi kumppani?

Jenni Alexandrovan luotsaama dokumentaarinen realitysarja Lapsi tuntemattoman kanssa seuraa suomalaisten 25–45-vuotiaiden sinkkujen ja lapsettomien naisten ja miesten yritystä saada oma lapsi toisen samassa tilanteessa olevan kanssa.
Kyseessä on maailmalla yleistyvä co-parenting eli kumppanuusvanhemmuus, joka tarkoittaa, että lasta toivovat sopivat keskenään lapsen hankkimisesta ja kasvattamisesta, mutta eivät lähtökohtaisesti asu yhdessä tai ole keskenään rakkaussuhteessa. 

Ohjelmassa mukana olevat henkilöt esitellään keväällä.
 
Ohjelman tuotantoprosessi on ollut pitkä. Puolentoista vuoden aikana kuvattu realitysarja seuraa päähenkilöitä heidän poikkeuksellisella matkallaan vanhemmiksi. Jokaisen matkalle mahtuu yritystä, kipeitä pettymyksiä ja onnenhetkiä.
 
Sarja starttaa ohjelmaan hakeneiden ja valittujen kumppanuusvanhemmuusleiriltä, jossa ryhmä toisilleen tuntemattomia naisia ja miehiä viettää yhdessä muutaman päivän toisiinsa tutustuen. Tavoitteena on löytää leiriltä kumppani, jonka kanssa voisi sitoutua yhteiseen elämänmittaiseen vanhemmuuteen. Kumppanin löydyttyä lasta aletaan yrittää – kukin pari valitsemallaan tavalla.
 
Ohjelman asiantuntijoina toimivat psykologi Kalle Partanen, kumppanuusvanhemmuuden asiantuntija, psykoterapeutti Kaisa Niittynen sekä perhe- ja lasten oikeuksien asiantuntija, asianajaja Marja Välilä. He toimivat päähenkilöiden tukena koko prosessin ajan, leiriltä vauva-arkeen saakka.

Lue ohjelmasta lisää täällä.

Lapsi tuntemattoman kanssa alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Suomalaisparit raottavat makuuhuoneidensa ovia rohkeassa Sex Tape Suomessa

Sex Tape Suomi

Sex Tape Suomi – uskalias, intiimi, arastelematon ja herkkä uusi parisuhdeohjelma, jossa pureudutaan tavallisten suomalaisten parisuhteisiin ja erityisesti seksielämän ongelmiin.
 
Jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet rohkeasti viikon ajan omaa makuuhuone-elämäänsä ja parisuhdearkeaan. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista.
 
Kyyneliä ja naurua, suoria ehdotuksia ja seksuaalisuuden juhlintaa: illan aikana nähdään paljon tunteita ja rehellistä keskustelua arkielämän haasteista, joihin katsojankin on helppo samaistua. Ruuhkavuosien arki, oman kehon arvostaminen, lapsettomuus, puhumattomuus ja menneisyyden painolastit. Antaako toisten videoiden katsominen perspektiiviä omiin ongelmiin ja auttaako yhdessä jakaminen seksielämän haasteisiin? Miten seksistä parisuhteessa voisi saada enemmän nautintoa irti ja kuinka säilyttää kipinä elämän eri vaiheissa?

Ohjelman hostina toimii erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, joka tunnetaan myös Puhu muru -somevaikuttajana, tietokirjailijana ja luennoitsijana. Marja on kirjoittanut suositun Iso Omatkaopas huipulle -teoksen ja sen jatko-osan Iso O harjoituskirja.
 
”Sex Tape Suomi tuo silmiemme eteen erilaisten parisuhteiden kirjon haasteineen ja mahdollisuuksineen. Se ravistelee uskomuksiasi rakkaudesta ja seksuaalisuudesta, mutta herättää tunteen kuin joku kertoisi sinun elämästäsi. Uskon, että tämä ohjelma tuo kotisohville kaivattua puhetta asioista niiden oikeilla nimillä”, Kihlström sanoo.
 
Sex Tape Suomi tarjoaa täysin uuden terapiahenkisen mahdollisuuden, jossa pariskunnat alkavat käsitellä ja ratkoa jopa vuosia kestäneitä lukkoja ammattiterapeutin ja vertaistuen avulla.
 
Sex Tape Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

MM 95: Takaisin Leijonaksi tuo Leijona-legendat takaisin jäälle

MM95

Se oli tapaus, joka ei unohdu! Vuonna -95 Suomen Leijonat peittoavat pahimman vastustajansa Ruotsin ja voittavat jääkiekon maailmanmestaruuden luvuin 4–1. Suomen kansa villiintyy – merkittävä palanen kiekkohistoriaa on syntynyt!

Mitä tapahtuu, kun joukko entisiä maailmanmestareita ja kansakunnan sankareita lyö vuosien tauon jälkeen hynttyyt yhteen ja päättää vielä kerran kohdata pahimman vastustajansa Ruotsin? Kaikkien aikojen kiekkoleijona Timo Jutila on päättänyt tarttua elämänsä suurimpaan haasteeseen ja kokoaa yhteen vanhat Leijona-legendat. Juti kerää joukkueeseensa legendaarisen valmentaja Pentti Matikaisen, Leijona-puolustaja Mika Strömbergin, Leijona-hyökkääjä Janne Ojasen, Leijona-kapteeni Mika Niemisen sekä Leijona-maalivahti Jukka Tammen.

Mutta ennen kuin vanha rakas vihollinen Ruotsi kaatuu, on selätettävä monta muuta vastustajaa ja hyökättävä yhtenä rintamana liikakiloja, korkeaa verenpainetta, laiskottelua, syöpöttelyä sekä tissuttelua vastaan. Tässä tavoitteessa Leijonia auttaa hyvinvointivalmentaja Jenni Levävaara. Jenni keskittyy kiekkolegendojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin aina liikunnasta ja ruokavaliosta unirytmiin asti. Jenni pistää joukkueen hikoilemaan, mutta hänen treeneistään jäähalli ja kiekko ovat valovuosien päässä.

Kun Leijona karjaisee kutsuhuutonsa, lauma kokoontuu yhteen vielä kerran. Saalis on jokaisen tiedossa: uusintavoitto Ruotsin -95 joukkueesta! Leijonien pukukopissa tunnelma tiivistyy. Pian on aika tiputtaa kiekko jäähän! Torilla tavataan!

MM 95: Takaisin Leijonaksi alkaa Nelosella ja Ruudussa toukokuussa.

Sujuuko sometähdiltä lannan luonti tai karpaaseilta kanalan hoito?

Farmi

Farmi Suomi on uutuusohjelma, jossa 12 julkisuuden henkilöä irtautuu täysin modernin maailman mukavuuksista ja elää kotimaisella maatilalla askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä askareissa.

Kuinka kaupunkilaisten, kaunotarten ja somenatiivien suut pannaan, kun käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet, lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa? Entä Hotelli Helpotus? No, se löytyy tietenkin pihan perältä.

Mukana kisassa ovat: 
Missi ja malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, huippumaalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen.

Ohjelmassa farmilaiset saavat maatilan pehtoorilta päivittäin tehtäviä, joista suoriutuminen vaatii runsaasti suo, kuokka ja Jussi -asennetta. Mikäli tehtävä epäonnistuu, muuttuvat elinolot entistä alkeellisemmiksi. 
Farmin Pehtoori on paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Hän on Farmin tietolähde ja tilalla tapahtuvien tehtävien tinkimätön tuomari.

Tehtävien lisäksi farmilaiset joutuvat tiukoissa paikoissa kasvotusten toistensa kanssa: he nimeävät joka viikko kaikkien läsnäollessa kaksi kilpakumppania kaksintaisteluun, jonka hävinnyt farmilainen lähtee maitojunalla kotiin. Lopulta jäljellä on vain yksi Farmi Suomi -voittaja ja 30 000 euron voittopotin saaja.

Farmi Suomi -kilpailun juontaa Selviytyjistäkin tuttu Juuso Mäkilähde.

Lue ohjelmasta lisää täältä.

Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Mental Samurai Suomi tuo esiin todelliset mielen ninjat

Mental Samurai

Mental Samurai Suomi on vauhdikas uusi game show monipuolisille arkitietäjille – todellisille mielen ninjoille!

Ohjelmassa kilpailijat eri puolelta Suomea saavat viisi minuuttia aikaa vastata 12 monipuoliseen kysymykseen – samalla kun kahdeksanmetrinen robottikäsi kiidättää heitä ilmojen halki!
Kilpailijoiden on siis läpäistävä fyysisen paineen alla äärimmäinen aivojen esterata, jossa koetukselle joutuvat heidän älykkyytensä, nopeutensa, muistinsa sekä nokkeluutensa.

Juontaja Ellen Jokikunnaksen luotsaaman show'n keskushahmona toimii pelimestari ”Eva”, kahdeksanmetrinen robotti, jonka futuristisen pelikapselin kieputukseen kilpailijat asettautuvat ja yrittävät samalla ratkaista oikein Tiedon, Pulmien, Järjestyksen sekä Muistin tornien kinkkiset kysymykset.
 
Luvassa on tietokysymysten lisäksi visuaalista hahmotuskykyä vaativia tunnistustehtäviä, ääninäytteitä, videoita ja erilaisia muistipelejä. Ajan päättyessä tai virheen sattuessa peli päättyy heti. Kilpailijat, jotka onnistuvat pitämään hermonsa kurissa ja ratkaisevat annetussa ajassa kaikki 12 tehtävää, voittavat 5 000 euroa ja siirtyvät Samuraihaaste-kierrokselle. Samuraihaasteessa neljään viimeiseen kysymykseen täysin oikein vastaamalla kilpailijalla on mahdollisuus voittaa jopa 30 000 euron pääpalkinto – ja himoittu Mental Samurain titteli.
 
Mental Samurai Suomi perustuu yhdysvaltalaiseen menestysformaattiin. Ohjelma on äärimmäisen mukaansa tempaava ja mukana pelattava, koko perheen kilpailuun haastava uudenlainen game show, jossa visuaalisen tykityksen keskellä kunkin kilpailijan tietämyksen, mielen ja keskittymisen rajoja koetellaan armotta.

Kenestä on mielen mestariksi, Suomen Mental Samuraiksi?

Mental Samurai Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

Miljoonaa itselleen tavoittelevat tunnetut kasvot Big Brotherista, Selviytyjistä, Temptation Islandista, Vain elämäästä, Poliiseista, TVOF:sta sekä eduskunnasta

Haluatko miljonaariksi

Lauantai-illat eivät olisi entisellään ilman: "Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa rakkaat kotikatsojat" -tervehdystä ja Jaajo LinnonmaataHaluatko miljonääriksi? jatkuu keväällä Nelosella.

Haluatko miljonääriksi? -visailun uudella kaudella itselleen miljoonaa pääsee tavoittelemaan taviskilpailijoiden lisäksi  suuri joukko julkisuudesta tuttuja kilpailijoita. Jättimäistä rahapottia itselleen tavoittelevat Big Brother Suomi -talosta tutut kilpailijat, Temptation Island Suomi -sarjan pariskunnat, The Voice of Finlandin laulajat, Vain elämää -bändin pojat, Poliisi-sarjasta tutuiksi tulleet lainvalvojat, Selviytyjät Suomi -sarjan kilpailijat, tubettajat, kansanedustajat sekä stand up -koomikot.

Haluatko miljonääriksi? alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

Julkkispariskunnat puhuvat suoraan rakkaudesta sekä parisuhteidensa haasteista

Kimpassa

Kimpassa on Nelosen kevään uutuussarja, jossa Mikko Kuustonen yhdessä vaimonsa Hanna Brotheruksen kanssa vierailee kymmenen tunnetun suomalaispariskunnan luona tutustumassa parisuhteiden saloihin. Hanna ja Mikko selvittävät, mikä saa pariskunnat pysymään yhdessä. Miten on selvitty silloin, kun tahtoa on kysytty enemmän kuin tunnetta? Mikä on ollut pariskuntien suhteen kovin paikka, ja mikä saa heidät vuosienkin jälkeen syttymään?

Mikko ja Hanna käyvät kylässä muun muassa Jouni ja Mari HynysenJone Nikulan ja Hanna KarttusenMerja Larivaaran ja Kari-Pekka ToivosenJukka Pojan ja Teija Stormin sekä Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin luona.

”Tää nyt on ihan mahdotonta avautumista. Tää ei kuulosta yhtään miehen puheelta, mutta semmonen jäätävä ikävä on silloin, kun toinen ei ole paikalla”, Jouni Hynynen kuvailee suhdettaan vaimoonsa Mari Hynyseen.

"Näköjään pitää mennä telkkariin, että saa kuunnella tällaista”ihastelee Mari.

"Ota nyt kaikki irti tästä, koska seuraava vuosi on hel**tin hiljainen”, Jouni vastaa virnuillen.

Sarjassa Mikko ja Hanna laittavat myös itsensä peliin ja jakavat kokemuksiaan omasta parisuhteestaan. Kimpassa-sarja perustuu ruotsalaiseen menestysformaattiin Tillsammans med Strömstedts.
 
Kimpassa Nelosella ja Ruudussa maanantaisin 6. tammikuuta alkaen kello 20.

Viettelyksen tuulet puhaltavat jälleen  kuka selviää Kurosen grillistä?

Temptation island

Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota.

Seitsemännellä kaudella mukana on toistensa kanssa tosissaan olevia pariskuntia, jotka haluavat näyttää toisilleen ja muille, että rakkaus voi kestää kovimmankin houkutuksen. 

Grillimestari ja iltanuotiokeskusteluiden mestari Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen "hilpeiden kotivideoiden" äärellä, ja jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa.

Temptation Island Suomi sekä Temptation Island Suomi Extra alkavat Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Ruudun alkuperäissarja Keihäsmatkat lennättää markalla Mallorcalle ja kahdella Kanarialle

Keihasmatkat

Seuramatkailun ensimmäiset vuodet olivat värikästä aikaa ja Suomessa tästä värikkyydestä vastasi ennen kaikkea yksi mies, matkailukeisari Kalevi Keihänen

Ruudun alkuperäissarja Keihäsmatkat on fiktiivinen draamakomedia suomalaisen seuramatkailun värikkäistä vuosista kultaisella 70-luvulla. Sekä hahmot että tarinat ovat ajankuvaa peilaavia, mutta fiktiivisiä eivätkä siten perustu suoraan tositapahtumiin.

Sarja alkaa vuodesta 1972, jolloin Kalevi Keihänen (Janne Kataja) oli juuri hankkinut kaksi omaa lentokonetta, Härmän jätkän ja Härmän mimmin ja perustanut oman lentoyhtiön Spearairin. 
 
Sarjan muissa päärooleissa nähdään mm. Jenni Banerjee (lentoemäntä Armi), Aku Hirviniemi (stuertti Tapio), Hannele Lauri (paikallisopas Sirkka), Bianca Bradey (prostituoitu Juanita) sekä Janne Katajan pikkusisko Janika Terho lentoemännän roolissa.

Keihäsmatkoilla sattui ja tapahtui. Sarjassa seurataan sekä Spearairin työntekijöiden että matkustajien vaiherikkaita reissuja. Sarja onkin täynnä hulvattomia tilanteita, uskomattomia käänteitä ja vapautuneita suomalaisia ensimmäistä kertaa etelänmatkalla.

Vaikka suomalaisturistit viihtyivät, Keihäsen tyyli ei miellyttänyt kaikkia. Fiktiivisessä tarinassa kapuloita Spearairin rattaisiin heittävät Suomen talouselämän isokenkäiset Finnairin pääjohtajan johdolla. 
Pääjohtajana nähdään Taisto Oksanen ja hänen määrätietoista sihteeriään esittää Niina Lahtinen.

Lue lisää täältä.

Ruudun alkuperäissarja Keihäsmatkat alkaa sunnuntaina 26. tammikuuta. Uusi jakso katsottavissa Ruudussa aina sunnuntaisin.

Riku ja Tunna tekevät sen taas: kulttiohjelma Madventures seikkailee nyt Suomessa

Madventures

Riku Rantala ja Tunna Milonoff tekevät paluun television kuninkuusluokkaan, kun kulttiohjelma Madventures tutkimusmatkailee kameroineen Suomessa.
 
"Meiltä on alusta asti kysytty, että miksette tee ohjelmaa Suomesta. No nyt vihdoin tehdään ja ollaan siitä ihan räävittömissä fiilksissä! Ei siinä vielä mitään, että Suomi on vuosikaudet putkeen voittanut maailman vähiten epäonnistuneen valtion tittelin, mutta suomalaiset ovat tutkitusti maailman onnellisin kansa. Tämän mysteerin Madventures aikoo selvittää", kertoo ohjaaja Tunna Milonoff.
 
"Suuri kansallinen tehtävämme on matkustaa suomalaisuuden ytimeen, oli se kuinka äärimmäinen, käsittämätön, kieroutunut tai hullu tahansa"määrittelee toimittaja Riku Rantala.
 
Miehet painottavat, että kyseessä on – Madventuresin parhaiden perinteiden mukaisesti – matkailuohjelmaksi naamioitu amok-juoksu Suomeen vuonna 2019. Tutustuttuaan maailmalla kymmeniin erilaisiin heimoihin, miehet aikovat nyt suorittaa “dokumentaarisen läpivalaisun suomalaisista heimoista”.
 
"Mutta ei savolaisista, hämäläisistä, pohjalaisista tai lappilaisista vaan uudenlaisista heimoista", tarkentaa Milonoff.
 
"Reissumme Suomessa on todella tehnyt selväksi sen, että meitä on täälläkin todella moneen junaan. Ja hyvä niin, sillä luova hulluus on yksi menestystekijöistämme", lisää Rantala.

Sarjassa tutustutaan muun muassa biohakkereihin, kullankaivajiin, hylkeenpyytäjiin ja samaaneihin. Mutta miksi niasiiniyliannostus saa Tunnan takapuolen punottamaan? Entä pystyykö kaksikkomme syömään heille tarjotut ilmakuivatut karhunkäpälät? 

Nämä ja monta muuta pöyristyttävää kommellusta keväällä Nelosella. 

Madventures Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Sykkeen 7. kaudella traumapolin johto kiristää nyörejä ja henkilökunta kapinoi

syke

Ruudun uusi vuosi startataan traumapolin vilskeessä, kun rakastetun Syke-sairaalasarjan 7. kausi alkaa 3. tammikuuta. Uusi kausi keskittyy traumapolin työyhteisön tarinoihin, joiden lomassa tasapainotellaan perhe-elämän, rakkauden ja oman jaksamisen kanssa. Kausi ottaa kantaa terveydenhoitoalan tehostamiseen ja näyttää, miten se voi vaikuttaa työntekijöihin. 

Työtaisteluun oman panoksensa tuovat sarjan uudet hahmot, yleiskirurgi Jari Valkjärvi (Nicke Lignell) ja anestesiahoitaja Sonja Salmi (Iida-Maria Heinonen). 

Uusien tulokkaiden lisäksi traumapolia pyörittävät vanhat tutut hahmot. Lenita (Lena Meriläinen) yrittää pitää työtaistelusta tulehtunutta sairaalan ilmapiiriä ja sen työntekijöitä kasassa. Ensihoitajaksi haluava Zahra (Senna Vodzogbe) painii uskontonsa ja unelmansa välissä. Kuudennella kaudella vakavasti loukkaantunut Nikke (Janne Saarinen) kuntouttaa halvaantunutta jalkaansa pitkin hampain. Edellisen kauden lopussa lähentyneet Johanna (Leena Pöysti) ja Max (Antti Luusuaniemi) syventävät suhdettaan 7. kaudella. Olisivatko tähdet vihdoin kohdillaan pariskunnalla, joka on jo kerran karille ajanut? 

7. kauden vierailevissa rooleissa nähdään muun muassa Anu SinisaloAnneli SauliJukka Puotila, Helmi-Leena NummelaArman Alizad ja Darude.

Sykkeen 7. kausi alkaa perjantaina 2. tammikuuta, kun Ruutuun ilmestyy neljä ensimmäistä jaksoa. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy joka perjantai kaksi uutta jaksoa. 7. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella ja Livillä 2. tammikuuta alkaen klo 20. 

Huvilassa & Huussissa kunnostetaan julkkisten mökeistä hulppeita lomaparatiiseja!

Huvila ja huussi

Uudella Huvila & Huussi -kaudella kesämökeistä loihditaan uskomattomia lomaparatiiseja ja kunnostetaan myös useamman julkkiksen kesäpaikka. Ellen Jokikunnas yllätetään täysin uusilla piharakennuksilla, Anna Puun siirtolapuutarha saa kokonaan uuden ilmeen ja Kari Hotakaisen rintamamiestalon pihapiiri uusitaan perusteellisesti. Laura Lepistön sekä Tinni Wikströmin vanhempien kesämökki päivitetään tähän päivään ja Mikael ja Metti Forssellin kesäpaikka kokee uskomattoman muodonmuutoksen niin sisältä kuin ulkoakin.

Lopputulos on osallistujille aina yllätys paljastukseen asti ja reaktiot tulevat olemaan yhtä suuret kuin uskomattomat muutokset. Tällä kaudella Huvilassa & Huussissa annetaan myös mökkivinkit jokamiehelle ja -naiselle, jotka saattavat pidentää lomakohteiden käyttöikää jopa kymmenillä vuosilla.

Huvilan & Huussin uudella kaudella sisäkohteista vastaa supersuosittu sisustusarkkitehti Mikko Vesanen. Uutena kasvona ohjelmassa nähdään maisemasuunnittelija Kati Jukarainen, joka vastaa kauden pihakohteista.

Huvila & Huussi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Pahamaineisesta lähiöstä hienostoalueelle ja luksuskodista vuokraluukkuun – rikkaat ja rahattomat vaihtavat elämiä!

rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämiä viikoksi. Luvassa on seikkailu, jossa rahat, kodit ja elämäntyylit vaihdetaan päikseen.
 
Millaista on elää tiukalla budjetilla, kun on tottunut siihen, että kaupasta voi ostaa kaikkea mitä haluaa? Entä miltä tuntuu, kun rahaa onkin yhtäkkiä käytössä kymmenen kertaa enemmän kuin yleensä? Rikkaat ja rahattomat esittelee yhteensä kaksikymmentä perhettä, joista toisilla on hyvin pieni viikkobudjetti ja toisilla budjetti voi yltää jopa tuhansiin euroihin.
 
Sarjan perheet pääsevät kurkistamaan oman elämänsä ulkopuolelle, missä kaikki ei olekaan ehkä aivan sitä mitä he aluksi kuvittelivat. Voiko pahamaineisessa lähiössä asumisessa olla hyviäkin puolia? Entä onko unelmien koti sittenkään kivilinna muurien sisällä? 

Rikkaat ja rahattomat alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Uskaltaisitko antaa polttarisi tämän miehen käsiin?

paasosen polttaritoimisto

Paasosen polttaritoimisto on Nelosen uutuusohjelma, joka vie katsojan kymmenen tavallisen suomalaisen polttaripäivään. Mitä tapahtuu, kun Heikki Paasonen saa vapaat kädet ja lähes loputtomat mahdollisuudet toteuttaa pahaa-aavistamattoman polttarisankarin juhlapäivän alusta loppuun kaveriporukan avustuksella?
Luvassa on ainakin näyttäviä temppuja, kuten veteen lentävä Elvis, pommirata sampanjalasi kädessä, morsiamen puhe aalloissa hyppivän veneen kyydissä, sekä lennosta ammuttava polttaripöllö.

Jakso alkaa päivänsankarin yllättämisellä kesken arkirutiinien, kaveriporukan seuratessa tapahtumia piilossa. Yllätystä seuraa ikimuistoinen päivä läpi erilaisten haasteiden, jotka on suunniteltu nimenomaisesti päähenkilöä varten. Miten tähdeksi aina halunnut morsian kiittää paikalle ilmestyneitä "fanejaan" punaisella matolla vieraalla kielellä? 
 
Tapahtumarikkaan päivän lopuksi syödään illallinen ja pohditaan porukalla, mitä ystävyys polttarisankariin merkitsee.
 
Ohjelmaa juontavat Heikki Paasonen ja Tinni Wikström. Paasonen on myös toinen ohjelmakonseptin luojista.
 
"Huomasin nauttivani suuresti kavereideni polttareiden järjestämisestä ja samalla jopa surevani niiden ihmisten puolesta, joiden eteen kukaan ei näe samanlaista vaivaa. Mielestäni jokaisen pitäisi kerran elämässään saada kokea kunnon yllätysjuhlat", Heikki sanoo.
 
"Polttareiden ei tarvitse olla kolmen päivän ilotulitus, vaan tärkeintä niissä on juhlia rakasta kaveria tämän ehdoilla. Hyvin järjestetyt polttarit ovatkin mielestäni verraton tapa kertoa, kuinka paljon läheinen ihminen merkitsee"Paasonen jatkaa.
 
Paasosen polttaritoimisto Nelosella ja Ruudussa torstaisin 9. tammikuuta alkaen kello 21.

Millaisia kokkeja ovat Jasper Pääkkönen, Olli Jokinen tai Lukas Hradecký – Hans Välimäki lähtee maailmalle kokkaamaan yhdessä suomalaisten supertähtien kanssa

Hansin matkassa

Michelin-tähdistään tunnettu huippukokki Hans Välimäki jättää oman keittiönsä Helsingissä ja lähtee huikealle matkalle ympäri maailmaa tapaamaan tunnettuja suomalaisia supertähtiä.

Grillien tuoksuissa, katukeittiöiden värikkäässä vilinässä ja huippuravintoloiden keittiöissä Hans kokkaa uskomattomia kulinaristisia nautintoja yhdessä maailmanluokan tähtien kanssa.
 
Hans leimaa passinsa Jenkeissä vieraillessaan jääkiekkoilija Olli Jokisen luona hänen Miamin kodissaan ja hioo tulentekotaitojaan näyttelijä Jasper Pääkkösen kanssa kalastusseuduilla Norjassa. Laulaja Tarja Turusen luona Espanjassa nautitaan tapaksista ja Etelä-Afrikassa tuottaja ja taikuri Iiro Seppäsen kanssa ihmetellään Kapkaupungin ruokakulttuuria. Saksan Düsseldorfissa Hans vierailee jalkapalloilija Lukas Hradeckýn luona, Los Angelesissa huippumalli Suvi Riggsin kotona ja huippukokki Tomi Björck isännöi vierailua Australiassa.

Hansin matkassa alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Ihana Pearsonin perhe yllättää katsojan This Is Us -sarjan upouudella 4. kaudella

This is us

Rakastetun ja palkitun jenkkisarjan upouusi 4. kausi alkaa Livillä ja Ruudussa! Eri vuosikymmenillä liikkuvan perhedraaman uusi kausi paljastaa lisää salaisuuksia Pearsonien elämästä ja herkistää katsojat samaistuttavilla tarinoillaan.  

4. kauden ensimmäinen jakso yllättää katsojat täysin uusilla hahmoilla. Hiljalleen hahmot kuitenkin nivoituvat tuttuun Pearsonin perheeseen This Is Us -sarjalle tyypillisillä juonikoukuilla. Uusilla hahmoilla on erittäin tärkeät roolit perheen jäsenten elämässä ja luvassa on jälleen lukuisia ahaa-elämyksiä ja yllätyksiä!

Sarjan päärooleissa nähdään edelleen Hollywoodin ykköskastin näyttelijöitä, joihin kuuluvat Milo VentimigliaMandy MooreSterling K. BrownChrissy MetzJustin HartleySusan Kelechi WatsonChris SullivanRon Cephas Jones ja Jon Huertas. 4. kauden rooleissa vierailee myös mm. ohjaajana tunnettu M. Night Shyamalan

This Is Us 4. kausi alkaa Livillä ja Ruudussa 2. tammikuuta kello 21.

Arman esittelee Suomen kylmäävimmät rikokset – mukana myös sarjakuristajan tapaus

Arman ja Suomen rikosmysteerit

Arman ja Suomen rikosmysteerit palaa uusin 3. tuotantokauden jaksoin. True crime -sarjassa rikostutkijat ja syyttäjät kertovat poikkeuksellisista rikoksista, jotka tavalla tai toisella ovat jääneet heille lähtemättömästi mieleen. Ohjelmassa käsiteltävät rikokset saattavat olla harvinaisia, yllätyksellisiä, traagisia tai jopa tragikoomisia. Yhteistä näille tapauksille kuitenkin on se, että ne ovat tosia.
Ohjelmasarjan kolmannella kaudella pureudutaan Arman Alizadin johdattamana jälleen kerran hyvin erilaisiin rikostapauksiin.

Kauden avaa paljon esillä ollut Sarjakuristajan nimellä kulkeva tapaus. Keväällä 2018 huoltomies löysi helsinkiläiskodista naisen ruumiin. Tutkinnan edetessä kävi ilmi, että tapaus on osa maamme synkintä rikoshistoriaa.

Tapaamme poliiseja, jotka ovat tutkineet muun muassa kansainvälistä huumeiden salakuljetusoperaatiota ja henkilön katoamista, jonka tutkinnan yhteydessä paljastui kotimaisen mafiasuvun harjoittama häikäilemätön kiskonta. Pääpaino on kuitenkin edelleen henkirikostapauksissa. Pääsemme seuraamaan, miten tutkinta etenee, kun todistajien havainnot johdattavat tutkinnan yllättäville urille teloituksenomaisessa henkirikoksessa, joka sai suurta julkisuutta kesällä 2018. Ja kuinka miehen löytyminen kuolleena tamperelaisen lähiön kävelytieltä käynnistää henkirikostutkinnan, jonka läpimurtoa saatiin odottaa epätavallisen pitkään.

Arman ja Suomen rikosmysteerit keskittyy rikokseen johtaneisiin tapahtumiin ja tutkinnan etenemiseen aina oikeuden antamiin lainvoimaisiin tuomioihin asti. Käsiteltävät rikosjutut saattavat olla kaikkia koskettaneita mediatapahtumia tai niitä, jotka eivät ole ylittäneet uutiskynnystä, mutta ovat sisältäneet erityisesti tutkinnan näkökulmasta kiinnostavia piirteitä. 

Arman ja Suomen rikosmysteerit alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin 8. tammikuuta kello 21.

"Hulluhan se on, joka ei puolta tarjoa!"

Huutokauppakeisari

Tervetuloa Hirvaskankaan huutokauppaan! Aki ja Heli Palsanmäki jatkavat aarteiden metsästystä ympäri Suomea löytääkseen mielenkiintoisia harvinaisuuksia myyntiin huutokauppaansa. Mihin hintaan lähtee Palsanmäkien matkaan Timo Sarpanevan lasitaideteos Hiidenhelmi tai luuranko? Mitä Aki on valmis maksamaan 1800-luvun ruiskusta, joka on tarkoitettu tippurin hoitoon? Entä syntyykö kaupat täytetystä hevosen päästä, ja mikä olisi huutokaupassa hinta Ile Vainion kultalevylle? Keväällä kauppoja Palsanmäkien kanssa hierovat mm. Arttu WiskariMato Valtonen, Ilkka Vainio, Heidi KyröHerra Ylppöja HesaÄijä.

Sir Markun eli Hirvaskankaan MäkKaivurin pitelemättömiin tuunauksiin kuuluvat muun muassa tervasaippua munkinpaistorasvasta, tissainkki koiranpeti, riihimäkeläinen boolipullo ja perunakappa perinteisillä mitoilla. Omintakeiset tuunaukset yllättävät, ja niin yllättää myös niiden huutokauppahinta – siinä on se tämän jutun suola!

Suomen huutokauppakeisarin uudet jaksot alkaa Nelosella ja Ruudussa 7. tammikuuta kello 21.

"Seis! Pysähdy! Tämä on Poliisi!"

Poliisi

Kestosuosikki Poliisit jatkaa uudella 12. tuotantokaudella jälleen tunnin mittaisin jaksoin. Kussakin jaksossa seurataan yhden yön tapahtumia kolmen eri partion mukana. Poliisien kanssa matkataan läpi Suomen, sillä mukana on kaikkiaan yhdeksän partiota – ja tietenkin myös poliisikoirat ja -hevoset.

Tulevalla kaudella muistellaan myös menneitä. Jokaisessa jaksossa on yhden yön keikan teemaan liittyvä kertaus vanhoista tapauksista. Tulevalla kaudella päästään syvälle poliisien ajatuksiin ja työhön. Poliisit avaavat omia kokemuksiaan ja tuntemuksiaan poliisina toimimisesta ja vastaan tulleista keikoista. Kausi on myös aiempaa yhteiskunnallisempi, ja laajempaa perspektiiviä keikkoihin antavat tilastot. Itsetuhoisten suuri määrä, pahoinpitelyt, huumausaiheisiin liittyvät tehtävät ja nuorten pahoinvointi näkyy jokaisessa työvuorossa. Sarjassa pureudutaan entistä syvemmälle poliisien maailmaan ja siihen, miten yhteiskunnan tila ja tehdyt päätökset näkyvät poliisin työssä.

Tulevalla kaudella Helsingistä ovat mukana tutut Sebastian Söderholm ja Anders SödermannSami ”TP” Talonpoika ja hänen uusi partiokaverinsa Anssi Ahonen, ratsupoliisit Jenni Ahomäki ja Sampsa ”Jeppe” Aukio sekä moottoripyöräpoliisit Nico van Ooik ja Markku Kekkonen.

Kouvolassa partioivat Tiina Ahtiainen ja Petri Karonen ja Hämeenlinnassa Jari Saario ja Jussi Reunanen. Hyvinkäällä nähdään Miikka Peltoniemi ja Jouni Järvinen ja Joensuussa Jari Ruotsalainen ja Mikko Jaatinen. Oulusta mukana ovat Kalle Luukkonen ja Sauli Ylikulju koiriensa Horkan ja Jussin kanssa. Horkka pääsee sarjassa ansaitusti eläkkeelle ja pääsemme näkemään Horkan oppipojan Jussin ensiaskelia poliisikoirana. 

Poliisit 2020 alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin 8. tammikuuta kello 20.

Kansainvälinen menestyssarja Narcos nähdään ensimmäistä kertaa ilmaiseksi Suomessa!

Narcos

Kansainvälisesti palkittu rikossarja Narcos nähdään nyt ilmaiseksi Nelosella ja Ruudussa! Sarja alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin kolumbialainen salakuljettaja Pablo Escobar (Wagner Moura) aloitteli kokaiinin tuotantoa ja huumeen vaikutukset alkoivat vasta paljastua. Escobar ei tyytynyt paikallisiin markkinoihin vaan salakuljetti kokaiinia Miamiin, jossa se sai amerikkalaiset hullantumaan. 

Tarinaa kerrotaan huumepoliisi Steve Murphyn (Boyd Holbrook) näkökulmasta. Murphy kiinnostuu Escobarin nopeasti kasvaneesta liiketoiminnasta ja lähtee jahtaamaan kokaiinikuningasta Kolumbiaan. Samalla Murphy päätyy itsekin Escobarin tappolistalle. 

Narcos 1. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 8. tammikuuta kello 22.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan 2. kaudella Valkeakosken kytät kohtaavat entistä katalampia keppostelijoita

Kontio ja Parmas

Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -alkuperäissarjan hartaasti odotettu toinen kausi nähdään Nelosella 6. tammikuuta alkaen. Legendaarisen Kummeli-sketsiryhmän suosikkisarjassa seurataan Valkeakosken poliisiaseman hulvattomia kommelluksia totista rikostutkintaa unohtamatta.

Toinen kausi alkaa suoraan siitä, mihin ensimmäinen päättyi. Alttarille jätetty Kontio (Heikki Silvennoinen) luottaa rockmusiikin parantavaan voimaan ja oman rakkaan Volvonsa hyrräävään moottoriin. Työpari Parmas (Elsa Saisio) laajentaa elämänkuvaansa joogalla ja nauttii terveellisestä arjesta. Samaan aikaan Ljunkan (Timo Kahilainen) ura on luisumassa vaakalaudalle ja Hurtta (Heikki Hela) joutuu onnettomuuteen, jolla on mullistavat seuraukset. Toisella kaudella nähdään myös muut poliisiaseman tutut kasvot sekä lukuisia nimekkäitä vierailijoita. 

Kummeli esittää: Kontio & Parmas 2. kausi alkaa Nelosella ja ilmaiseksi Ruudussa 6. tammikuuta kello 21. 

Nelonen on Suomen suurimpien gaalojen koti

Emma Gaala ja Venla

Suomen suurimmat ja kiinnostavimmat gaalaat nähdään alkuvuodesta Nelosella, kun tuttuun tapaan Nelosella nähdyn Emma Gaalan lisäksi nyt myös Kultainen Venla -gaala nähdään Nelosella.

Jo tammikuussa juhlitaan tv-alan suurinta palkintogaalaa, kun vuoden 2019 parhaat ohjelmat ja tekijät palkitaan Kultainen Venla -gaalassa perjantaina 17.1.2020 Suomen Kansallisoopperan Alminsalissa. Suorassa lähetyksessä nähdään liuta huippuesiintyjiä ja Suomen suurimpia tv-tähtiä. 

Helmikuussa puolestaan juhlistetaan Suomen parasta musiikkia Emma Gaalassa. Musiikkivuoden huiput palkitaan jälleen Suomen hulppeimmissa puitteissa Hartwall Arenalla bileissä, jotka hakevat vertaistaan. Lavalla nähdään Suomen kovimmat artistit ja tähdet.

Kultainen Venla -gaala suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa perjantaina 17.1.2020.

Emma Gaala suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa lauantaina 8.2.2020.

FOX ja National Geographic -uutuudet Ruudussa: Ennätystehdas ja upouusi 9-1-1 spin off -sarja! 

FOX ennatystehdas

FOX:
9-1-1: Lone Star
, 1. kausi 
9-1-1-suosikkisarjan uusi spin-off sijoittuu Teksasiin ja sitä tähdittävät mm. Liv Tyler ja Rob Lowe. 9-1-1: Lone Star alkaa Ruudussa 28. tammikuuta.

112 Hätäkeskus, 2. kausi
Ohjelmasarjassa seurataan hätätilanteiden kulkua niiden ensihetkistä lähtien. Uusi kausi alkaa Ruudussa 26. helmikuuta.    

Ennätystehdas, 1. kausi
Klassikko-ohjelma Ennätystehdas avaa jälleen ovensa menestyshulluille suomalaisille! Ohjelmassa nähdään mitä jännittävämpiä ja rohkeampia ennätysyrityksiä, joita emännöi Janni Hussi. Ennätystehdas alkaa Ruudussa 10. maaliskuuta. 

National Geographic:
Kingdom of the White Wolf
National Geographic tutkija ja valokuvaaja Ronan Donovan matkustaa kauas arktiselle asumattomalle alueelle löytääkseen legendaarisen valkean suden. Sarja alkaa Ruudussa 4. tammikuuta

Turvatarkastus
Lentokentän turvamiehet tutkivat matkustajien matkatavaroita ja etsivät nerokkaita uusia salakuljetustapoja, tekaistuja asiakirjoja ja kansainvälisesti etsittyjä epäiltyjä. Sarja alkaa Ruudussa 7. tammikuuta

Running with Bear Grylls 
Seikkailusarjassa pohjoisirlantilainen hurjapää Bear Grylls haastaa julkisuuden henkilöitä mitä hurjempiin koetuksiin. Ensimmäisessa jaksossa seikkaillaan Channing Tatumin kanssa Norjan lumisissa maisemissa. Sarja alkaa Ruudussa 19. tammikuuta.

Äärimmäisiä pelastustarinoita
Koukuttavassa sarjassa tunnetuissa tosielämän pelastusoperaatioissa mukana olleet ovat taltioinneet itse materiaalin, josta henkesalpaavat jaksot on koostettu. Katsoja pääsee kokemaan äärimmäiset tilanteet oman henkensä alttiiksi laittaneiden silmin. Sarja alkaa Ruudussa 5. helmikuuta

Livin kansainväliset sarjauutuudet: Blindspot, Asema 19, uusia Huippumalli-kausia ja paljon muuta!

Liv

Australian Huippumalli haussa, 8. kausi
maanantai – torstai klo 16.00 1.1. alkaen
 
Neljät häät Amerikassa, 6. kausi
tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 1.1. alkaen (Huom! ensimmäinen jakso keskiviikkona)

Asema 19 2. kausi
maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00 1.1. alkaen (Huom 6.1. ja 13.1. jaksot tulevat klo 21.00 & 22.00.)

Siren, 1. kausi
keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.00, 1.1. alkaen.
 
Tanssin superäidit 7. kausi
maanantaista perjantaihin klo 17.00, 2.1. alkaen
 
Blindspot 4. kausi
sunnuntain myöhäisillassa (kaksi jaksoa), 5.1. alkaen

Brittien Huippumalli haussa 7. kausi
maanantaista torstaihin klo 16.00, 22.1. alkaen  
 
Brittien Huippumalli haussa 8. kausi
maanantaista torstaihin klo 16.00, 13.2. alkaen

Brittien Huippumalli haussa 9. kausi
maanantaista torstaihin klo 16.00, 10.3. alkaen

Paratiisihotelli USA 3. kausi
lauantaisin klo 22.00 ja 23.00, 8.2. alkaen
 
Häät sulhasen tapaan 14. kausi
maanantaista perjantaihin klo 17.00, 13.2. alkaen
 
Greyn anatomia 16. kausi
maanantaisin klo 21.00, 24.2 alkaen (8 ensimmäistä jaksoa olivat esityksessä Livillä syksyllä 2019)
 
Neljät häät Britanniassa 3. kausi
maanantaista torstaihin  klo 17.00, 6.4. alkaen

Neljät häät Britanniassa 4. kausi
maanantaista torstaihin klo 17.00, 23.4. alkaen

Jimin kansainväliset sarjauutuudet: MasterChef USA, Talent USA ja monta muuta! 

Jim

Wahlburgers 2. kausi
keskiviikosta perjantaihin klo 16.00, 1.1. alkaen

Wahlburgers 3. kausi
keskiviikosta perjantaihin klo 16.00, 22.1. alkaen

MasterChef USA 7. kausi
maanantaista torstaihin klo 18.00, 7.1. alkaen.
 
Talent USA 12. kausi 
lauantaisin ja sunnuntaisin klo 18.00, 4.1. alkaen
 
Amerikan kovimmat keräilijät 10. kausi
maanantaisin ja tiistaisin klo 19.00, 6.1. alkaen

Amerikan kovimmat keräilijät, 11. kausi
maanantaisin ja tiistaisin klo 19.00, 10.2. alkaen
 
Panttilainaamon autospesialistit 4. kausi
maanantaista perjantaihin klo 17.00, 22.1. alkaen
(Huom! Kaksi ensimmäistä jaksoa 60 min, muut 30 min)
 
Huippulastin metsästäjät 5. kausi
maanantaista perjantaihin klo 17.00 ja 17.30, 24.2. alkaen
 
Huippulastin metsästäjät 
6. kausi
maanantaista perjantaihin klo 17.00 ja 17.30, 3.3. alkaen

Huippulastin metsästäjät 7. kausi
maanantaista perjantaihin klo 17.00 ja 17.30, 12.3.alkaen

HEROn kansainväliset sarjauutuudet: Blue Bloods, NCIS Los Angeles ja Havaiji 5-0!

Hero

Blue Bloods 8. kausi
maanantaista torstaihin klo 19, 2.1. alkaen
 
NCIS Los Angeles 9. kausi 
maanantaista torstaihin klo 20 (sekä klo 23), 5.2. alkaen
 
Havaiji 5-0 8. kausi
maanantaista torstaihin klo 20 (sekä klo 23), 18.3. alkaen