Rescue Ad Foundation -podcast tarjoaa näkemyksiä vaikuttavasta mainonnasta

RAF-supla
Sanoman luovat strategit Antti Pehkonen ja Joni Kopisto sukeltavat Rescue Ad Foundation -podcastissa vaikuttavan mainonnan maailmaan. Podcast avaa ovia eri medioiden saloihin ja tarjoaa kiinnostavia näkemyksiä markkinoinnista.

”Emme halua olla kaiken tietäviä, vaan tavoitteenamme on herättää keskustelua mainonnasta ja eri medioiden erityispiirteistä positiivisella sävyllä”, Joni kertoo. 

”Toivottavasti podcast tarjoaa inspiraatiota tutustua aiheisiin syvemmin. Alusta asti oli tarkoitus tehdä asiantuntevaa sisältöä rennolla otteella. Uskon, että tässä onnistuttiin. Ainakin tekijöillä on hauskaa”, Antti täydentää.

Ensimmäisessä jaksossa Antti ja Joni keskustelevat kaikkien aikojen parhaista mainoksista. Kakkososassa aiheena on audiomainonta ja kolmosjaksossa natiivimainonta. Podcastista julkaistaan yhteensä kuusi jaksoa kevään aikana.

Tutustu Rescue Ad Foundation -podcastiin Suplassa

Mikä ihmeen Rescue Ad Foundation?

Lue lisää:

www.rescueadfoundation.fi