HS Teema uudistuu tammikuusta 2020 alkaen

Teema_artikkelikuva.jpg
Teema on ollut aina pitkien juttujen lehti, mutta osa uudistuneen lehden jutuista on entistäkin perusteellisempia. Teema tarjoaa laajoja näkökulmia ja kikkailematonta journalismia tietoa ja sivistystä rakastaville.

HS Teema on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti tietoa ja sivistystä rakastaville. Teema syventyy yksi aihe kerrallaan yhteiskuntaan, kulttuuriin, tieteeseen ja historiaan. Lehti pureutuu aiheisiin yllättävistä ja kiinnostavista näkökulmista ja antaa uutta tietoa. Sen äänessä kuuluvat osaavimmat asiantuntijat ja Hesarin parhaat toimittajat. Lehti on palkittu useasti kansainvälisellä tasolla.

Ensimmäinen uudistunut Teema ilmestyy torstaina 30. tammikuuta., ja sen teemana on Aleksis Kivi ja suomen kieli. Aleksis Kiven Seitsemän veljestä täyttää alkuvuodesta 150 vuotta. Huhtikuun Teemassa käsitellään Britanniaa ja kesäkuun numeron teemana on aivot ja muisti.

”Uudistunut Teema on entistäkin syvällisempi yksinkertaisesti siksi, että lukijat ovat toistuvasti sitä toivoneet. Teema on aina ollut pitkien juttujen lehti, mutta osa jutuista on entistäkin perusteellisempia. Tämä kertoo minusta siitä, miten sirpaleisessa ajassa ihmiset kaipaavat laajoja näkökulmia ja kikkailematonta journalismia. Teema on entistä vahvemmin lehti tietoa ja sivistystä rakastaville”, Teeman sisällöstä vastaava toimitussihteeri Tuomas Kaseva kuvailee uudistusta.

HS Teeman levikki on ollut ollut viime vuosina kasvussa. 

HS Teeman mediatiedot