Selviämme tästä yhdessä

Tero Huovila_N8076.jpg
Elämme vaikeita ja erikoisia aikoja. Haaste on yhteinen. Emme voi koronakriisille mitään. Sen sijaan voimme vaikuttaa siihen, miten kriisiin reagoimme, Tero Huovila kirjoittaa.

Uusi tilanne vaikuttaa tapaamme tehdä töitä. Teams-palaverit ovat toistaiseksi lähes korvanneet tapaamiset kasvotusten. Osa yhdistää jo työn, opettajan, kokin ja IT-tuen hommia virtuoosimaisesti. Mihin kaikkeen venymmekään, kun tilanne niin vaatii. Tavataan Teamsissa, puhutaan puhelimessa, whatsuppaillaan ja mailaillaan jatkossakin aktiivisesti.

Markkinointiala on osoittanut ihailtavaa solidaarisuutta kriisin aikana. Selviämme tästä yhdessä! Yhdessä meillä on voimaa, kun talouden pyörät täytyy pitää pyörimässä. Markkinointiviestinnällä on tässä iso rooli. Teemme Sanomalla kaikkemme auttaaksemme suomalaisia markkinoijia ja pyrimme tukemaan muutoksessa.  Kuuntelemme, ideoimme ja ratkaisemme. Olkaamme avoimia ja miettikäämme yhdessä, miten tästä eteenpäin.

Medioidemme kuluttajasuhde, luovuutemme, kohdennuskyvykkyytemme ja datamme mahdollistavat vaikuttavat ratkaisut tähänkin hetkeen. Työskentelemme tässä poikkeustilanteessa vahvana, asiakaslähtöisenä tiiminä. Monella yrityksellä on juuri nyt tarve muokata viestiä hetkeen sopivaksi.

Suunnitteluaika on lyhyt, kun olemassa olevat viestit ovat vääränlaisia tähän tilanteeseen, ja tarve kertoa tuotteista kuluttajille on alati läsnä. Vaikeina hetkinä kuluttajien sydämet valloitetaan. Brändit, jotka nyt löytävät toimivan ratkaisun, saavat uskollisia asiakkaita. Vaikeina hetkinä markkinaosuudet ja arvojohtajan paikka jaetaan uudelleen.  Pahinta, mitä nyt voisi tehdä, on pysyä hiljaa. Kasvata brändipääomaasi. Nyt se on mahdollista. Anna meidän auttaa.

Poikkeuksellisessa tilanteessa tarjoamme erikoisetuja muun muassa televisiosta. Voitte luottaa, että saatte meiltä kilpailukykyisen tarjouksen. Voimme yhdessä rakentaa monimediallisen tarjoomamme avulla juuri tähän hetkeen sopivimmat ratkaisut.

Tärkein tehtävänämme markkinoijan luottokumppanina on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Nyt kumppanuutemme arvo punnitaan.

Yhdessä tästä selvitään. Ollaan yhteydessä.

Tero Huovila, Sanoman B2B-myynnistä vastaava johtaja

Vinkkejä ja sisältöä markkinoijalle kriisin aikana