Ruutu Live tuo suosikkiartistien treenikämppälivet suorana koteihin

Treenikämppälive
Nelonen Media vastaa suomalaisten livemusiikin kaipuuseen lanseeraamalla uuden musiikkisarjan Ruutu Liveen.

Kotimaisten artistien kalenterit ovat tyhjentyneet, kun yleisötapahtumia on karsittu virustartuntojen hillitsemiseksi. Nelonen Median uusi lanseeraus Ruutu Live avaa ovet artistien treenikämpille ja tarjoilee katsojille uniikin musiikkielämyksen, jonka voi nauttia omalta kotisohvalta.

”Näinä erikoisina aikoina haluamme tarjota livetapahtuman taikaa koteihin. Kehitämme nyt jatkuvasti uusia tapoja laatuviihteen tarjoamiseen suomalaisille yhdessä kumppaneidemme kanssa”, Sanoman tapahtumien myynnin tuotteistuksesta vastaava Jari Rask kertoo. Ruutu Live toteutetaan yhteistyössä DNA:n kanssa.

Suorien lähetysten sarja starttaa perjantaina 27.3. klo 21.30 Anssi Kelan treenikämpältä ja livejä on tarjolla jatkossa aina torstaisin ja perjantaisin. Ensi viikolla treenikämpillä nähdään Gasellit torstaina klo 22 ja Samuli Putro perjantaina klo 21.30. Kevään aikana treenikämppiensä ovet avaavat myös Olavi UusivirtaChisuSamuli EdelmannArttu WiskariMaija VilkkumaaMokoma sekä Michael Monroe yhdessä Sam Yaffan kanssa. Artistikohtaiset päivät tarkentuvat myöhemmin. 

”Hienoa, että saatiin näin kattava kirjo kotimaisia artisteja aukaisemaan ovet treenikämppiinsä Ruutu Liven kautta. Treeneissä biisit hiotaan siihen muotoon, missä ne keikoilla kuullaan. Uskon, että pääsemme kokemaan jotain todella ainutlaatuista”, kertoo Nelonen Median musiikkijohtaja Mikko Koivusipilä.

Ruutu Livet näkyvät automaattisesti kaikille Ruudun tilaajille (Ruutu+). Uudet asiakkaat pääsevät nauttimaan esityksistä ostamalla Ruutu+-tilauksen, joka maksaa 9,95 euroa kuukaudessa ja avaa samalla pääsyn Ruudun kattavaan ja monipuoliseen viihdekirjastoon. Ruutu Livet ovat katsottavina vain suorina lähetyksinä, eikä niistä jää tallenteita Ruutuun.

Kiinnostaako Ruutu Live - tai tapahtumakumppanuus?

Soita Jari Raskille (p. 0400 551 112) tai yhteyshenkilöllesi Sanomalla ja kysy lisää!