Sanoma vahvistaa vanhemmuutta koskevaa sisältöä HS.fi/perhe-osiossa ja uudistuvassa Meidän Perheessä – Vauva-lehden ilmestyminen päättyy

HSperhe-Meidan-Perhe.jpg
HS.fi/perhe ja uudistuva Meidän Perhe palvelevat markkinoijia jatkossa entistäkin paremmin. Ne tarjoavat luotettavan ja uskottavan mediaympäristön sisällöissä, joissa asiantuntijuus koetaan ensiarvoisen tärkeäksi.

Lapsiperheille kohdistetun sisällön kuluttaminen on siirtynyt viime vuosina vahvasti painetuista erikoislehdistä digitaalisiin kanaviin. Tämä kansainvälinen trendi on kulkenut samaan suuntaan myös Suomessa, joten painetun Vauva-lehden julkaiseminen on päätetty lopettaa. Viimeinen Vauva-lehti ilmestyy 10.9.2020. Vauva-lehden lopetuspäätös antaa Sanoman perhetoimitukselle mahdollisuuden keskittyä paremmin vanhemmuus- ja perhesisältöjen kasvattamiseen HS.fi/perhe-osiossa sekä painetun Meidän Perheen kehittämiseen.

HS.fi:n avulla lapsiperheiden kohderyhmälle pystytään kohdentamaan tehokkaasti. Lapsiperheet oli yksi suosituimmista ja eniten kasvaneista datan kohdennusvaihtoehdoista Sanoman verkostossa viime vuoden aikana. 

HS.fi/perhe-osiossa on ollut tänä vuonna noin 5 miljoonaa käyntiä. Keskimäärin käyntejä on viikossa 245 000. HS.fi/perhe on tavoittanut vuoden 2020 aikana erityisen hyvin alle 40-vuotiaita naisia eri puolilla Suomea.

Meidän Perhe -lehden syksyn numeroissa tullaan julkaisemaan myös raskauteen ja vauva-aikaan liittyvää sisältöä. Vauva.fi jatkaa perhe-elämään ja muihin keskusteluaiheisiin keskittyvänä keskustelupalstana.