Uusi Urheilulehti ilmestyy 6.7. – tavoita Suomen laadukkaimmassa urheilumediassa

Näy merkityksellisessä ja lukijoissa tunteita herättävässä, Suomen laadukkaimmassa urheilumediassa. Mainonta Urheilulehdessä tavoittaa mediaympäristössä, jossa koetaan poikkeuksellisen vahvoja ilmiöitä ja tunteita urheilun saralta. 

Uusi Urheilulehti syntyi IS Urheilusanomien ja alkuperäisen Urheilulehden yhdistymisen myötä. Urheilulehden ensimmäinen numero ilmestyy  to 6.7.

Uusi lehti rakentuu vahvasti sekä Urheilulehden että Urheilusanomien vahvuuksien varaan. Lehdestä löytyvät urheilumaailman kuumat ajankohtaiset puheenaiheet Suomesta ja maailmalta, ilmiöt urheilusta sekä urheilijoista, isot henkilöjutut sekä reportaasit. Ajassa elävän viikkolehden monipuolisesta lajivalikoimasta löytyvät vahvasti edustettuina mm. jalkapallo ja jääkiekko eri sarjoineen, pesäpallo, formula 1, hiihto, yleisurheilu ja muita sisäpalloilulajeja (lentopallo, koripallo ja salibandy).

Urheilulehden tilaajamäärä on 43 000 kpl. Lisäksi Ilta-Sanomilla on iso joukko IS Extra digitilaajia, jotka voivat lukea näköislehteä verkossa osoitteessa www.is.fi/extra/. Urheilulehteä myydään kesäaikana myös irtonumeromyynnissä 6.7., 13.7., 20.7. sekä 17.8. 

Vielä ehdit mukaan Urheilulehden ensimmäiseen numeroon!

  • Ensimmäisen Urheilulehden julkaisupäivä on torstai 6.7.
  • Varaukset ma 26.6. klo 15.00 mennessä
  • Aineistotoimitukset pe 30.6.

Urheilulehden mediatiedot >

Uusi julkaisu jatkaa Urheilehden nimellä perinteitä jotka alkoivat jo 1898, eli kauan ennen 100-vuotiasta Suomea. Alkujaan Suomen Urheilulehti on nyt Suomen ainoa urheiluun keskittyvä aikakauslehti ja jatkaa maailman toiseksi vanhimpana yhä ilmestyvänä lehtenä italialaisen La Gazzetta dello Sportin jälkeen (1896).