Vain elämää -avausjakso tavoitti miljoonayleisön

Seitsemäs Vain elämää -kausi starttasi komeasti käyntiin perjantaina 8.9. Cheekin päivällä.

Vain elämää -ohjelman seitsemättä kautta oli selvästi odotettu jännityksestä kihisten, sillä starttijakso tavoitti loistavat 1 013 000 katsojaa, keskikatsojamäärän ollessa 635 000 (yliyönluku, joka täydentyy myöhemmin mm. tallennetulla katselulla). Vain elämää oli ohjelmapaikkansa selvä voittaja, ja perjantain katsotuin viihdeohjelma.

Cheekin tähdittämä uusi tuotantokausi on ollut menestys myös Ruudussa ja kerännyt katselua 16% enemmän kuin edellisen tuotantokauden aloitus.

”Vain elämää on iso ilmiö ja on hienoa, että se keräsi jälleen miljoonayleisön. Kyseessä on syksyn odotetuin ohjelma, joka on katsojien suosikki sekä Nelosella, että Ruudussa", Nelosen kanavajohtaja Ville Toivonen iloitsee.

Cheekin päivänä kuultiin hyväntuulisia ja tarttuvia versioita räppärin hiteistä ja keskusteltiin muun muassa palkintogaalojen kiusallisuudesta, perheen perustamisesta sekä mielenterveydestä.

Keskustelu kävi kuumana myös sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Twitterissä tunnisteella #vainelämää lähetettiin perjantaina yli 1200 viestiä. Ohjelman virallisella Facebook-sivulla julkaistut videoklipit esityksistä olivat tavoittaneet lauantai-iltapäivään mennessä yhteensä jo yli 1,3 miljoonaa katselua.

Tulossa:
Jari Sillanpään päivä 15.9.
Sannin päivä 22.9. 
Toni Wirtasen päivä 29.9.
Jenni Vartiaisen päivä 6.10.
Juha Tapion päivä 13.10.
Kaija Koon päivä 20.10.
Encore-jakso 27.10.
Kaikki biisit -jakso 3.11.

Vain elämää -sarja nähtävänä myös Ruudussa

Lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus (katsojamäärä 4+)