Brand safety ennen kaikkea

Brand-Safety-Hero.png

Brand safety ennen kaikkea

Kuka haluaa oman brändinsä näkyvän epäsopivan sisällön yhteydessä?

Ei ihme, että brand safety on noussut vuoden (toiseksi) suurimmaksi puheenaiheeksi markkinoinnissa. Vihapuhe-, terrorismi- ja katastrofiuutiset ovat aiheita, joiden yhteydessä kukaan ei halua nähdä omaa mainostaan. On selvää, että kuluttajien ostohalukkuus ei nouse, kun mainos putkahtaa esiin ties missä. Brändin arvostuksesta puhumattakaan. Brand safety ennen kaikkea. 

Suomen johtavana mediatalona kannamme meille kuuluvan vastuun luodaksemme yhä turvallisemman mediaympäristön brändillesi.  Laajaan, kotimaiseen mediavalikoimaamme kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen parissa viihdytään. Kanssamme rakennat vaikuttavia ja toimivia kampanjoita tietäen aina millaisessa ympäristössä viestisi esiintyy. Olemme myös automaattisesti sulkeneet kaiken mainonnan pois rajuimpien aihepiirien yhteydestä, joten voit olla tässäkin suhteessa turvallisin mielin.

Mainonnan teho paranee mainostamalla kotimaisessa laatumediassa

TURVALLISUUS

BrandSafety-Turvallisuus.png

Turvallisuus on kampanjan onnistumisen perusedellytys.

KULUTTAJAYMMÄRRYS

BrandSafety-Ymmärrys.png

Kuluttaja ymmärtää mainosviestin paremmin kotimaisessa mediassa.

OSTOAIE

BrandSafety-Ostoaie.png

Valitsemalla kotimaisen median saavuttaa huomattavan edun ostoaikeeseen.

Tutkimuksessa luotiin 12 kpl mock-up -sivustoja, joissa mainontaa esitettiin. Osa sivustoista oli kotimaisia ja osa kansainvälisiä sivustoja. Vastaajille esitettiin kysymyksiä mainostajasta/mainoksesta. Tutkimus toteutettiin yhteistyössä ruotsalaisen tutkimusyhtiö Inizion kanssa ja vastaajat poimittiin väestöä edustavasta online-paneelista.

Lähde: Sanoma/Inizio, Mainonnan toimivuus eri ympäristöissä, 2016

”Huomiomalla brand safety voidaan parantaa oman markkinointibudjetin tehokkuutta”

Riikka-Maria Lemminki, Marketing Finland

Eka-Ruola

"Olemme saapuneet markkinoinnin maailmanjärjestyksessä aikakauteen, joka asettaa erityisiä vaateita brändien turvallisuudelle."

Eka Ruola, luova johtaja, brändistrategi

Lue koko kirjoitus 

Ajankohtaista

Pauli Aalto-Setälä artikelinosto

Aktivoituva Z-sukupolvi vaatii yritykseltäsi muutosta

Pauli Aalto-Setälä pohtii, ovatko koronakuukaudet muuttaneet z-sukupolven käyttäytymistä verkossa? Muuttuuko suhtautuminen teknologiaan, mediaympäristön luotettavuuteen ja dataan?

Aktivoituva Z-sukupolvi vaatii yritykseltäsi muutosta
Tero Tiainen

Rakenna suhdetta asiakkaisiisi turvallisessa mediaympäristössä

Asiakassuhteiden muodostuminen perustuu ihan samoihin lainalaisuuksiin kuin suhteen syntyminen ihmisen välille. Ensin toisilleen tuntemattomat kohtaavat, keskustelevat, tutustuvat ja päättävät sitten vasta, riittääkö luottamus jatkoon, Tero Tiainen kirjoittaa.

Rakenna suhdetta asiakkaisiisi turvallisessa mediaympäristössä
Suhde-kosinta-Hero.jpg

Brand safety on tärkeä asiakassuhteen jokaisessa vaiheessa.