Mainostaja,

etsitkö kumppania syksyn pimeneviin iltoihin?

Löydä se oikea ilmiöohjelmista!

 

 

Testaa minkä viihdeilmiön kanssa sinun brändisi kannattaisi heilastella taataksesi kaikkien aikojen syksyn.

Nelonen Median ohjelmayhteistyön avulla pääset hyötymään Suomen suosituimpien puheenaiheohjelmien vetovoimasta ja saat käyttöösi Sanoman huipputekijöiden luovimmat ideat ja tehokkaimmat mainosratkaisut.

Lähde mukaan luomaan ilmiömäistä syksyä 2017 ja vie markkinointisi uudelle tasolle.

 

 

Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Jos haluat jatkaa sinulle valikoidun kumppanin kanssa kohti kaikkien aikojen syksyä tai haastaa tulostasi ja jatkaa etsintää ole yhteydessä kumppaninvalinnan asiantuntijoihimme, he ohjaavat sinut juuri sinulle sopivan yhteistyökumppanin luo – sinun ehdoillasi.

 

Ota yhteyttä

 

 

 

 

Kumppaniehdokkaat syksyn 2017 ohjelmistosta

Lyö hynttyyt yhteen legendaarisen Napakympin, suomalaisen MasterChefin tai vaikka oikean Gladiaattorin kanssa. Nelonen Median syksyn ohjelmistosta löydät taatusti sinulle sopivan kumppanin syksyn pimeneviin iltoihin.

Napakymppi

Napakymppi

Nelosen syksy on täynnä yllätyksiä. Yksi niistä on rakastetun ja supersuositun Napakympin paluu suomalaisten tv-ruutuihin.
Napakympin uusi tuleminen on osa kansainvälistä klassikko-ohjelmien paluutrendiä. Syksyllä Nelosella nähtävä Napakymppi on uudistunut viihdeshow, jossa on luvassa paljon yllätyksiä. Ohjelman peruselementti on kuitenkin tuttu: Neiti tai herra X valitsee mieleisensä kosioehdokkaan sermin takana kysymyksiin vastaavista ehdokkaista A, B ja C.

Toisenlaiset äidit

Toisenlaiset äidit

Toisenlaiset äidit -sarjassa Livillä seurataan äitien ja heidän perheidensä arkea raskauden loppumetreiltä aina synnytykseen ja vauvan ensimmäisiin kuukausiin saakka. Ohjelmassa tutustutaan kahteentoista mielenkiintoiseen ja keskenään hyvin erilaiseen äitiin. Millaisia haasteita ja uusia tilanteita vauvan odotus ja syntymä tuovat tullessaan? Ohjelman juontaa Sami Kuronen, ja mukana on myös psykologi Leea Mattila.

Poliisit

Poliisit

Poliisit on uuden energian löytänyt kotimainen seurantareality, jota esitetään Jim-kanavalla. Luvassa on entistä enemmän vauhtia ja kiperiä tilanteita! Ohjelma kuvaa todellista poliisin työtä ja sitä, mitä poliisipartio saa työssään kohdata Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Idols

Idols

Uudistunut Idols vahvistaa Nelosen musiikkiviihteen ylivoimaa ja tarjoaa Tvoffille erinomaisen parin musiikkikilpailuissa, Idols tarjoaa nuorille laulajille tien tähtiin.

Tuomariston puheenjohtajana nähdään kymmenillä kultalevyllä ja lukuisilla Emma-pysteillä palkittu Suomen suurin poptähti Antti Tuisku. Lisäksi tuomaristossa nähdään laulajauralla supermenestynyt Erin sekä niin Antin kuin Erininkin hittien takaa löytyvä tähtituottaja Jurek Reunamäki.

MasterChef Suomi

Mastrer Chef Suomi

Kokkaaminen kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän. Huippusuosittu MasterChef Suomi tarjoaa inspiraatiota ruoanlaittoon ja positiivista viihdettä kilpailun ja kannustuksen myötä. MasterChef Suomi nähdään syksyllä Nelosella.

Gladiaattorit

Gladiaattorit

Nelonen tuo jättiformaatin Gladiaattorit Suomeen!

Gladiaattorit on koko perheelle suunnattu vauhdikas, kilpailullinen ja fyysinen viihdeshow. Ohjelman juontaa Nelosen isoista viihdeohjelmista tuttu Heikki Paasonen.
Ohjelma koostuu vauhdikkaista kilpailuista, joissa tavalliset suomalaiset pääsevät haastamaan huippuunsa treenatut gladiaattorit voimaa, nopeutta, kestävyyttä, koordinaatiota ja älykkyyttä vaativissa lajeissa.

Paratiisihotelli

Paratiisihotelli

Nelosen paratiisihotellissa nautitaan luksuslomasta, pidetään hauskaa ja pelataan tiukkaa parisuhdepeliä. Sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselle pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle.

Vain elämää

Vain elämää

Vain elämää on ikäpolvia yhdistävä hyvänmielen musiikkiviihdeohjelma, jossa pääosassa ovat hienot musiikkiesitykset ja koko kansan tuntemat hitit sekä Suomen suurimpien showtähtien iloinen yhdessäolo.

Junior MasterChef Suomi

Master Chef Junior

Maailman suosituin kokkausformaatti MasterChef palaa Neloselle jälleen junioreiden ilon ja riemun saattelemana. Syksyllä näemme kolmannen kauden ohjelmasta, joka on hyväntuulinen, kannustava ja nuorten mahtavia ruoanlaittotaitoja sekä kasvutarinoita esille tuova. Tuomareina itse ”Mr. MasterChef” Tomi Björck, edelliselläkin MasterChef- kaudella nähty huippukokki Henri Alén sekä iloinen, rennolla ja taitavalla kädellä kokkaava Sara La Fountain.

Survivors

Survivors

Amerikkalaisessa seikkailu- ja kilpailuohjelma Survivorsissa ryhmä toisiaan vastaan kilpailevia ihmisiä jaetaan kahdeksi heimoksi asumattomalle saarelle. Tehtävänä on 39 päivän aikana pystyä säilymään mukana kilpailussa mahdollisimman pitkään ja lopulta voittaa koko kilpailu.

The Voice of Finland

The Voice of Finland

Nelosen suosittu kotimainen viihdeohjelma, jossa etsitään laulajakykyjä tähtivalmentajien avustuksella.