Anna sen soida – vielä on aikaa tukea kotimaisia musiikintekijöitä

Anna sen soida
Suomalainen musiikki on vaarassa vaieta. Yritykset voivat olla mukana auttamassa kotimaisia musiikintekijöitä koronakriisin yli.

Koronakriisi iski lujaa bändeihin, artisteihin ja kaikkiin niihin ammattilaisiin, joiden ansiosta musiikki soi. Sanoman käynnistämä Anna sen soida -kampanja tähtää yhteensä miljoonan euron tukipakettiin suomalaisen musiikin hyväksi. Tavoitteena on varmistaa, että suomalaisen musiikkikentän ammattilaiset selviävät pahimman yli ja kotimainen musiikki nousee jaloilleen myös koronakriisin jälkeen.

Tilanne ei suinkaan ole ohi, sillä vähäiset palautuneet ja keikat ja yksittäiset festarit eivät ole pystyneet paikkaamaan musiikkialan vaikeaa tilannetta, vaan se tulee näkymään pitkään.

Yksityishenkilöt ovat jo lahjoittaneet Anna sen soida -kerätykseen innokkaasti. Nyt toivotaan, että myös yritykset heräävät auttamaan nykyistä enemmän. Yrityksillä ja brändeillä on nyt erinomainen tilaisuus osoittaa käytännön tekojen kautta arvostusta kotimaista musiikkia ja sen tekijöitä kohtaan.

Sanoma on lahjoittanut Musiikin edistämissäätiön varainkeruun aloituspotiksi noin 350 000 euroa. Lisäksi Nelonen Media on tarjonnut muusikoille, musiikintekijöille ja alan ammattilaisille töitä menestykseksi osoittautuneelle Anna sen soida -radiokanavalle, joka on toiminnassa heinä- ja elokuun ajan. 

Yritykset voivat auttaa musiikkialaa esimerkiksi Anna sen soida -huutokaupan kautta. Huutokaupassa on tarjolla mahtavia tavaroita ja kokemuksia. Huutokaupan tarjontaan voi tutustua täällä.

Voit tehdä myös yrityslahjoituksen Musiikin edistämissäätiön hallinnoimaan keräykseen ja auttaa näin suomalaista musiikkia pysymään elinvoimaisena tulevaisuudessakin.

Musiikin edistämissäätiön tukihaussa oli yli tuhat hakijaa. Tukea sai viidennes hakijoista, joten lisälahjoitukset ovat lämpimästi tervetulleita. Aikaa lahjoittaa on elokuun loppuun.

Ota yhteyttä Jari Raskiin ja kysy lisää tai ehdota yhteistyötä. Voimme tarjota Anna sen soida -brändin yrityksen hyvän teon tueksi.

Jari Rask
Business Manager, Events
+358 400 551 112
jari.rask@sanoma.com