Sydän-Satakunta on vuoden paras yksipäiväinen paikallismedia

sydansatakunta_lehti_artikkelikuva.jpg

Kokemäellä torstaisin ilmestyvä Sydän-Satakunta on valittu yksipäiväisten lehtien parhaaksi Uutismedian liiton paikallislehtikilpailussa.​

Palkinnon perusteluiden mukaan Sydän-Satakunta tarjoaa monipuolista journalismia. Lehdessä on muisteluja vanhasta, mutta myös uutisia ja modernia menoa, ja verkko päivittyy rivakasti. Arviointiraati arvosti myös lehden tapaa ottaa rakentavasti kantaa keskustelua herättäviin aiheisiin. Erityiskehut Sydän-Satakunta sai monimuotoisuusteeman taitavasta käsittelystä.

”Seuraamme hyvin tarkasti verkkoanalytiikkaa, josta opimme, millaisia juttuja lukijamme haluavat lukea. Uutisten lisäksi haluamme välittää lehdellämme myös hieman kaihoa, tunnetta”, Sydän-Satakunnan päätoimittaja Timo Simula sanoo.

Osoituksena onnistumisesta Simula pitää myös lehden levikkikehitystä, joka on kasvanut jo kolmatta vuotta peräkkäin. Viimeisimmän KMT-mittauksen mukaan Sydän-Satakunta tavoittaa 12 500 lukijaa. 

”Sydän-Satakunta on oman alueensa odotetuin ja luotetuin lehti, lehti jonka paikalliset tuntevat. Ja siksi alueen mainostajat haluavat olla meidän kumppaneitamme”, Sydän-Satakunnan myyntipäällikkö Janne Arola summaa.

Sanoman aluemedioista viiden parhaan joukkoon sijoittui myös Tyrvään Sanomat. Kankaanpään Seudun uutinen Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän ongelmista sai kilpailussa kunniamaininnan.

Parhaat kaupunkilehdet ja paikallismediat sekä kaupunki- ja paikallislehtijutut julkistettiin Uutismedian liiton (entinen Sanomalehtien liitto) Vuoden parhaat -virtuaaligaalassa 12.11.2020. Paikallismediakilpailuun osallistui 71 lehteä ja 104 juttua.

Viime vuonna 20-vuotisjuhliaan viettänyt Sydän-Satakunta on yksi Sanomalle siirtyneistä aluemedioista. ​ 

Aluemedioiden 11 paikallislehteä ja yksi kaupunkilehti ovat lukijoille läheisiä, vahvan paikallistuntemuksen välittäjiä. Paikallisista uutisista Pirkanmaan alueella kertovat Nokian UutisetValkeakosken SanomatTyrvään Sanomat sekä KMV-lehti. Satakunnan alueella vaikuttavat Sydän-SatakuntaMerikarvia-lehti ja Kankaanpään Seutu. Keski-Suomessa ilmestyvät mediat ovat Jämsän Seutu & Vekkari ja Suur-Keuruu, Kanta-Hämeessä Janakkalan Sanomat ja Varsinais-Suomessa Rannikkoseutu.​

Lue lisää aluemainonnasta

Ajankohtaista

hs_kesaliite_some.jpg

Suomen suurin meno-opas HS Kesäliite ilmestyy 21.5.

Kesäliite on Suomen suurin kesämeno-opas, joka tarjoaa Suomen kiinnostavimmat tapahtumat yksissä kansissa. Luvassa on menovinkkejä toukokuusta syyskuuhun. Odotettu liite jaetaan perjantaina 21.5. kaikille Hesarin tilaajille tavoittaen myös viikonlopputilaajat. Kesäliite jaetaan myös HS Viikon tilaajalukijoille.
Uutismedia
Suomen suurin meno-opas HS Kesäliite ilmestyy 21.5.
Kk-kamppis-Lidl-jakokuva.jpg

Joulukuun kuukauden kamppis on Lidlin tarinallinen joulukampanja

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. Lidlin joulukampanja toi tutut satuhahmot seikkailemaan yllättävän käänteen saaviin tarinoihin.
Uutismedia
TV & video
Audio & radio
Aikakausmedia
Näkemyksiä markkinoinnista
Kuukauden kamppis
Joulukuun kuukauden kamppis on Lidlin tarinallinen joulukampanja