Me Naiset on nyt myös radio

Me Naiset radio artikkelikuva

Suomen suurin naisten puheenaihemedia Me Naiset laajenee radioon. Me Naiset Radio aloittaa 1.1.2021 ja korvaa Radio Aallon.

Suomen suurin naisten puheenaihemedia Me Naiset laajenee radioon. Me Naiset Radio aloittaa 1.1.2021 ja korvaa Radio Aallon.

”Me Naiset Radio käsittelee naisia kiinnostavia aiheita Me Naisten äänellä ja näkökulmilla. Teemme sisältöä, joka on oivaltavaa, terävää, informatiivista ja hauskaa. Kyseessä on ainutlaatuinen brändikokonaisuus, jolle ei taida löytyä verrokkia edes maailmalta. Kokonaisuus on todella mielenkiintoinen niin kuluttajille, sisällöntekijöille, brändille kuin mainostajille”, Me Naisten päätoimittaja Iina Artima-Kyrki sanoo.

Uuden radiokanavan aamussa aloittavat 20-30-40-podcastista tutut Alina Kangasluoma ja Ida-Liina Huurtela. Me Naiset Radion iltapäivää juontaa Jenni Alexandrova. Alexandrovan juontajaparina kuullaan kuukausittain vaihtuvia persoonia, tammikuussa tämän tontin täyttää Ellen Jokikunnas. Myös Elli Collanin ääntä kuullaan Me Naiset Radion taajuudella. Kanavan ohjelmat aloittavat 11. tammikuuta 2021.

Uuden kanavan lupaus tulee olemaan ”Näin meidän kesken”. Tavoitteena on tuoda radioon kahvipöytäkeskustelua, joka pitää sisällään suoraa ja rohkeaa puhetta naisten kesken.

Me Naiset teetti syksyllä tutkimuksen lukijoilleen ja kysyi, millaisen radiokanavan he haluaisivat. Sen mukaan unelmien radiokanava on sisällöltään ennen kaikkea ajankohtainen, fiksu ja huumorintajuinen, yhdistelmä mieleistä musiikkia, itselle mielekkäitä teemoja ja kiinnostavia ihmisiä.

”Radion tekemisessä kuuntelija on keskiössä. Tutkimuksessa yksi vastaajista toivoi sopivasti sopimatonta sisältöä ja uusi Me Naiset Radio vastaa juuri tähän. Kanavan musiikki on energistä pop-musiikkia modernilla painotuksella. Se on hyvän mielen musaa, joka on varmasti myös monen miehen mieleen”, Me Naiset Radion ohjelmapäällikkö Paula Niska sanoo.

Me Naiset Radio täydentää Me Naiset -brändikokonaisuutta, johon kuuluvat uuden radion lisäksi viikoittain ilmestyvä aikakauslehti ja digisisällöt, jotka on syyskuun alusta alkaen julkaistu osoitteessa is.fi/menaiset.

”Me Naiset on nyt moninaisempi kuin koskaan. Me Naiset on Suomen suosituin naistenlehti ja verkossa isoin naisten puheenaihemedia. Me Naiset Radio on huikea mahdollisuus kasvattaa entisestään ikonista brändiä ja tavoittaa entistä isompia yleisöjä sekä päivittäin parissamme vietettyä aikaa”, Artima-Kyrki sanoo.

Me Naiset Radio tulee vuodesta 2007 toimineen Radio Aallon verkkoon. Radio Aalto on Radio Rockin ohella Nelonen Median radioportfolion ensimmäinen radiokanava. Sanoman nykyisiä kanavia ovat Radio Suomipop, Radio Rock, Loop, HitMix, Aito Iskelmä ja Groove FM sekä alkuvuodesta käynnistyvä Me Naiset Radio.

Kuva: Me Naiset Radion juontajat Jenni Alexandrova, Ida-Liina Huurtela, Alina Kangasluoma ja Elli Collan (Kuva Petri Aho)

Liittyvät artikkelit
Maija Tuomala artikkelikuva

Printtimedia − Huippuhyvää onnistumistakuulla vai dinosaurus väärässä ajassa?

Sanotaan, että painettu media on toimintaympäristössään hidas, jäykkäluinen dinosaurus, jonka on jo kauan povattu kuolevan sukupuuttoon. Väitän kuitenkin, että tämä kivikautinen vanhus on oletettua ketterämpi ja muuntautuu nopeastikin vastaamaan ajan muuttuvaa tarvetta, dentsun Maija Tuomala kirjoittaa.
Aikakausmedia
Näkemyksiä markkinoinnista
Uutismedia
Vieraskynä
Printtimedia − Huippuhyvää onnistumistakuulla vai dinosaurus väärässä ajassa?
Ihana vauva artikkelikuva

Ihana vauva -erikoislehti ilmestyy toukokuussa

Ihana vauva -erikoislehti on kattava paketti kaikille raskaana oleville, vauvasta haaveilijoille ja vauvavuotta eläville.
Aikakausmedia
Ihana vauva -erikoislehti ilmestyy toukokuussa