Tuotenosto toi Sortterille liikennettä ja kauppaa

Case Sortter artikkelikuva

Kotimaisen lainojen vertailupalvelun Sortterin kampanjan päätavoitteena oli myynnin lisääminen. Toisena tärkeänä tavoitteena oli tunnettuuden parantaminen.

Kampanjassa oli yhtenä taktisena elementtinä oli Tuotenosto, jossa maksetaan vain klikeistä. Lisäksi kampanjaan kuului tv- ja radiomainontaa sekä CPM-pohjaista mainontaa Sanoman digiverkostossa. Käytössä oli myös sosiaalisen median mainosalustat.

”Kokonaisuudessaan kampanja toimi erinomaisesti ja täytti tavoitteet. Tuotenosto toimi muihin käytössä olleisiin digimainospintoihin verrattuna hyvin. Liikennettä tuli paljon, ja se konvertoitui myös myynniksi”, markkinointijohtaja Lauri Miettinen Sortterilta kertoo.

Tuotenostosta tuli niin hyviä kokemuksia, että Miettinen aikoo käyttää sitä myös tulevissa Sortterin kampanjoissa.  

”Jatkossa teemme useampia kokeiluja löytääksemme tehokkaimmat mainosversiot. Tässä kampanjassa meillä oli käytössä eri tekstivariaatioita, mutta kuvamaailma oli samantyylinen kaikissa mainoksissa.”

Miettinen on tyytyväinen kumppanuuteen Sanoman kanssa.

”Sanomalta tulee hyviä ehdotuksia ja ajatuksia. On myös joustavuutta sen suhteen, että asiat eivät aina suju ihan niin kuin on suunniteltu ja kampanja-ajat elävät.”

Miettinen odottaa mielenkiinnolla Sanoman vastausta globaaleille mainosalustoille.

”Itseostokanavan vaihtoehtona on jatkossa kotimainen kumppani, joka tarjoaa asiantuntijuutta ja syvenevää yhteistyötä. Haluan nähdä, onko tässä se voittava kombinaatio, jolla kampitetaan kansainvälisiä jättejä.”  

Tutustu caseen tarkemmin

Sortter.fi

Kuva: Sortterin Lauri Miettinen ja Sortterin asiakkuudesta vastaava Client Manager Satu Salminen Sanomalta.

Kampanjan toteuttamisessa olivat mukana:

Sortter

Markkinointijohtaja Lauri Miettinen

Sanoma Media Finland

Client Manager Satu Salminen
Digistrategi Marja Leskinen

Liittyvät artikkelit
Kk-kamppis-Lidl-jakokuva.jpg

Joulukuun kuukauden kamppis on Lidlin tarinallinen joulukampanja

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. Lidlin joulukampanja toi tutut satuhahmot seikkailemaan yllättävän käänteen saaviin tarinoihin.
Uutismedia
TV & video
Audio & radio
Aikakausmedia
Näkemyksiä markkinoinnista
Kuukauden kamppis
Joulukuun kuukauden kamppis on Lidlin tarinallinen joulukampanja
Markkinointipalvelut artikkelikuva

Lisää vaikuttavuutta Sanoman markkinointipalveluilla

Sanoma hakee kasvua markkinoinnin palvelutarjonnan kokonaisuudesta, jonka avulla asiakkaat voivat parantaa markkinointi-investointiensa tuottoa ja kasvattaa liiketoimintaansa.
Digiratkaisut
Luovat ratkaisut
Natiivimainonta
Sisältömarkkinointi
Lisää vaikuttavuutta Sanoman markkinointipalveluilla
HS Viso kolumnistit artikkelikuva

HS Vision kolumnisteiksi kovia talousnimiä – Mårten Mickos, Ilkka Paananen ja seitsemän muuta kirjoittavat, mikä taloudessa on uutta, hyödyllistä ja innostavaa

Helsingin Sanomat laajentaa alkuvuodesta taloussisältöjään merkittävästi, ja osana uudistusta lehdessä aloittaa joukko uusia kolumnisteja talouden ytimestä.
Uutismedia
HS Vision kolumnisteiksi kovia talousnimiä – Mårten Mickos, Ilkka Paananen ja seitsemän muuta kirjoittavat, mikä taloudessa on uutta, hyödyllistä ja innostavaa