The Voice of Finland starttasi näyttävästi – tavoitti heti miljoonayleisön

TVOF 2021 artikkelikuva

The Voice of Finland sai räjähtävän startin ja tavoitti heti ensimmäisenä viikonloppuna miljoonayleisön. 

The Voice of Finlandin kymmenes kausi starttasi perjantaina 22. tammikuuta komein luvuin. 

Ohjelma tavoitti heti ensimmäisenä viikonloppuna lähes 1,4 miljoonaa katsojaa ( 1 371 816, perjantain lähetys + pikauusinta + sunnuntain lähetys + Ruutu). Keskikatsojamäärä oli perjantaina näyttävät  562 000 ja sunnuntaina 538 000. (Finnpanel, tv-mittaritutkimus 4+).

TVOF:in 10-vuotisjuhlakauden erikoisuus on The Voice of Finland: Comeback Stage, jonka tähtivalmentajana toimii Pyhimys. Pyhimys pelastaa Ääni ratkaisee - vaiheessa pudonneita kilpailijoita omaan tiimiinsä. Muiden tähtivalmentajien tavoin myös Pyhimys valmentaa valitsemiaan kilpailijoita, joista kaksi pääsee lopulta esiintymään liveyleisön eteen ja kisaamaan mahdollisesti vielä koko The Voice of Finlandin 10. kauden voitosta. The Voice of Finland: Comeback Stage nähdään omana ohjelmanaan  perjantaisin Ruudussa. 

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. 
The Voice of Finland: Comeback Stage perjantaisin Ruudussa.

Katso myös: 

Ääni ratkaisee myös Genelecillä

Liittyvät artikkelit
Selvityjät kausi 4 artikkelikuva

Sanoma TV:n kevään huippuviihde kiinnostaa kotikatsomoissa

Sanoma TV:n kevään ohjelmisto on saanut erittäin hyvät katsojaluvut kaupallisesti tärkeissä kohderyhmissä. Katsojien suosikkiohjelmien The Voice of Finlandin ja Temptation Island Suomen seuraan liittyivät helmikuun viimeisellä viikolla Diili ja Selviytyjät Suomi.
TV & video
Sanoma TV:n kevään huippuviihde kiinnostaa kotikatsomoissa
Anna Lujanen artikkelikuva

Miljoonien televisioiden maa

Viraalia somehittiä metsästetään kuin Graalin maljaa, mutta jos haluat takuuvarmaa tavoittavuutta, kannattaa tänäkin vuonna valita TV, Screenforcen Anna Lujanen kirjoittaa.
Näkemyksiä markkinoinnista
TV & video
Vieraskynä
Miljoonien televisioiden maa