Ihana vauva -erikoislehti ilmestyy toukokuussa

Ihana vauva artikkelikuva

Ihana vauva -erikoislehti on kattava paketti kaikille raskaana oleville, vauvasta haaveilijoille ja vauvavuotta eläville. 

Julkaisun tuottaa HS Meidän perhe -lehden toimitus ja Vauva-lehden entiset tekijät. Kaunis julkaisu käsittelee perheenlisäykseen liittyvät teemat myötäelävästi ja viimeisimpään tutkittuun tietoon nojaten. Lehti on jokaisen raskaana olevan must have -tuote ja osuva lahjaidea.

Luvassa on muun muassa ohjeita vaunujen valintaan ja uusimpien mallien esittely, vinkkejä raskaaksi tulemiseen, hyvään synnytykseen ja lapsivuodeaikaan sekä ensimmäiseen vuoteen lapsen kanssa.

Julkaisussa on itse täytettäviä sivuja, joten se toimii myös henkilökohtaisena muistona arvokkaasta elämänvaiheesta.

Julkaisu jaetaan kaikille HS Meidän perheen tilaajille lehtitilauksen yhteydessä. Lisäksi se on erikseen ostettavissa irtonumeromyynnissä. Julkaisua markkinoidaan laajasti mm. Helsingin Sanomien alustoilla sekä Sanoman aikakauslehdissä.

Ilmestyy: 6.5.2021 HS Meidän perheen tilaajille/7.5.2021 irtonumeromyynnissä
Myyntiaika: 2 kk
Koko: 210x280 mm
Sivumäärä: 84+
Sidonta: liimaselkä

Liittyvät artikkelit
Maija Tuomala artikkelikuva

Printtimedia − Huippuhyvää onnistumistakuulla vai dinosaurus väärässä ajassa?

Sanotaan, että painettu media on toimintaympäristössään hidas, jäykkäluinen dinosaurus, jonka on jo kauan povattu kuolevan sukupuuttoon. Väitän kuitenkin, että tämä kivikautinen vanhus on oletettua ketterämpi ja muuntautuu nopeastikin vastaamaan ajan muuttuvaa tarvetta, dentsun Maija Tuomala kirjoittaa.
Aikakausmedia
Näkemyksiä markkinoinnista
Uutismedia
Vieraskynä
Printtimedia − Huippuhyvää onnistumistakuulla vai dinosaurus väärässä ajassa?
Katriina Palo-Närhinen artikkelikuva

60+ -nainen 2.0

Tämän päivän 60+ -naiset kokevat olevansa parhaassa keski-iässä. Arvot ja asenteet ovat aivan erilaisia kuin 60-plussilla kymmenen vuotta sitten, Katriina Palo-Närhinen kirjoittaa.
Aikakausmedia
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Tutkittua
60+ -nainen 2.0