Sanoman paikallismedian painettujen lehtien ilmestymispäiviin muutoksia

Sanoman paikallismedian painettujen lehtien ilmestymisaikataulu muuttuu 3. toukokuuta 2021 alkaen: osassa paikallismediabrändeistä painetun lehden ilmestymispäivät muuttuvat ja osassa monipäiväisistä vähenee yksi viikoittainen ilmestymispäivä.

”Paikallismedioiden journalismin tärkeä rooli säilyy digitaalisessa ajassa. Tunnistamme myös paperilehden tärkeyden paikallisille asiakkaillemme. Lukijalle läheinen lehti kertoo jatkossakin paikalliset uutiset nopeasti ja luotettavasti. Mainostajalle puolestaan tarjoamme vaikuttavia ja monipuolisia alueellisia markkinointiratkaisuja”, sanoo Sanoma Media Finlandin uutis- ja featuremedia -yksikön liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta.

Markkinoijan näkökulmasta juuri mikään ei muutu: entiset sopimukset ja hinnat pysyvät. Toimituksellinen yhteistyö ja Sanoman digitaalisen kehityksen voimavarat kasvattavat digitaalista yleisöä ja koko Sanoman monipuoliset markkinointiratkaisut ovat käytettävissä kaikilla paikkakunnilla.

Lisätietoja muutoksesta ja mahdollisesta vaikutuksesta omiin ilmoitusvarauksiisi saat mediamyynnin asiakaspalvelustamme: 010 700 49 60

Sanoman paikallislehtien ilmestymispäivät 3.5. lähtien
Paikallismedioiden ilmestymispäivät taulukko