Syksyn 2021 TV-ohjelmisto tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia markkinoijille

Nelonen Median kanavilla nähdään tulevan kesän ja syksyn aikana huikean monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Syksyllä 16 rohkeaa Selviytyjät Suomi -kilpailijaa pääsee kisaamaan valkoisille hiekkarannoille ja palmupuiden katveeseen, sillä 30 000 euron Selviytyjät-potista kamppaillaan nyt Dominikaanisessa tasavallassa.

Samaan aikaan Big Brother Suomessa isoveli haalii taloonsa 12 viikoksi värikkään joukon erilaisia persoonia ympäri Suomen.

Tuleva syksy on täynnä huikeaa musiikkiviihdettä, kun uutuusohjelmat BumtsiBum, Mysteerilaulajat I Can See Your Voice Suomi ja The Voice of Finland: All Stars valtaavat kotikatsomot. Ja mitäpä olisi syksy ilman vuoden odotetuinta musiikkielämystä: Vain elämää!

Temptation Island Suomen juhlakaudella parisuhteet laitetaan todelliseen testiin Marbellan auringon alla, ja Hirvaskankaalla huutokauppakeisari lyö ahkerasti vasaraa pöytään. Uutuussarjassa Koskinen ratkotaan rikoksia Tampereen seudulla ja Suomen Tulli rikosten jäljillä tutustuttaa rikostutkijoiden mieleenpainuvimpiin tapauksiin.
 

Selviytyjät

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi rantautuu tällä kertaa Karibian rannikolle, Dominikaaniseen tasavaltaan, jossa kilpailijoita odottavat huojuvat palmut, valkoinen hiekka ja turkoosina kimmeltävä meri. Karibian alue on tunnettu merirosvoistaan ja aikakaudesta, jolloin kukaan ei ollut näillä vesillä turvassa. Tämä tarunomainen maailma tarjoaa uusia juonenkäänteitä, jota Selviytyjät Suomessa ei ole vielä koskaan nähty!

Edessä on 36 päivää kestävä kamppailu, jonka voittajalle on luvassa 30 000 euroa!

Nämä 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä ovat valmiina elämänsä seikkailuun:
muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen, ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde.

Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

BB Suomi

Big Brother Suomi

Big Brother Suomi on yksi maan suurimpia tv-ilmiöitä. Ohjelma tavoitti viime syksyllä kolmen kuukauden ajan viikoittain lähes 1,2 miljoonaa suomalaista, ja parhaillaan käynnissä oleva julkkiskausi on vain liekittänyt ilmiötä lisää.

Big Brother nähdäänkin ensi syksynä jälleen Nelosella ja Ruudussa, ja asukasvalintoja tehdään parhaillaan tuhansista hakemuksista. 

Isoveli halii taloon 12 viikoksi jälleen erilaisia persoonallisuuksia, jotka edustavat eri ikäluokkia, ammatteja ja kulttuuritaustoja ympäri Suomen. Ainoat ehdot taloon hakemiselle ovat olleet täysi-ikäisyys ja suomen kielen hallinta. Talossa tullaan näkemään ensi syksynäkin asukkaita, joilla on ajatuksia, intohimoja ja vahvojakin mielipiteitä – mahdollisesti jopa tarve korjata maailmassa olevia virheitä, epäkohtia ja vääryyksiä.

”Haluamme löytää taloon jälleen monipuolisen kattauksen persoonia laidasta laitaan. Tarkoitus on koota yhteen joukko ihmisiä, joilla kaikilla on halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana. Uudelta BB-kaudelta on varmasti lupa odottaa entistäkin enemmän käänteitä ja mielikuvituksellisia yllätyksiä", ohjelman vastaava tuottaja Maarit Suominen Neloselta sanoo.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Mysteerilaulajat

Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi

Mysteerilaulajat I Can See Your Voice Suomi on uusi, hauska ja näyttävä musiikkiviihdeshow, joka tempaa mukaansa laulamaan ja arvailemaan.

Jokaisessa jaksossa lavalla nähdään seitsemän mysteerilaulajaa, joista osa on taitavia laulajia ja osa huijareita. Heidän joukossaan voi olla vaikkapa täysin laulutaidoton lääkäri, upealla äänellä siunattu lentoemäntä, epävireinen metsuri tai enkelin lailla laulava laitossiivooja.

Jokaisessa jaksossa yksi kilpailija yrittää tunnistaa huijarit laulajista ja kerryttää voittopottiaan jokaisella oikealla arvauksella. Kilpailija saa laulajien arvuutteluun avukseen julkkispaneelin, jonka vakijäseninä istuvat Miitta Sorvali, Robin Packalén sekä liuta vaihtuvia vieraita.

Heikki Paasosen juontamassa ohjelmassa kuullaan paitsi upeita taiturimaisia lauluesityksiä myös aivan luokattomia lurituksia, jotka lähettävät tärykalvosi lomalle, mutta nostavat suupielesi ylöspäin!

Ohjelma yhdistelee gameshow-ohjelmien ja musiikkiviihteen parhaat puolet yhdeksi värikkääksi laulamisen karnevaaliksi. Tässä ohjelmassa kaikki laulavat, oli taitoa tai ei, ja juuri se tekee formaatista niin hykerryttävän.

Eteläkorealaiseen menestysformaattiin perustuva I Can See Your Voice on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin leviävistä formaateista, jota on tehty menestyksekkäästi jo 33 maassa! Etelä-Koreasta maailmanvalloituksensa aloittanut konsepti on tehnyt läpimurtonsa viimeksi mm. USA:ssa, Britanniassa, Saksassa, Hollannissa sekä Ranskassa.

Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Voice All Stars

The Voice of Finland: All Stars!

Syksyllä Nelosella starttaa ainutlaatuinen The Voice of Finland: All Stars! Lavalle nousevat tällä kertaa kilpailemaan aiemmilta The Voice of Finland  -kausilta tutut kilpailijat. Jokainen heistä on omalla kaudellaan yltänyt mukaan aina livelähetyksiin asti. Nyt he ovat takaisin lavalla ja kisaavat The Voice of Finland: All Starsin voitosta!
 
Edessä on tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle ja vain ääni ratkaisee. Kääntyvätkö tähtivalmentajien tuolit, ja tunnistavatko he pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan?
 
The Voice of Finland: All Stars on upouusi ohjelma, joka nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa.

Julkistamme The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat ja kilpailijat myöhemmin.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

BumtsiBum

BumtsiBum

Suomen nostalgisin musiikkiohjelma BumtsiBum tekee paluun Nelosella ja Ruudussa!

BumtsiBum laulattaa jälleen kotiyleisöjä, kun legendaarisen ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään neljä artistivierasta, jotka kahtena joukkueena koittavat löytää kapteeniensa johdolla sana- ja musiikkivihjeiden takaa paljastuvat oikeat kappaleet.

Luvassa on laaja skaala upeita esityksiä, sillä arvuuttelun lomassa vieraat pääsevät esittämään myös muita vihjeistä mieleen nousevia lauluja. BumtsiBumin uusina joukkuekapteeneina nähdään ennennäkemättömän rautainen pari: Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale

Ohjelman esityksiä säestää Vain elämää -ohjelman housebändi, johtajanaan rumpali Risto Niinikoski.  Ohjelman juontaa säteilevä Jaana Pelkonen.

Vuosituhannen vaihteessa kotiyleisöjä laulattanut ohjelmaformaatti BumtsiBum on ohjelma, josta jokaisella suomalaisella on varmasti omat muistonsa. Syksyllä nähtävässä ohjelmassa poraudutaan formaatin ytimeen, jossa sykkivät musiikin ilo ja heittäytyminen leikkimielisen kilpailun raameissa.

BumtsiBum alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

Vain elämää

Vain elämää

Satulinnaan pöydän ympärille kokoontuu jälleen kahdeksan Suomen suosituinta huippuartistia! Suureksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja ikimuistoisia hetkiä Hirvensalmen komeissa maisemissa.

Satulinnassa kajahtavat jälleen upeat tulkinnat ja artistit jakavat elämäntarinoitaan yhteisen pöydän ääressä.

12. Vain elämää -kauden artistit julkistetaan myöhemmin.

Vain elämää alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Syke

Syke

Sykkeen 9. kausi saa ensiesityksensä Livillä! Edellinen kausi päättyi yllätyssuudelmaan Sonjan (Iida-Maria Heinonen) ja Jessen (Sebastian Rejman) välillä. Huono omatunto ajaa Sonjan konfliktiin oman puolisonsa kanssa. Lenita (Lena Meriläinen) keksii värvätä toimettoman ja mustasukkaisen miehensä polille vapaaehtoistyöntekijäksi. Jarmon (Jarmo Mäkinen) alituinen läsnäolo alkaa kuitenkin nopeasti kiristää Lenitan hermoja. 

9. kaudella hämmennetään useampaakin suhdesoppaa ja luvassa on sekä mustasukkaisuutta, kiellettyjä tunteita että yllätysuutinen. 

Sykkeen 9. kausi nähdään Livillä ja Ruudussa syyskuussa.

Hurja painonpudotus

Hurja painonpudotus Suomi

Hurja Painonpudotus Suomi -ohjelmassa kymmenen uskomattoman rohkeaa ihmistä laittavat elämänsä täysin uusiksi. Vuosia jatkunut painonnousu on saanut aikaiseksi fyysistä ja henkistä tuhoa ja tilanne on monelle jo hengenvaarallinen. Nyt on aika korjata kurssi, ennen kuin on liian myöhäistä!
 
Osallistujat saavat suureen elämäntapamuutokseensa avuksi joukon oman alansa huippuasiantuntijoita: lääkärin, psykologin, ravitsemusterapeutin ja personal trainerin. Kahdeksan kuukauden aikana osallistujat oivaltavat, että kysymys on paljon muustakin kuin kilojen karistamisesta. On uskallettava kohdatta kipeät asiat, jotka ovat aiheuttaneet elämänhallinnan menetyksen ja painonnousun.
 
Vanhoista tavoista ja tottumuksista on vaikea päästä eroon ja matka kohti uutta elämää on kaikkea muuta kuin helppoa. Edessä siintelee kuitenkin kirkkaana yksi tavoite – terveempi elämä.  Luvassa on uskomattomia muodonmuutoksia ja hurjia painonpudotuksia. Tulevaisuus lupaa rutkasti lisää terveitä elinvuosia ja uuden alun, joka mahdollistaa mitä vain!  

Hurja painonpudotus Suomi perustuu jo kymmenessä maassa menestystä keränneeseen ja yhteen maailman suosituimpaan elämäntapamuutosohjelmaformaattiin Obese.

Hurja painonpudotus Suomi -ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas.

Hurja Painonpudotus Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

Tempparit syksy 2021

Temptation Island Suomi

Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi juhlii 10. juhlakauttaan!

Suosikkiohjelman 10. kaudella neljä pariskuntaa matkaa Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan parisuhdettaan houkutuksilla. Tällä kertaa ohjelma palaa etelän viettelevään lämpöön kahden kahden kotimaassa  kuvatun kauden jälkeen.

Espanjan ihanassa Marbellassa pariskuntia odottavat upeat puitteet, kaksi todellista luksusluokan villaa sekä tietenkin joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota.

Juhlakaudella  mukana on jälleen joukko pariskuntia, jotka haluavat näyttää toisilleen ja muille, että rakkaus voi kestää kovimmankin houkutuksen.

Ohjelman juontaa itseoikeutetusti rakastettu grillimestari Sami Kuronen.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

Remppa vai muutto

Remppa vai muutto Suomi

Maailmalla valtavan suosion saavuttaneen Remppa vai muutto -sarjan (Love It or List It) jokaisessa jaksossa yksi perhe pääsee toteuttamaan kotiunelmiaan. Nykyinen koti ei enää palvele muuttuneita tarpeita, joten se päivitetään lattiasta kattoon vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Samalla perheelle esitellään kolme upeaa ja houkuttelevaa ehdotusta uudeksi kodiksi. Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM Anne Ramsay ja sisustusarkkitehti Marko Paananen kisaavat leikkimielisesti keskenään yrittäessään löytää täydellisen ratkaisun, joka täyttäisi perheen kaikki toiveet ja sopisi heidän asettamaansa budjettiin.

Ohjelman lopussa perheelle esitellään heidän toiveidensa mukainen ja uudistettu koti. Perhe valitsee jäävätkö he asumaan nykyiseen kotiinsa vai laittavatko sen myyntiin ja mahdollisesti muuttavat yhteen heille esitellyistä uusista kohteista. Edessä onkin enää suuri kysymys: Remppa vai muutto?

Bo LKV etsii parhaillaan asuntoja, jotka esitellään ohjelmaan jo valituille perheille kuvauksissa ja ensi syksynä koko Suomelle televisiossa. Remppa vai muutto -ohjelma toteutetaan yhteistyössä Nordean, Bo LKV:n ja Vepsäläisen kanssa.

Remppa vai muutto alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

Arman Pohjantähden alla

Arman Pohjantähden alla

Suomi on maailman vähiten epäonnistunut valtio, mutta parannettavaa löytyy täältäkin.

Palkitun juontaja Arman Alizadin luotsaama Arman Pohjantähden alla -sarja jatkuu nyt viidennen tuotantokauden puhuttelevilla jaksoilla, joissa ääneen pääsevät aivan tavalliset suomalaiset.

Kaudella käsitellään pienen ihmisen kokemia vääryyksiä, suoranaisia oikeusmurhia tai muutoin epäoikeudenmukaisia tilanteita, joihin tavalliset kansalaiset ovat joutuneet.

Kaudella käsitellään mm. käsittämättömät mittasuhteet saaneita naapuririitoja ja tilanteita, joissa asukkaat ovat napit vastakkain kaupungin kanssa. Lisäksi käsitellään pahasti umpikujaan ajautuneita lastensuojelutapauksia ja koulukiusaamista.

Tarkastelemme myös tapausta, jossa oikeus on määrännyt miehen maksamaan elatusapua lapsesta, jonka biologinen isä hän ei ole.

Entä miten elämä jatkuu, kun sinut irtisanotaan juuri ennen eläkeikää, häviät asiasta käydyn oikeustaiston ja menetät talosi, autosi ja säästösi?

Muita aiheita kaudella ovat mm. kyberhyökkäysten mahdollisuus, autoilijoiden rokottaminen, 5g-verkko sekä lääkekannabis.

Uudella kaudella Arman tapaa lukuisia tavallisia suomalaisia, joita on kohdannut jonkinlainen vääryys tai epäoikeudenmukaisuus. Ohjelmassa äänen saavat ne, jotka on hiljennetty tai joita ei aiemmin ole kuunneltu. Ne, joilla on Armanille asiaa.

Arman Pohjantähden alla Armanille on asiaa alkaa Ruudussa 11.8.

 

Koskinen

Koskinen

Ruudun alkuperäissarjojen kattaus kasvaa uudella rikosdraamasarjalla syksyllä! Koskinen seuraa Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikköä ja sarjaa tähditävät muun muassa Eero Aho, Maria Ylipää ja Turkka Mastomäki. Sarja perustuu Seppo Jokisen luomaan Koskinen-kirjasarjaan, joka on kuvannut poliisien työtä jo lähes 25 vuoden ajan.

Sarjan ensimmäisellä kaudella Koskinen ja tiimi kohtaavat muun muassa sarjamurhaajan, epäonnistuneen jalokiviryöstön, psykiatrisessa sairaalassa tapahtuvan murhasarjaepäilyn, tuhopolton ja henkirikoksia huumejengin ympärillä. Koskinen joutuu työssään kestämään raakoja rikoksia, minkä vuoksi hänellä on vaikeuksia löytää tasapainoa ja rauhaa omassa yksityiselämässään.

Koskinen alkaa Ruudussa marraskuussa.

Suomen tulli rikosten jäljillä

Suomen Tulli rikosten jäljillä

Suomen Tulli tutkii vuosittain tuhansia rikoksia, joiden yleisin motiivi on rahallisen hyödyn tavoittelu. Uusi true crime -sarja Suomen Tulli rikosten jäljillä tutustuttaa rikostutkijoiden mieleenpainuvimpiin tapauksiin. Ohjelmassa nähdään Tullin paljastamia laajoja huumausaineorganisaatioita, verkkorikollisuutta, savukkeiden ja nuuskan salakuljetuksia, veropetoksia sekä ympäristörikoksia.
 
Sarjassa tutustumme yhteensä 20 eri tapaukseen, joiden yhteiskunnallinen vaikuttavuus on miljoonia euroja. Alkuperäisten esitutkintapöytäkirjojen pohjalta dramatisoituja kohtauksia syventävät Tullin tutkinnanjohtajien haastattelut. Ohjelmasarja nostaa esiin täysin uuden puolen Tullin tärkeästä työstä.

Suomen Tulli rikosten jäljillä alkaa Ruudussa lokakuussa.

Suomen huutokauppakeisari

Suomen Huutokauppakeisari

Suomalaisen yrittäjyyden ykkösnyrkkiä ei pysäytä mikään! Aki ja Heli Palsanmäki ovat jälleen liikenteessä löytääkseen mielenkiintoisimmat ja halutuimmat aarteet huutokauppaansa. Suomen huutokauppakeisarin uudella kaudella laulaja Esa Nummela kauppaa yliarvostettua Aurinko-sarjaa, Taikakuun Juha Metsäperä pelottelee gekolla, tangokuningatar Kaija Pohjola ihastuu keisarin silmiin, Kari Vepsä esittelee hevosella peruuttamista ja rap-artisti Adikia eli kuvataiteilija Kirsikka Ruohonen miettii, uskaltaisiko friistailaamaan rap-artisti Jou-Jou Mania eli meklari Aki Palsanmäkeä vastaan.

Mitä ostettavaa huutokauppakeisari löytää kuninkaallisilta? Aarrekammion ovet aukeavat muun muassa tangokuningas Teemu Roivaiselta ja tangokuningatar Marita Taavitsaiselta.

Millä hinnalla paukutellaan maailmalle viskitynnyri, sarkahousut, 1 000 markan seteli, Tarja-nukke, suurennuskone tai Burberry-käsiveska?

Suomen huutokauppakeisari alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

Kuppilat kuntoon

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! 

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -sarjan uudella kaudella kuppiloita kunnostetaan ainakin Seinäjoki-Hanko-akselilla ja ympäri Suomen.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

HuvilaHuussi Asuntomessuilla

Huvila & Huussi Asuntomessuilla

Suomalaisten rakastama Huvila & Huussi tuo jälleen ruutuihin neljä erikoisjaksoa. Huvila & Huussi Asuntomessuilla ohjelmassa sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja itseoppinut remonttitaituri Ellen Jokikunnas tutustuvat vuoden 2021 Asuntomessualueeseen Lohjan Hiidensalmessa. Jokaisella jaksolla on oma teemansa, jotka käsittelevät sisustamisen upeita trendejä, ekologisen rakentamisen uusimpia innovaatioita sekä toimivia ratkaisuja lapsiperheille ja pariskunnille.

Huvila & Huussi Asuntomessuilla alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa

Tankkaustarinat

Tankkaustarinat

On olemassa yksi paikka, johon koko Suomi pysähtyy, sillä meidän kaikkien on tankattava niin ajoneuvomme kuin vatsammekin. Tankkaustarinat kertoo tuiki tavallisista suomalaisista ABC-liikennemyymälöiden asiakkaista, joilla kaikilla on oma tarina kerrottavanaan.

Milloinkaan ei tiedä kuka ovista astuu sisään, ja se on tämän sarjan suola. Talven 2021 aikana Lahdessa, Varkaudessa, Lohjalla ja Vaajakoskella kuvatuissa jaksoissa tapaamme muun muassa varkautelaisen HIFK-fanin, Suomen ensimmäisen virallisesti valitun kylähullun, jättilantun sekä ABC-superfanin.

Sarjassa kurkistetaan myös ABC-asemien henkilökunnan arkeen, josta ei tapahtumia ja yllättäviä tilanteita puutu. Henkilökunnan työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia, siitä pitävät huolen toinen toistaan persoonallisemmat asiakaskohtaamiset.

Tervetuloa Tankkaustarinoiden ihmeellisen tavalliseen maailmaan!

Tankkaustarinat alkaa Nelosella ja Ruudussa 14. kesäkuuta ma-to klo 19:30.

Liittyvät artikkelit