Onko sinulla kesällä sanomista? – Valjasta radion kesäohjelmat viestisi sanansaattajiksi

Radion kesä artikkelikuva

Sanoman radiot tarjoavat tänä kesänä koronan ikeestä vapautuville suomalaisille vanhoja hyväksi havaittuja konsepteja mutta myös kosolti uutta.

Edessä on toinen kotimaan matkailun huippukesä. Valtaosa suomalaisista aikoo viettää kesälomaa kotimaassa pääasiassa autolla liikkuen ja mökkeillen – radio seuranaan. Kun radion kuuntelu lisääntyy kesällä, on tärkeää, että kuulija saa suosikkikanavaltaan niitä tuttuja elementtejä, joiden vuoksi kanavan pariin on hakeuduttu.

”Sanoman kanavilla on tarjolla tänäkin vuonna paljon musiikkia sekä hyvää, mutkatonta ja ajankohtaista kesäseuraa”, radioiden ohjelmajohtaja René Mäkinen kertoo. 

Eniten uusia elementtejä kesään tuo tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävä Radio Suomipop.

”Radio Suomipopin kesä on täynnä Suomen kiinnostavimpia vieraita ja kirkkaimpia tähtiä”, kanavan ohjelmapäällikkö Sami Virtanen kuvailee Suomipopin kesää.   

Radio Suomipopin sunnuntaiaamussa kuumenee Sami Kurosen kesägrilli. Joka sunnuntai kesäkuun ensimmäisestä viikonlopusta läpi kesän Sami Kuronen grillaa ajankohtaisten vieraidensa kanssa. Heinäkuussa Radio Suomipopin kesätähdet valtaavat kanavan iltapäiväohjelman. Juho Keskitalon kanssa kesäiltapäivää juontamassa ovat muun muassa Aki Palsanmäki, Arman Alizad ja Sanni. Heinäkuun kesäillat on myös täynnä viihdettä, kun Loopin aamuista sekä hauskoista tubevideoista tunnettu Karoliina Tuominen viettää kesäillat soittamalla Suomen parhaita uusia biisejä.

Radio Rockilla Jone ja kesäpojat on muodostunut käsitteeksi, jota ilman rockmusiikin ystäville ei tule kesä. Jonen ja kesäpoikien lisäksi keskikesällä kanavan iltapäivässä on ennalta kanavalta tutun, yhden Suomen menestyneimmän rocktähden Jussi 69:n vuorovaikutteinen kesäohjelma Kesä69.

Aito Iskelmä tulee tarjoamaan kuulijoilleen sitä itseään, eniten Aitoa Iskelmää. Seurana ovat kanavalta tutut tähdet Kimmo Vehviläinen, Hanna Kinnunen, Milla Mattila ja tietenkin Hanna Pakarinen. Viime kesänä suureen suosioon noussut Lauantaitanssit tekee myös paluun kanavalle.

HitMixillä ei murjoteta tänäkään kesänä. Loopilta tuttu Jussi Ridanpää tarjoaa kanavalla kesäseuraa ja perjantai-illan Retroradio ei vaikene kesälläkään, kuten ei tietenkään myöskään kanavan kesään erittäin hyvin sopiva energinen 90- ja 2000-lukujen musapoljento.

Me Naiset Radion kesään kuuluvat myös vahvasti erilaiset musiikkiteemat. Kanavalla tullaan kuulemaan päiväsaikaan Siesta sekä iltaisin tietenkin Fiesta.

Isoimman satsauksen musiikilliseen tarjontaan tekee tänä kesänä Loop. Kesähitti 2021 selviää juhannukseen mennessä, jonka jälkeen musiikillisen ilotulituksen kanavalla takaa Suomen pisin hittiputki. Kesällä Loopin kohderyhmälle musiikki on ylivoimaisesti tärkein syy kuunnella, joten sitä tarjotaan toivotusti.

Onko sinulla kesällä sanomista? Valjasta Sanoman radiokanavat viestisi sanansaattajaksi! Sitouta kuulijat brändiisi ohjelmayhteistyön keinoin ja tarjoa elämyksiä, joita ei voi rahalla ostaa, vain voittaa. Vai haluaisitko viestisi läpi miljoonalle kuulijalle yhden päivän aikana esimerkiksi juhannusaattona tai kun palaamme arkeen ja kouluun? Äänen haltuunotto radiokanavillamme yhden päivän ajan on yksi lukuisista tarpeisiisi rakennetuista ratkaisuistamme. Audion etusivu -ratkaisullamme tavoitat päivän aikana lähes miljoona suomalaista keskimäärin kuusi kertaa. Lue lisää Audion etusivusta tai ole yhteydessä yhteyshenkilöösi Sanomalla, niin kerromme lisää kesän mahdollisuuksista.

Katso myös: 

Markkinoijille on luvassa poikkeuksellisen kaupallinen kesä

Tavoita kesäsuomalainen! Lataa tutkimus suomalaisten kulutuskäyttäytymisestä 

Liittyvät artikkelit