Ruudun monipuolinen kesäohjelmisto tarjoaa rakastettuja suosikkeja

Ruudun kesä artikkelikuva

Ruudun kesä tarjoaa kotimaista huippudraamaa, suosikkisarjoja ja elokuvia, joten markkinoijille on tarjolla runsaasti hyvää näkyvyyttä.

Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -alkuperäissarjan hartaasti toivottu kolmas kausi nähdään Ruudussa 26. toukokuuta alkaen. Edelliset kaksi kautta ovat olleet suuria menestyksiä sekä Ruudussa että Nelosella, ja sarja on kerännyt itselleen uskollisen fanikunnan.

Katsojien rakastaman suosikkisarja Sykkeen 10. kausi alkaa Ruudussa 4. kesäkuuta. Syke-sarja saa jatkoa myös kymmenennen kauden jälkeen ja myös sarjaan perustuva elokuva saapuu valkokankaille tämän vuoden aikana. 

Rakkautta ja juonittelua ei Ruudun kesästä puutu. 24. toukokuuta alkanut Paratiisihotelli Suomi jatkuu koko kesäkuun. Myös Norjan, Tanskan että Ruotsin Paratiisihotelleja seurataan Ruudun kesässä.

Heti kesäkuun alusta seurataan vesi kielellä supersuosittua Australian MasterChefin 13. kautta. Viime kaudella paikkansa lunastaneet uudet tuomarit koettelevat lahjakkaita kotikokkeja uskomattomien haasteiden ja ruokalajien parissa. Kulinaristista inspiraatiota tarjoaa myös uusi Suuri kokkikisa: Maailma lautasella (Plate of Origin) -sarja, jossa Australian MasterChefistä tutut tuomarit laittavat eri maiden ruokakulttuurit kisailemaan. 

Elokuvien ystävä saa viilennystä kesähelteiltä hyytävien Beck-leffojen parissa. Myös kotimaisten elokuvien fania hellitään useilla suomalaisilla leffalisäyksillä pitkin kesää.

Katso myös:

Ruudun uusi tilausvaihtoehto yhdistää edullisen hinnan ja mainokset

Kesän ja syksyn 2021 TV-ohjelmisto

Sanoman uudistuneet videotuotteet 

Liittyvät artikkelit
TV kevät 2021 kokeilunhaluiset kuluttajat artikkelikuva

Haluatko tavoittaa kokeilunhaluiset kuluttajat?

Sanoma TV:n monipuolinen kattaus tuttuja suosikkeja ja kiinnostavia uutuuksia houkutteli kevään aikana TV:n ääreen miljoonayleisöjä. Erityisesti kokeilunhaluiset kuluttajat viihtyvät Sanoma TV:n tarjonnan parissa.
Tutkittua
TV & video
Haluatko tavoittaa kokeilunhaluiset kuluttajat?
Vain elämää kausi 12 artikkelikuva

Vain elämää uudistuu joka kerta

Ensi syksynä Nelosella nähtävä Vain elämää on jo ohjelman 12. kausi. Ohjelma on edelleen valtava ilmiö sekä lineaari-tv:ssä että Ruudussa.
TV & video
Vain elämää uudistuu joka kerta