HitMix on nyt suositumpi kuin koskaan – Kuunteluminuuttien määrä on yli kaksinkertaistunut vuoden takaisesta

Oku Luukkainen Sara Forsberg

Hyvän fiiliksen radiokanava HitMixin luvut ovat olleet kevään aikana lähes pystysuorassa nousussa. Kanava tavoittaa viikossa 319 000 kuulijaa, ja se on neljänneksi kuunnelluin kaupallinen kanava 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä.

HitMixin 25–54-vuotiaiden kuuntelijoiden määrä on lähes kaksinkertaistunut ja kuunteluminuuttien määrä yli kaksinkertaistunut vuoden takaisesta. Edellä ovat vain Radio Suomipop, Radio Nova ja Radio Rock.

"Keväällä 2021 ovat kuunteluluvut olleet lähes pystysuorassa nousussa. Kasvua tulee kaikista ohjelmablokeista", Hitmixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari iloitsee.

"Olemme löytäneet hyvän reseptin ja mahtavia kokkeja radion tekoon, ja tuotokset tuntuvat myös maistuvan kansalle. Kanavan vetonauloina ovat keväällä muiden tähtien ohella olleet iltapäivän Oku Luukkainen ja Sara Forsberg. Onkin suuri ilo saada ilmoittaa, että Sara jatkaa Hitmixin iltapäivässä myös syksyllä”, Piipari jatkaa.

”On ollut huikeaa löytää itsestään uusia puolia ja oppia jotain täysin uutta! Meillä on Okun kanssa ihan mielettömän hauskaa, eikä kertaakaan ole ärsyttänyt tulla töihin. Oon tosi iloinen, että kuulijat ovat aistineet meidän hyvän meiningin ja hypänneet kyytiin mukaan”, Sara Forsberg toteaa.

”Kun aloimme tehdä HitMixin Iltapäivää Saran kanssa, niin asetimme mission: tehdään viihdyttävää, ajankohtaista ja iloista radio-ohjelmaa. Jotain mikä piristää ja auttaa ihmisiä arjessa. Ollaan onnistuttu siinä hyvin. Kiitos kaikille, jotka ovat liittyneet HitMixin iloiseen kuuntelijajoukkoon”, Oku Luukkainen komppaa.

Yhteensä Sanoman radiokanavat tavoittavat yli 2 miljoonaa suomalaista viikossa. 25–54-vuotiaista yli puolet kuuntelee Sanoman kanavia.

Lähde: Lähde: Finnpanel Oy, KRT 3-5/2021

Kuva: Petri Aho

Valjasta Sanoman radiokanavat viestisi sanansaattajaksi! Sitouta kuulijat brändiisi ohjelmayhteistyön keinoin ja tarjoa elämyksiä, joita ei voi rahalla ostaa, vain voittaa. Vai haluaisitko viestisi läpi miljoonalle kuulijalle yhden päivän aikana esimerkiksi kun palaamme arkeen ja kouluun? Äänen haltuunotto radiokanavillamme yhden päivän ajan on yksi lukuisista tarpeisiisi rakennetuista ratkaisuistamme. Audion etusivu -ratkaisullamme tavoitat päivän aikana lähes miljoona suomalaista keskimäärin kuusi kertaa. Lue lisää Audion etusivusta tai ole yhteydessä yhteyshenkilöösi Sanomalla, niin kerromme lisää.

Näin onnistut radiomainonnassa!

Lataa opas radiomainonnasta. Klikkaamalla siirryt Markkinointi Roudan sivuille. Routa on osa Sanomaa.

Radiomainonnan opas

Liittyvät artikkelit
Radio Suomipop artikkelikuva

Radio Suomipopin hyväntekeväisyyskampanja tukee tulevaisuuden tähtiä

Radio Suomipop juhlii 20-vuotissynttäreitään koko vuoden, ja juhlavuoden kunniaksi Suomipop käynnisti toukokuussa mittavan hyväntekeväisyyskampanjan. Suomipoppia nyt ja tulevaisuudessa -kampanjan tavoitteena on tukea esimerkiksi musiikkiyhdistyksiä, harrastebändejä ja nuorisotaloja ympäri Suomen.
Audio & radio
Radio Suomipopin hyväntekeväisyyskampanja tukee tulevaisuuden tähtiä
Huikeimmat radioohyt artikkelikuva

Luovuuden mestarit

Radion ohjelmayhteistyössä on vain mielikuvitus rajana.
Audio & radio
Luovat ratkaisut
Luovuuden mestarit