Diili on Vismalle erinomainen mediaympäristö

Case Visma Pay Diili artikkelikuva

”Haluamme olla esillä siellä, missä kohderyhmämmekin on.”

Yrityksille ohjelmistoratkaisuja tarjoava Visma on ollut mukana Diilissä viime vuosina aina, kun ohjelmaa on Suomessa esitetty.

”Perustana on puhtaasti se, että Suomessa on aika vähän B2B-mainostajalle suunnattuja ympäristöjä”, kertoo Visma Passeli Oy:n ja Visma Payn toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.  

Visma Pay on verkkomaksupalvelu, jonka uusi tuotenimi lanseerattiin vuoden 2021 alussa.

”Brändi on hyvin tuore, joten Diili-yhteistyön tavoitteena oli puhtaasti brändin tunnettuuden kasvattaminen.”

Visma Pay haluaa olla esillä siellä, missä kohderyhmäkin on.

”Diilissä puhutaan viihteen keinoin työelämästä, joten se on meille ohjelmaympäristönä erinomainen.”

Karasjärvi on erittäin tyytyväinen ohjelmayhteistyön tuloksiin. Kokonaisuuteen sisältyi lisäksi digimarkkinointia ja ohjelmayhteistyötä Radio Suomipopin Aamulypsyssä.

”Tulokset olivat fantastiset. Verkkokauppa on kovassa nosteessa, joten on tietysti haastavaa sanoa, mikä osuus tuloksesta on mainonnan tuomaa. Liiketaloudelliset tuloksemme tukevat kuitenkin sitä dataa, mitä kampanjasta saatiin.”

Visma Passeli on tehnyt Sanoman kanssa yhteistyötä jo pitkään. Hyvät tulokset kannustavat jatkamaan yhteistyötyötä Diilin seuraavalle kaudelle.

”Pitkäaikaisen yhteistyön myötä Sanoma on oppinut tunnistamaan liiketoimintaamme liittyvät haasteet. Sanomalla on Suomen suosituimmat tv- ja radiokanavat, digit ja printit. Monikanavaisuus on ehdottomasti tärkein Sanoman tuoma lisäarvo. Jokaisen median erityisasiantuntija on varmistamassa, että kampanjan kokonaisuus toimii”, Karasjärvi kiittää.

Tutustu kampanjan tuloksiin tarkemmin 

Liittyvät artikkelit