Kesäkuun Kuukauden kamppis on K-ryhmän Kannustamisen voima

K-ryhmä kuukauden kamppis artikkelikuva

K-ryhmä Palloliiton pääyhteistyökumppanina oli vahvasti mukana Huuhkajat-huumassa.

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2021 alusta vuoden 2024 loppuun. Jalkapallo ilmentää yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kannustamisen voimaa – arvoja, joita myös K-ryhmä haluaa edistää.

”Pitkäjänteinen yhteistyömme tukee K-ryhmän vastuullisuustyötä ja periaatetta olla mukana tukemassa suomalaisten ja erityisesti lapsiperheiden arkeen ja hyvinvointiin liittyviä hankkeita. Jalkapallo on suosittu laji, sen parissa viihtyy yli puoli miljoonaa suomalaista joka viikko. Lisäksi EM-kisat ja Huuhkajien menestys on nostanut ennennäkemättömän jalkapallohuuman Suomeen, pelit saivat miljoonayleisön”, kertoo Keskon viestintäjohtaja Karoliina Partanen.

Kampanjan kasvoina on tuttuja jalkapallotähtiä sekä julkisuuden henkilöitä, jotka kertovat omat kannustamisen tarinansa.

K-ryhmä Kuukauden kamppis kollaasi

”Valitsimme kampanjan teemaksi kannustamisen ja siitä kumpuavan voiman, sillä haluamme välittää  onnistumisen tunteita koko kansalle - myös pelikenttien ulkopuolelle. Kampanjamme nostaa esiin sen, että jokainen tarvitsee välillä apua ja kannustusta.”

”Halusimme rakentaa yhteistyön teemasta myös sisäisesti K-ryhmäläisiä motivoivan. Kannustaminen ja hyvä yhteishenki on tärkeää kauppojemme arjessa, jossa kauppiaat yhdessä henkilökuntansa kanssa kohtaavat 1,9 miljoonaa asiakaskäyntiä päivittäin. Mikäpä sopisi paremmin kauppiasmalliimme kuin tiimityötä korostava kannustaminen ja yhteishenki!”

Kampanja on ollut vahvasti esillä Hesarin printissä ja digissä sekä tv-mainontana. Lisäksi kampanja näkyi katujen varsilla, kauppakeskusten ja kauppojen digipinnoilla sekä somessa.

”Kampanja on huomattu ja nyt K osataan yhdistää jalkapalloon. Olemme saaneet kannustamisen tarinoista positiivista palautetta myös lajia harrastamattomien keskuudesta. Vaikka tarinat kampanjassa ovat lyhyitä, ne herättävät tunteita ja parhaassa tapauksessa pysäyttävät lukijan pohtimaan. Ketä sinä voisit tänään kiittää? Mitä sanoisit nuorelle itsellesi? Mitä voittamisen takana on?”

”Nelivuotinen yhteistyö on vasta aluillaan ja kampanjatutkimusten perusteella on ollut hienoa huomata, kuinka luonnollisena jo nyt K:n ja Palloliiton yhteistyö nähdään. Myös viesti kannustamisen merkityksestä on nähty tärkeänä. Suomalaisessa jalkapallossa on tänä päivänä upeita esikuvia, jotka houkuttelevat lajin pariin myös uusia pikkufutaajia. Jalkapallo tulee varmasti näkymään lähivuosina entistä vahvemmin yhä useamman perheen arjessa”.

Katso raadin perustelut: 

Kuukauden kamppis

Liittyvät artikkelit
Kuukauden kamppis Dove artikkelikuva

Elokuun Kuukauden kamppis on Doven Käänteinen selfie

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. Doven kampanja nostaa esiin nuorten kokemat ulkonäköpaineet.
Kuukauden kamppis
TV & video
Elokuun Kuukauden kamppis on Doven Käänteinen selfie
Ruutu syksy 2021 artikkelikuva

Mainonnan tavoittavuus ja starttimäärät hurjassa kasvussa Ruudussa

Hienon kehityksen taustalla on sisältöonnistumisia ja viime keväänä markkinoille tuotu Ruudun uusi tilaustuote, joka yhdistää mainokset edulliseen hintaan ja sisältää pääsyn kaikkiin Ruutu+-ohjelmiin.
TV & video
Mainonnan tavoittavuus ja starttimäärät hurjassa kasvussa Ruudussa