Jenni Lieto vahvistamaan Sanoman markkinointipalveluja

Jenni Lieto nimitys

“Autamme yrityksiä kirkastamaan mistä niiden pitäisi puhua.”

Sanoma B2B:n markkinointipalvelut hakee kasvua ja yhä syvempää kumppanuutta asiakkaidensa kanssa. YTM, eMBA Jenni Lieto, 44, on nimitetty vahvistamaan strategisten sisältöpalveluiden ja -tuotteiden kehitystä ja tarjoamaa. Lieto on luonut ajatusjohtajuutta, tunnettuutta ja liiketoiminnan kasvua tukevia sisältöohjelmia useille kansainvälisille ja kotimaisille yrityksille.

 “Yrityksillä on oltava merkitys ja tehtävä maailmassa, ja siitä on myös kerrottava. Osaamiseni ydintä on auttaa yrityksiä kirkastamaan, mistä niiden kannattaa puhua, kenelle ja miksi”, kertoo Jenni Lieto.

Sanoma pyrkii olemaan monipuolisimpana mediatalona asiakkaidensa luottokumppani kysynnän luomisessa. Kumppani, jonka kanssa tehdä tulosta ja kestävää kasvua vahvan kuluttajaymmärryksen pohjalta. 

”Aidosta vastuullisuudesta kertominen ja jonkin teeman ajatusjohtajuus ovat isoja mahdollisuuksia asiakkaillemme. Nämä ovat esimerkkejä palveluista, joilla lähdemme laajentamaan tarjoamaamme ja vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin”, kertoo Sanoman sisältöpalveluista vastaava Minna Husu.

Lieto on taustaltaan journalisti, ja hän sanookin, että tästä pohjasta on ajatusjohtajuuden rakentamisessa valtavasti hyötyä.

 “Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, ajatusjohtajuuden rakentaminen vaatii ennen kaikkea ajattelua. Viitekehykset ja mallinnukset ovat hyviä työvälineitä markkinointi- ja brändistrategioiden luomisessa, mutta viestin ydin löytyy kuitenkin aina ihmisaivoista, ei työkalusta. Tässä työssä journalistinen osaaminen ja ajattelu on alihyödynnetty voimavara. Sen vuoksi olen niin innoissani liittyessäni Sanoman tiimiin”, kertoo Lieto. 

Lieto tulee Sanomalle Dentsulta, missä hän on toiminut sisältö- ja strategiajohtajana sekä vastannut sisältömarkkinointitoimisto John Brown Median Suomen-liiketoiminnasta. Hän on rakentanut B2B- ja B2C-kohderyhmille datajohdettuja sisältömarkkinointiohjelmia, jotka on palkittu kansainvälisesti muun muassa tuloksellisuudestaan ja strategisuudestaan. Ennen markkinointitehtäviään Lieto toimi pitkään päätoimittajana eri medioissa. 

 “Olen tehnyt sisältöjä maailman vaativimmille kohderyhmille: teini-ikäisille tytöille ja kansainvälisille bisnespäättäjille. Onnistumisen eväät ovat samat - olennaista on kohderyhmälle merkityksellinen, oivaltava sisältö. Sillä taataan, että markkinointipanokset johtavat oikeanlaisiin liiketoimintavaikutuksiin.”

Liittyvät artikkelit
Ifolor artikkelikuva

Liikkuva kuva on Ifolorin sisältömarkkinointitekemisen ytimessä

Ifolor käynnisti sisältömarkkinointiyhteistyön Sanoman kanssa viime keväänä. Liikkuvan kuvan mahdollisuuksia halutaan hyödyntää tekemisen kautta, tuloksia tutkien.
Case
Natiivimainonta
Sisältömarkkinointi
Liikkuva kuva on Ifolorin sisältömarkkinointitekemisen ytimessä
Content Council artikkeli.jpg

Sanomalle kultaa ja hopeaa kansainvälisestä markkinointikilpailusta

The Content Council 2022 Pearl Awards -kilpailussa kultaa saivat Sanoman tuottaman Yhteishyvän kansi ja Tähtikokkien Bocuse d’Or, Pohjola Vakuutuksen natiivikampanja palkittiin hopealla.
Natiivimainonta
Sisältömarkkinointi
Sanomalle kultaa ja hopeaa kansainvälisestä markkinointikilpailusta