Teea Björklund Sanoma Markkinointi Roudan vetäjäksi

Teea Björklund nimitys

Teea Björklund on nimitetty Sanoma Markkinointi Roudan vetäjäksi 1.10. alkaen.

Teea siirtyy Routaan markkinointitoimisto Avidlyn operatiivisen johtajan paikalta. Teea seuraa tehtävässä Roudan perustajaa Jani Leppästä, joka jää syksyllä 2021 pois yhtiön palveluksesta.

”Pienet ja keskisuuret yritykset ovat kansantalouden moottori. Näissä yrityksissä on paljon kasvupotentiaalia ja näemme, että markkinoinnin keinoin on tätä kasvua tehtävissä. SME-sektori pitää sisällään parisataatuhatta yritystä, ja tehtävämme tukea näitä yrityksiä markkinoinnissaan on merkittävä. Routa on kasvanut joka vuosi, kuten myös koronavuonna 2020, ja tällä polulla aiomme jatkaa. On hienoa, että saimme niin asiakkaiden kuin työntekijöiden pitämän kokeneen huippuammattilaisen vetämään meille strategisesti tärkeää SME-liiketoimintaa. Samalla haluan kiittää Jania upean yrityksen, upean työyhteisön ja upean kasvutarinan rakentamisesta”, sanoo Sanoma B2B:n kaupallinen johtaja Tuomas Airisto.

”On hienoa liittyä mukaan Roudan kasvutarinaan. Astun isoihin saappaisiin, mutta onneksi tukena on upea työyhteisö ja ammattilaiset niin Roudalla kuin Sanomalla. Olen iloinen, että pääsen jatkamaan työtä pienten ja keskisuurten yritysten kasvun tukemiseksi ympäri Suomen”, Teea Björklund kommentoi.

Liittyvät artikkelit
Get Tomorrow 2021 yleisö artikkelikuva

Asiakaskokemuksesta luovaan kokemukseen

Mitkä oletukset halvaannuttavat luovaa ajatteluasi? TBWA\Worldwiden Agathe Guerrier tarjosi puheenvuorossaan Get Tomorrow’ssa esimerkkejä perinteiset tavat haastavasta markkinointiviestinnästä.
Näkemyksiä markkinoinnista
Asiakaskokemuksesta luovaan kokemukseen