Hyödynnä aikakauslehtien talviedut!

Aikakausmedia_talvietu.jpg

Aikakauslehdet tarjoavat lukijoilleen elämyksiä, auttavat arjessa ja inspiroivat juhlassa. Lehtien sisältöjen pariin keskitytään juuri silloin, kun lukijalle itselleen aika ja paikka on sopivin.

Aikakauslehdissä mainostaja tavoittaa yleisöt juuri oikeaan mielentilaan viritettynä. Jokaisella lehtibrändillä on oma luonteensa, johon kaupallinen kumppani voi samaistua luontevasti.

Tarjoamme talviedun 31.12.202128.2.2022 ilmestyviin aikakauslehtiin!

Etu koskee kaikkia ilmoituskokoja.

  • Yksi ilmoitus: etusi 50 % alennusta
  • Kaksi ilmoitusta: etusi 55 % alennusta
  • Kolme ilmoitusta tai enemmän: etusi 60 % alennusta

Hinnoista myönnetään lisäksi mediatoimistoalennus 15 % tai suora-asiakasalennus 12 %, ei muita alennuksia. Etu koskee kaikkia ilmoituskokoja sekä monikanavaisia tuotteita, ei liitteitä. Ilmoitukset on varattava yhdellä kerralla. Kampanjassa voi käyttää useampaa eri aineistoa.

Etu on voimassa seuraavissa lehdissä: Aku Ankka, ET-lehti, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini,  HS Kuukausiliite, HS Meidän Perhe, Hyvä terveys, IS Urheilulehti, Kodin Kuvalehti, Matka, Me Naiset, Sport, Suuri Käsityö, Tiede ja Tiede Luonto.

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi Sanomalla.

Liittyvät artikkelit
KMT artikkelikuva.jpg

Kuusi Sanoman aikakauslehteä kasvatti painetun lehden lukijamääräänsä

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia, ja se tavoittaa jo yli kolme miljoonaa lukijaa viikossa. HS ja useat aikakauslehdet kasvattivat painetun lehtensä lukijamäärää. Tiedot selviävät tuoreista KMT 2021 -luvuista.
Aikakausmedia
Tutkittua
Uutismedia
Kuusi Sanoman aikakauslehteä kasvatti painetun lehden lukijamääräänsä