Aamulehden Kirjafestarioppaassa tavoitat pirkanmaalaiset kulttuurin ystävät

Lukija artikkelikuva

26.10.2021

Tampereen Kirjamessut – Kirjafestarit -tapahtuman pääyhteistyökumppani Aamulehti tuottaa tapahtumalle infoa ja inspiraatiota sisältävän erikoisliitteen. 

Tampereella järjestetään 4.–5.12.2021 kirjafestarit, joista on tulossa suuri kulttuurin juhla. Kaksipäiväinen tapahtuma kruunaa kirjavuoden, mutta juhlii myös tiedettä, journalismia, sarjakuvaa, cosplayta, runoutta, musiikkia ja teatteria.

Festariaiheinen erikoisliite julkaistaan tiistaina 23.11.2021. Tapahtumaohjelman ja -infon lisäksi opas syventyy kirjallisuuteen ja muihin ajankohtaisiin kulttuuriteemoihin journalistien tuottamien sisältöjen kautta.

Tuhti lukupaketti tarjoaa teemaan sopivan ja pirkanmaalaiset laajasti tavoittavan mainosympäristön: Erikoisliite jaetaan Aamulehden tilaajille marraskuussa juuri joulusesongin alkaessa ja se on luettavissa myös Aamulehden näköislehdessä verkossa.

Painetulla Aamulehdellä ja näköislehdellä on päivittäin 213 000 lukijaa. Lisäksi festariopasta on jaossa tapahtumapaikalla tuhansia kappaleita.

Ilmoituskoot ja hinnat:

Aamulehden kirjafestariopas hinnat

Aineistoaikataulut:

Ilmoitusvaraukset ti 16.11. klo 12
Valmistettavat aineistot pe 19.11. klo 12
Valmiit aineistot ma 22.11. klo 12

Lisätiedot ja varaukset p. 010 700 4960 tai al-ilmoitukset@sanoma.com

Liittyvät artikkelit
Aamulehti Saarioinen artikkelikuva

Aamulehden ja Saarioisten yhteistyö on tuloksellista kaikilla mittareilla

Aamulehti ja Saarioinen ovat oman alansa klassikoita, joilla on pitkät perinteet ja juuret vahvasti kiinni Pirkanmaalla. Molemmat ovat ajankohtaisia omalla toimialallaan ja läsnä suomalaisten arjessa joka päivä.
Alueellinen mainonta
Case
Uutismedia
Aamulehden ja Saarioisten yhteistyö on tuloksellista kaikilla mittareilla
aamulehti_harrasta_ja_luo_some.jpg

Jaa vinkkisi vapaa-ajan viettoon Aamulehden Harrasta & luo -teemassa 4.1.2022

Aamulehden Harrasta & luo -teemakokonaisuus on odotettu kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä harrastustarjonnan lukupaketti, joka välittää lukijoille iloa ja inspiraatiota tulevaan syyskauteen. Teeman monipuolinen sisältö tarjoaa erinomaisen ympäristön mainostajan viesteille, jotka ovat lukijoille oleellinen osa teeman tarjoamaa inspiraatiota.
Alueellinen mainonta
Tuotetietoa
Uutismedia
Jaa vinkkisi vapaa-ajan viettoon Aamulehden Harrasta & luo -teemassa 4.1.2022
Uutismedia artikkelikuva

Yle ja sanomalehdet ovat ylivoimaisesti luotettavimmat uutismediat verkossa

Yleisradion ja sanomalehtien digitaaliset palvelut ovat suomalaisten mielestä verkon luotettavimmat uutismediat, selviää IROResearchin Uutismedian liiton toimeksiannosta toteuttamasta Suomalaisten uutismedia 2021 -tutkimuksesta.
Uutismedia
Yle ja sanomalehdet ovat ylivoimaisesti luotettavimmat uutismediat verkossa