Aamulehden ja Saarioisten yhteistyö on tuloksellista kaikilla mittareilla

Aamulehti Saarioinen artikkelikuva

Aamulehti ja Saarioinen ovat oman alansa klassikoita, joilla on pitkät perinteet ja juuret vahvasti kiinni Pirkanmaalla. Molemmat ovat ajankohtaisia omalla toimialallaan ja läsnä suomalaisten arjessa joka päivä.

Kun Suomea jälleenrakennettiin 1950-luvulla Saarioinen lähti myymään tuoretta, valmiiksi pakattua ruokaa töistä kotiin palaaville perheenäideille.

”Toimme siihen ratkaisun, jota kutsustaan valmisruoaksi. Yli 60 vuotta myöhemmin perustehtävämme on edelleen sama: me teemme päivän ruoan, jotta sinä voit keskittyä omaan kutsumukseesi”, kertoo kuluttajakokemuksen johtaja Tia Yrjölä Saarioiselta.

”Yhteistyömme Aamulehden kanssa on viime vuosina painottunut ennen kaikkea bränditekojen ympärille. Olemme ottaneet kuluttajat vahvasti mukaan tuotekehitykseen ja viestineet tästä muun muassa vuosittaisen lempiruokakisamme kautta. Suomen ostetuin valmisruoka-ateria, maksalaatikko ja joulun tekeminen ovat niinikään meille etusivun asioita. Aamulehden monikanavainen, sisällöltään vahva tarjooma sopii tähän tehtävään hyvin: tavoitamme kuluttajat luotettavassa ja heille läheisessä mediaympäristössä. Kaikki tekemisemme tutkitaan ja näin voidaan ottaa opit tulevaan. Tulosten perusteella brändimme resonoivat hienosti yhteen ja voidaan todeta, että yhteistyö on ollut tuloksellista kaikilla mittareilla”, Yrjölä sanoo.

Valmisruoka on kovassa nosteessa ja tällä hetkellä yli 60 % suomalaisista syö valmisruokaa vähintään viikoittain.

”Koko Suomen brändinä suosimme mediavalikossamme laajasti tavoittavia, sisällöltään laadukkaita medioita. Sanomalle annan plussaa valtakunnallisuudesta, monikanavaisuudesta ja halusta katsoa eteenpäin.”

Aamulehti täyttää 140 vuotta 3. joulukuuta.

”Onnittelut 140-vuotiaalle Aamulehdelle. On ilo olla läsnä mediassa, joka pysäyttää ja saa ajattelemaan isommin”, Yrjölä kiittää.

Katso myös: 

Pirkanmaan ääni 140 vuotta

Liittyvät artikkelit
Ukko.fi Kuukauden kamppis artikkelikuva

Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja

Ukko.fi haki markkinointijohtajaa Hesarin etusivun ilmoituksella. Ilmoitus on mainio esimerkki siitä, miten rekrymainontaa voi tehdä hauskasti, huomioita herättävästi ja isosti.
Kuukauden kamppis
Näkemyksiä markkinoinnista
Uutismedia
Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja