Uusi Kantriradio aloittaa Pirkanmaalla ja Suplassa

Kantriradio artikkelikuva

Kanava aloittaa lähetykset keskiviikkona 1. joulukuuta. Kantriradion kuuluvuusalueen kunnissa asuu yhteensä  yli 400 000 ihmistä. Kanava kuuluu Tampereen lisäksi Valkeakoskella, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Nokialla, Lempäälässä ja Kangasalla. 

Valtioneuvosto myönsi 23. kesäkuuta toimilupia radiotoiminnan harjoittamiseen, ja täydennyskierroksella Sanoma Media Finland sai toimiluvan Pirkanmaan alueelle taajuudelle 91,0 MHz. Kanavapaikalla aloittaa uusi Kantriradio, joka monipuolistaa niin Pirkanmaan kuin Sanoman radioportfoliota. Sanoman kanaviin kuuluvat myös Radio Suomipop, Radio Rock, Aito Iskelmä, HitMix, Loop, Helmiradio, Me Naiset Radio ja GrooveFM.

Kantriradio soittaa nimensä mukaisesti kantrimusiikkia ja on Suomen ainoa tähän tyylisuuntaan keskittynyt kanava.

”Olemme rakentaneet kanavan jota on helppo kuunnella. Kantriradion soittolista koostuu pääasiassa 2000-luvun pop-kantrista, toki hyvillä klassikoilla ja esimerkiksi roots-artisteilla maustettuna. Kertosäkeet ovat Grand Canyonin kokoluokkaa, ja työpäivän aikana emme soita samaa kappaletta kolmeen tai edes kahteen kertaan”, linjaa radioiden musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari.

Kantriradion biisikirjasto on leveä ja artistikattauksesta löytyy liuta tunnettuja tähtiä kuten Keith Urban, Blake Shelton, Rascal Flatts, Shania Twain, Tom Petty, Carrie Underwood, Johnny Cash, Dolly Parton, Miranda Lambert, Sheryl Crow ja Toby Keith. 

Kantriradion kuuluvuusalueen kunnissa asuu yhteensä  yli 400 000 ihmistä. Kanava kuuluu Tampereen lisäksi Valkeakoskella, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Nokialla, Lempäälässä ja Kangasalla.

”On inspiroivaa tuoda ihan uusi ja erilainen kanava markkinoille. Kantridiggarit löytänevät kanavan ensimmäisenä, mutta tavoitteenamme on rakentaa kanavasta helposti lähestyttävä ihan kaikille. Startti tapahtuu musiikkivetoisesti ja Ilta-Sanomien radiouutisilla. Sisältökehitys tapahtuu palautteen ja tutkimusten kautta”, kertoo radioiden sisältöjohtaja René Mäkinen.  

Pirkanmaan lisäksi Kantriradiota voi kuunnella .ympäri Suomen osoitteessa supla.fi/kantriradio tai ilmaiseksi ladattavan Suplan mobiilisovelluksen kautta.

Kantriradio lisätään Audio Planneriin 12/2021 alkaen ja on ostettavissa osana Sanoma Pirkanmaa & Kanta-Häme -pakettia.

Kerro sanomasi radion voimalla ja saat aikaan myyntiä – nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.  Alueellisilla radiomainonnan ratkaisuillamme voit kohdentaa sanomasi juuri oikealle alueelle ja tavoittelemallesi kohderyhmälle.

Tutustu alueellisen mainonnan mahdollisuuksiin tarkemmin ja ole yhteydessä yhteyshenkilöösi Sanomalla: 

Alueellinen radio

 

Liittyvät artikkelit
Radiot artikkelikuva

Sanoman radio vahvistaa sisältötekemistään

Sanoman radiokanavien kehitys oli nousujohteista viime vuoden ajan. Nyt kanavat rakentavat uusia kiinnostavia sisältöjä vuodelle 2022.
Audio & radio
Sanoman radio vahvistaa sisältötekemistään
TamSilk artikkelikuva

Monimediallisuudella kasvuun

Tam-Silk käyttää monipuolisesti mediaa sekä nykyisten että uusien asiakkaiden tavoittamiseksi. Sanoma on Tam-Silkin pääyhteistyökumppani mediaratkaisuissa.
Aikakausmedia
Alueellinen mainonta
Digiratkaisut
Näkemyksiä markkinoinnista
TV & video
Uutismedia
Monimediallisuudella kasvuun