Kaupunkilehti Vekkarin jakelupäivään muutos tammikuussa

Uutismedia Vekkari artikkelikuva

Jämsän seudulla ilmestyvän kaupunkilehden Vekkarin jakelupäivä muuttuu 13.1.2022 lähtien torstaiksi. 

Jämsän seudulla ilmestyvän kaupunkilehden Vekkarin jakeluun tulee alkuvuodesta muutoksia. Vekkarin jakelualueella aiemmin toiminut jakeluyritys ei enää toimi alueella entiseen tapaan, ja lehti siirtyy Postin jaettavaksi. Käytännössä tämä merkitsee, että Vekkarin jakelupäivä muuttuu 13.1.2022 lähtien torstaiksi.

Vuoden ensimmäinen lehti ilmestyy vielä loppiaisen vuoksi keskiviikkona. Sen jälkeen jakelupäivä on maaliskuun loppuun asti torstai. Huhtikuun alusta alkaen jakelupäivä siirtyy jälleen entiseen tapaan keskiviikolle. Jakelupäivän muutos ei aiheuta toimenpiteitä olemassa oleviin varauksiin.

Vekkarin ilmoitusten aineistoaikataulut säilyvät ennallaan, voit tarkistaa ne täältä.

Huomioitavaa on, että vuoden ensimmäisessä Vekkarissa 5.1.2022,  on aikaistetut aineistoaikataulut. Varaukset ja valmistettavat aineistot tulee toimittaa torstaihin 30.12. klo 12 mennessä ja valmiit sekä itsepalvelussa tehdyt ilmoitukset maanantaihin 3.1. klo 10 mennessä.

Vekkarin mediatiedot 

Liittyvät artikkelit
Ukko.fi Kuukauden kamppis artikkelikuva

Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja

Ukko.fi haki markkinointijohtajaa Hesarin etusivun ilmoituksella. Ilmoitus on mainio esimerkki siitä, miten rekrymainontaa voi tehdä hauskasti, huomioita herättävästi ja isosti.
Kuukauden kamppis
Näkemyksiä markkinoinnista
Uutismedia
Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja