Petra Saikku vahvistamaan Sanoman sisältömarkkinointipalveluja

Petra Saikku artikkelikuva

Sanoma B2B:n markkinointipalvelut hakee kasvua ja yhä syvempää kumppanuutta asiakkaidensa kanssa. Petra Saikku on aloittanut 11. marraskuuta sisältöpäällikkönä markkinointipalvelut-yksikössä  sisältömarkkinoinnin asiantuntijana ja tiimin esihenkilönä.

”Koen itseni mahdollistajana, joka huolehtii siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippulaadukkaita ja kattavia sisältöpalveluja 360-ajattelulla. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset alustasta ja formaatista riippumatta”, Petra Saikku sanoo.

Petralla on journalistinen tausta. Hän on työskennellyt MTV:llä lähes 10 vuotta ensin toimittajana, sitten tuottajana ja lopulta vastaavana tuottajana vetäen viihde- ja ohjelmasivutoimitusta, joka vastasi MTV:n päivittäisviihteen ja ohjelmien sekä ohjelmiin liittyvien ilmiöiden verkkouutisoinnista ja sosiaalisen median näkyvyydestä. MTV:ltä Petra siirtyi digitaalisten sisältöjen päälliköksi Danske Bankiin, jossa hän on toiminut myös vt. lehdistöpäällikkönä.

”Haluan esihenkilönä kohdata jokaisen omana itsenään, luoda positiivista energiaa ja kannustaa kehittymään. Uskon, että ilo valuu myös asiakkaan suuntaan ja luomme näin yhä syvempiä ja kestävämpiä kumppanuuksia. Asiakaslupaukset tulee lunastaa arjessa – ihan joka päivä”, Saikku toteaa.

Monipuolisena mediatalona Sanoma tarjoaa holistista palvelua ja kumppanuutta, jossa sisältöinvestoinneista saadaan tehot irti. Houkuttelevat sisällöt luodaan dataan pohjautuen, ne jaellaan tehokkaasti ja tulokset on mahdollista todentaa.

”Vaikuttavat sisällöt ovat intohimomme ja työmme ytimessä. Kokonaispalveluidemme avulla meillä on muskeleita nostaa asiakkaidemme markkinointi seuraavalle tasolle ja onnistumme maksimoimaan asiakkaidemme sisältöinvestointien hyödyn”,  Sanoman sisältöpalveluista vastaava Minna Husu painottaa.

Liittyvät artikkelit
Sini Hartikka artikkelikuva

Kuntamarkkinointia timanttisella yhteistyöllä

Kuntamarkkinointi, kuten markkinointi yleensäkin, on pitkäjänteistä tekemistä ja parhaat tulokset syntyvät silloin, kun yhteistyökumppanit oppivat toinen toisiltaan yhteisten projektien myötä, kirjoittaa Sini Hartikka. Miten tällaista yhteistä oppimista voi rakentaa?
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Kuntamarkkinointia timanttisella yhteistyöllä
Ifolor artikkelikuva

Liikkuva kuva on Ifolorin sisältömarkkinointitekemisen ytimessä

Ifolor käynnisti sisältömarkkinointiyhteistyön Sanoman kanssa viime keväänä. Liikkuvan kuvan mahdollisuuksia halutaan hyödyntää tekemisen kautta, tuloksia tutkien.
Case
Natiivimainonta
Sisältömarkkinointi
Liikkuva kuva on Ifolorin sisältömarkkinointitekemisen ytimessä