Natiivikampanjassa HS Visiossa päästiin Porvooseen pintaa syvemmälle

Case Porvoo artikkelikuva

”Kampanja oli yksi viime vuoden parhaimpia onnistumisia tuloksiltaan, näkyvyydeltään ja palautteeltaan.”

Porvoolla on tutkimusten mukaan vahva ja hyvä imago. Kesän ja alkusyksyn kampanjan tavoitteena oli kertoa kehittyvästä ja kasvavasta Porvoosta kiinnostavalla tavalla.

”Koimme, että kaupungin organisaation asiantuntijoiden tuominen esiin on näiden teemojen kannalta meille sopiva tapa. Lähdimme miettimään mediavalintoja sen kautta, mikä formaatti tukisi parhaiten tavoitteitamme”, kertoo Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen.

Sanoman kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen mediaympäristöksi täsmentyi HS Visio.

”HS on vaikuttava ja luotettava media, joka toimii hyvin tämäntyyppisissä sisällöissä”, toteaa Porvoon kaupungin markkinointisuunnittelija Tanja Peisala.  

Kampanjalla tavoiteltiin potentiaalisia muuttajia sekä laajennettiin mielikuvaa siitä, mitä Porvoo voi tarjota yrityksille.

”Potentiaalisille muuttajille suunnattu sisältö oli sellaista, johon monet pystyvät samaistumaan. Saimme kuitenkin hyvin näkyvyyttä myös yrityksille suunnatuille jutuille. Olemme kampanjaan erittäin tyytyväisiä”, Tanja Peisala kertoo.

Kun on tehty toimiva kampanja, tekijät saavat palautetta ja kaupunkilaiset jakavat sisältöjä sosiaalisessa mediassa.

”Se on eräänlainen paikallismittari. On ilahduttavaa, miten hyvin kampanja näkyi somen puolella”, Sari Myllynen kertoo.

Yhteydenpito Sanoman kanssa oli helppoa ja toimivaa.

”Aikataulut pitävät, ja aineistojen lukemiseen oli varattu riittävästi aikaa. Artikkeleissa kerrottiin mielenkiintoisesti yritysten mahdollisuuksista sijoittua Porvooseen  sekä ympäristöasioista kaupungin näkökulmasta,  ja asiantuntijoiden näkemykset tuotiin selkeästi esiin”, Sari Myllynen kiittää.

Artikkelien sisällöissä päästiin Porvooseen pintaa syvemmälle.

”Tämä on asia, johon haluamme jatkossakin kiinnittää huomiota. HS Visio sopi mediana sekä B2B- että B2C-kohderyhmille erittäin hyvin. Ostetun mainonnan osalta kampanja oli yksi viime vuoden parhaimpia onnistumisia tuloksiltaan, näkyvyydeltään ja palautteeltaan”, Myllynen jatkaa ja antaa kiitokset Sanoman tarjoamalle jälkihoidolle.

”Raportit toimitettiin ja sovittiin tapaamisia. Sanoman kanssa on ollut antoisaa työskennellä.”

”Sanomalla mietitään, mikä vaihtoehto olisi meille sopivin, tehdään räätälöinti asiakkaan mukaan ja pohditaan oikeasti, millä tavalla saadaan tuloksia aikaan”, Tanja Peisala komppaa.  

Tutustu tarkemmin kampanjan tuloksiin 

Liittyvät artikkelit
Susanne Ropponen artikkelikuva

Ketä tavoitteletkaan, me tavoitamme hänet

Natiivimainonta on vakiinnuttanut paikkansa vaikuttavana ja tehokkaana mainonnan ja markkinointiviestinnän muotona, kirjoittaa Susanne Ropponen.
Luovat ratkaisut
Natiivimainonta
Omakynä
Ketä tavoitteletkaan, me tavoitamme hänet
Sanoma palauttaa mainontaa artikkelikuva

Sanoma palauttaa mainospaikkoja uutissivustoilleen

Sanoma on sulkenut mainontaa pois uutissivuiltaan Ukrainan sodan vuoksi. Tilannetta seurataan viikoittain ja muutoksia tehdään tarvittaessa.
Digiratkaisut
Uutismedia
Sanoma palauttaa mainospaikkoja uutissivustoilleen
Case Tutorhouse artikkelikuva

ROMI-mallinnuksella vauhtia kasvuun

Tutorhouse on kasvattanut alkuvuoden aikana kokonaismyyntiään yli 20 prosenttia ja median ROI:ta yli 33 prosenttia optimoimalla mediavalikkoaan.
Case
Digiratkaisut
Näkemyksiä markkinoinnista
ROMI-mallinnuksella vauhtia kasvuun