Aina tulee sanomista nyt myös podcastin ja videon muodossa

Podcast jakokuva2.png

Monessa liemessä keitetty pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, myyntijohtaja Stinde Mäkinen haastattelee markkinoijia, joilla on paljon sanomista. Stinde paneutuu vieraittensa kanssa kiinnostaviin markkinointiaiheisiin ilmiöihin, tekoihin ja kampanjoihin.

Ensimmäisessä jaksossa Stinde Mäkisen vieraana on Lääkärikeskus Aavan Pauli Waroma. Pauli Waroma ajautui markkinoinnin pariin intohimosta ja vahingosta. Mikä on ensimmäinen mainos, jota Pauli on ollut tekemässä? Mikä on Paulin mielestä markkinoinnin suurin haaste, ja mitä ihmiset eivät hänen mukaansa aamulla herätessään koskaan mieti?

Toisessa jaksossa kuullaan, miten TBWA\Helsingin Marco Mäkinen päätyi korsolaisen mainostoimiston pihaan 32 vuotta sitten. Brändi on jo päässyt kulmahuoneeseen, mutta mitkä ovat Marcon neuvot siihen, että sinne pääsisi myös markkinointi?

Kolmannen jakson vieraana on BHG Finlandin Päivi Nieminen. Mistä kaikesta nykypäivän markkinoijan tulee ymmärtää? Miten asiakkaan ostopolku kannattaa huomioida verkkokaupassa? Millaisia kokemuksia Päivillä on ohjelmayhteistyöstä Aamulypsyn kanssa? Entä mikä kumppanuudessa on tärkeää?

Sarjan kolme ensimmäistä jaksoa on nyt julkaistu Suplassa. Videot voi käydä katsomassa täältä: 

Aina tulee sanomista -podcast ja video

Liittyvät artikkelit
Aina tulee sanomista podcast some

Taas tulee sanomista podcastin ja videon muodossa

Uusissa jaksoissa myyntijohtaja Stinde Mäkisen vieraina ovat Nordean Laura Hartikainen, Fennian Hanna Länsivuori ja Odan Sami Törmä.
Näkemyksiä markkinoinnista
Taas tulee sanomista podcastin ja videon muodossa
Valopilkku artikkelikuva

Ei mutua vaan dataa

Sanoman brand tracking -tutkimukset tarjoavat Valopilkulle vastauksia siihen, mikä on aidosti toimivaa.
Aikakausmedia
Audio & radio
Case
Näkemyksiä markkinoinnista
Tutkittua
TV & video
Uutismedia
Ei mutua vaan dataa
Tiina Hosiokoski artikkelikuva

Vastuullisuudessa teot ratkaisevat – eivät tavoitteet

Organisaatiot viestivät vahvasti erilaisista vastuullisuustavoitteistaan. Tavoitteet ovat tärkeitä, mutta ennen kaikkea tarvitsemme tekoja, jotka johtavat tavoitteisiin. Brändin rakentamisen ja viestinnän näkökulmasta pelkillä tavoitteilla on enää vaikea erottua. Ja erottautumistahan me haluamme, kirjoittaa SEKin Tiina Hosiokoski.
Näkemyksiä markkinoinnista
Vastuullisuus
Vieraskynä
Vastuullisuudessa teot ratkaisevat – eivät tavoitteet