Hei Satakunta – oletteko kuulolla?

Hitmix artikkelikuva

Hitmixin ennätysvuosi 2021 saa arvoisensa jatkumon, kun iloiseen kuulijajoukkoon liittyy nyt myös Satakunta.

Niin Rauman, Porin kuin Huittistenkin alueelta on jo kiirinyt toiveita, että Hitmixin parhaat hitit 90- ja 2000-luvuilta sopisi kuulua myös länsirannikolla.

Näin tapahtuu 1. helmikuuta alkaen.

”On upeaa saada uusi radiokanava myyntiin Satakunnan alueelle. Valtakunnallisten kanavien Radio Suomipopin, Radio Rockin ja Loopin lisäksi Satakunnassa soi Aito Iskelmä, Helmiradio Me Naiset Radio ja helmikuun alusta alkaen myös Hitmix. Alueellisilla radiomainonnan ratkaisuilla viestin voi kohdentaa juuri oikealle alueelle ja kohderyhmälle”, toteaa myyntijohtaja Hanna Jalonen Sanoman alueellisesta myyntitiimistä Satakunnasta.

Hitmix tavoittaa viikossa noin 300 000 kuulijaa ja vakiinnutti vuonna 2021 paikkaansa Suomen neljänneksi kuunnelluimpana kaupallisena kanavana 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä.

”Kulunut vuosi on ollut Hitmixille monellakin tavalla upea. Ohjelmakartan ja vakielementtien eheyttämisen myötä vastavuoroisuus tekijöiden ja kuulijoiden kanssa on noussut ihan uudelle tasolle. Me todellakin teemme tätä yhdessä, ja kuulijoiden ääni kuuluu siinä missä juontajienkin. Hitmixille tullaan viihtymään, ja on suuri ilo toivottaa mukaan myös Satakunta! Helmikuun ensimmäisellä viikolla Hitmixillä juhlistetaan Porin, Rauman ja Huittisten mukaan tuloa muun muassa pienillä hauskoilla infopätkillä paikkakunnilta”, kertoo Hitmixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari.  

Radiokentän parhaan musiikkikattauksen lisäksi viihdettä jokaiseen makuun tuovat aamusta iltakuuteen Hitmixin valovoimaiset tähtijuontajat: Hitmixin Heräämössä Karoliina Tuominen ja Jussi Ridanpää, keskipäivässä Joonas Vuorela ja iltapäivän paketoi duo Oku Luukkainen ja Sara Forsberg.

Perjantaisin ollaan jo aamukuudesta lähtien isommalla vaihteella kiinni viikonlopussa, kun koko päivä on paketoitu Posiperjantaiksi. Päivän kruunaa 90-luvun eurodancen pyhättö Retroradio juontajanaan itse Mr Retro-Dj Oku Luukkainen.

Tervetuloa Hitmixille Satakunta!

Kerro sanomasi radion voimalla ja saat aikaan myyntiä – nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu alueellisen radiomainonnan ratkaisuihin:

Alueellinen radiomainonta 

Näin onnistut radiomainonnassa!

Lataa opas radiomainonnasta. Klikkaamalla siirryt Sanoma Markkinointi Roudan sivuille.

Radiomainonnan opas

Kuva: Hitmixin iltapäivän Oku Luukkainen ja Sara Forsberg.

Liittyvät artikkelit
Kuukauden kamppis HSL.jpg

Huhtikuun Kuukauden kamppis on HSL:n Mitta täynnä

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. HSL:n kampanja tarttui oivaltavasti ajankohtaiseen aiheeseen, polttoaineen hinnan nousuun.
Audio & radio
Digiratkaisut
Kuukauden kamppis
Näkemyksiä markkinoinnista
Huhtikuun Kuukauden kamppis on HSL:n Mitta täynnä
Klaus Flaming artikkelikuva

Radion tekijät: Klaus Flaming

Sanoman radiot kätkevät sisäänsä monenlaisia persoonia. Tutustumme heihin jatkossa paremmin. Seuraavana vuorossa on mies, joka on vuosien saatossa asettanut suomalaisen musiikkijournalismin standardit korkealle vaalien samalla esimerkillisesti oikeakielisyyttä.
Audio & radio
Radion tekijät: Klaus Flaming
Juho Keskitalo artikkelikuva

Sanoman radiot ja kesä 2022: Radio Suomipop

Radio Suomipop suoriutui kanavana loisteliaasti viime kesästä. Suomipop oli tavoittavuudessa kohderyhmänsä ykkönen ja kasvatti samalla roimasti kuunteluosuuttaan. Tänä kesänä haetaan jälleen selkeää kaupallisten kanavien piikkipaikkaa.
Audio & radio
Sanoman radiot ja kesä 2022: Radio Suomipop