Hei Satakunta – oletteko kuulolla?

Hitmix artikkelikuva

Hitmixin ennätysvuosi 2021 saa arvoisensa jatkumon, kun iloiseen kuulijajoukkoon liittyy nyt myös Satakunta.

Niin Rauman, Porin kuin Huittistenkin alueelta on jo kiirinyt toiveita, että Hitmixin parhaat hitit 90- ja 2000-luvuilta sopisi kuulua myös länsirannikolla.

Näin tapahtuu 1. helmikuuta alkaen.

”On upeaa saada uusi radiokanava myyntiin Satakunnan alueelle. Valtakunnallisten kanavien Radio Suomipopin, Radio Rockin ja Loopin lisäksi Satakunnassa soi Aito Iskelmä, Helmiradio Me Naiset Radio ja helmikuun alusta alkaen myös Hitmix. Alueellisilla radiomainonnan ratkaisuilla viestin voi kohdentaa juuri oikealle alueelle ja kohderyhmälle”, toteaa myyntijohtaja Hanna Jalonen Sanoman alueellisesta myyntitiimistä Satakunnasta.

Hitmix tavoittaa viikossa noin 300 000 kuulijaa ja vakiinnutti vuonna 2021 paikkaansa Suomen neljänneksi kuunnelluimpana kaupallisena kanavana 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä.

”Kulunut vuosi on ollut Hitmixille monellakin tavalla upea. Ohjelmakartan ja vakielementtien eheyttämisen myötä vastavuoroisuus tekijöiden ja kuulijoiden kanssa on noussut ihan uudelle tasolle. Me todellakin teemme tätä yhdessä, ja kuulijoiden ääni kuuluu siinä missä juontajienkin. Hitmixille tullaan viihtymään, ja on suuri ilo toivottaa mukaan myös Satakunta! Helmikuun ensimmäisellä viikolla Hitmixillä juhlistetaan Porin, Rauman ja Huittisten mukaan tuloa muun muassa pienillä hauskoilla infopätkillä paikkakunnilta”, kertoo Hitmixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari.  

Radiokentän parhaan musiikkikattauksen lisäksi viihdettä jokaiseen makuun tuovat aamusta iltakuuteen Hitmixin valovoimaiset tähtijuontajat: Hitmixin Heräämössä Karoliina Tuominen ja Jussi Ridanpää, keskipäivässä Joonas Vuorela ja iltapäivän paketoi duo Oku Luukkainen ja Sara Forsberg.

Perjantaisin ollaan jo aamukuudesta lähtien isommalla vaihteella kiinni viikonlopussa, kun koko päivä on paketoitu Posiperjantaiksi. Päivän kruunaa 90-luvun eurodancen pyhättö Retroradio juontajanaan itse Mr Retro-Dj Oku Luukkainen.

Tervetuloa Hitmixille Satakunta!

Kerro sanomasi radion voimalla ja saat aikaan myyntiä – nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu alueellisen radiomainonnan ratkaisuihin:

Alueellinen radiomainonta 

Näin onnistut radiomainonnassa!

Lataa opas radiomainonnasta. Klikkaamalla siirryt Sanoma Markkinointi Roudan sivuille.

Radiomainonnan opas

Kuva: Hitmixin iltapäivän Oku Luukkainen ja Sara Forsberg.

Liittyvät artikkelit
Laura Vähähyyppä artikkelikuva

Radion tekijät: Laura Vähähyyppä

Radio Rock on rockmusiikin pää-äänenkannattaja Suomessa. Tämä kuuluu ja näkyy kaikessa tekijöitä myöten. Radio Rockin illoissa operoiva Laura Vähähyyppä on hyvä esimerkki ihmisestä, joka elää ja hengittää rockmusiikkia.
Audio & radio
Radion tekijät: Laura Vähähyyppä
Krista Baars artikkelikuva

Radion tekijät: Krista Baars

Sanoman radioilta on esittelyvuorossa radioiden kirjaimellisesti korkealentoisin persoona, sillä hänellä on takanaan 20-vuotinen ura lentoemäntänä.
Audio & radio
Radion tekijät: Krista Baars
Katja Sipilä artikkelikuva

Suomen monikanavaisin mediabrändi rikkoo naiseuteen liittyviä normeja

Me Naiset on jo 70 vuoden ajan murtanut tabuja, ja siten lisännyt avoimuutta, hyvinvointia ja rohkeutta ihmisten elämässä. ”Lupaamme olla tulevaisuudessakin samalla asialla – viihtymistä ja huumoria unohtamatta!” kirjoittaa Me Naisten päätoimittaja Katja Sipilä.
Aikakausmedia
Audio & radio
Omakynä
Uutismedia
Suomen monikanavaisin mediabrändi rikkoo naiseuteen liittyviä normeja